The future is electrifying

Wij doen niets liever dan onze grenzen verleggen. Elke dag streven we naar vooruitgang. Sneller. Krachtiger. Mooier. Met onze concept cars vertalen we onze dromen in échte auto's die de adrenaline door je lichaam doen gieren. Dit is de toekomst van rijden.

cupra born

 

De CUPRA Born

Dynamiek. Karakter. En een volledig elektrische aandrijflijn. De Born is gemaakt voor hen die meer willen dan alleen van A naar B rijden. Met meer prestaties. En meer adrenaline.

 

Pure prestatie

Van 0 tot 50 km/u in 2,9 seconden en altijd een optimale rijdynamiek door de Dynamic Chassis Control Sport. Jij bent elke weg de baas en geeft iedereen het nakijken.

Born electric

De wereld ligt voor je open, met een accupakket van 77 kWh en een range van 500 kilometer. Even aan de snellader en na 30 minuten kun jij 260 kilometer verder op avontuur. *

It's all in the details

Eersteklas, gerecyclede materialen en techniek waar je mond van openvalt. Zoals een Head-up Display met Augmented Reality en het Supersport stuurwiel met CUPRA-modus voor extra performance en rijdynamiek.

 

De CUPRA Tavascan

De lijnen van een crossover, de looks van een SUV en de vormen van een coupé. Geen concessies, maar het beste van alles.

 

Dubbele motoren, dubbele kracht

Met 306 pk trek jij in minder dan 6,5 seconde op naar 100 km/u en heb jij in elke bocht je Tavascan volledig onder controle.

All-electric hero

Tot 450 kilometer op avontuur? De 77kWh lithium-ion accu brengt je waar je maar wil - en verder. Het accupakket plaatsten we in de bodem voor een lager zwaartepunt en scherpere wegligging.

Spectaculaire looks

Aerodynamica is de basis van de Tavascan. Vloeiende lijnen, 22" aerodynamische velgen en een flinke diffuser: alles om ervoor te zorgen dat letterlijk niets je tegenhoudt.

CUPRA Leon competicion

Racing

Racen zit in ons bloed. Ontdek onze racewagens - voor op de weg én het circuit.

Ontdek Racing >

Electrifying Performance

Bereik je doel sneller en krachtiger met een elektrische CUPRA.

Ontdek elektrisch rijden >

Garage

In onze CUPRA Garage ervaar je wat CUPRA te bieden heeft en kun je terecht voor extra informatie of advies.

Ontdek Garage >

Modellen

Tijd voor het echte werk. Met welke CUPRA laat jij je dromen uitkomen?

Ontdek de modellen >

Never miss a beat

We zijn altijd op weg. Op weg naar betere prestaties, nieuwe technieken en meer beleving.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Houd me op de hoogte >

* voorlopige cijfers