The future is electrifying

Wij doen niets liever dan onze grenzen verleggen. Elke dag streven we naar vooruitgang. Sneller. Krachtiger. Mooier. Met onze concept cars vertalen we onze dromen in échte auto's die de adrenaline door je lichaam doen gieren. Dit is de toekomst van rijden.

 

De CUPRA Tavascan

De lijnen van een crossover, de looks van een SUV en de vormen van een coupé. Geen concessies, maar het beste van alles.

 

Dubbele motoren, dubbele kracht

Met 306 pk trek jij in minder dan 6,5 seconde op naar 100 km/u en heb jij in elke bocht je Tavascan volledig onder controle.

All-electric hero

Tot 450 kilometer op avontuur? De 77kWh lithium-ion accu brengt je waar je maar wil - en verder. Het accupakket plaatsten we in de bodem voor een lager zwaartepunt en scherpere wegligging.

Spectaculaire looks

Aerodynamica is de basis van de Tavascan. Vloeiende lijnen, 22" aerodynamische velgen en een flinke diffuser: alles om ervoor te zorgen dat letterlijk niets je tegenhoudt.

CUPRA Leon competicion

Racing

Racen zit in ons bloed. Ontdek onze racewagens - voor op de weg én het circuit.

Ontdek Racing >

Electrifying Performance

Bereik je doel sneller en krachtiger met een elektrische CUPRA.

Ontdek elektrisch rijden >

Garage

Beleef CUPRA in de CUPRA Garage. Hier kun je terecht voor extra informatie of advies. Ontdek in welke steden je terecht kunt.

Ontdek Garage >

CUPRA modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan. CUPRA. Ontworpen voor de échte autoliefhebber.

Ontdek alle modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >

¹ Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.