CUPRA Future

CUPRA toekomstige modellen

The future is electrifying

Wij doen niets liever dan onze grenzen verleggen. Elke dag streven we naar vooruitgang. Sneller. Krachtiger. Mooier. Met onze concept cars vertalen we onze dromen in échte auto's die de adrenaline door je lichaam doen gieren. Dit is de toekomst van rijden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

CUPRA UrbanRebel

 

De CUPRA UrbanRebel

Een rebelse stadsauto die de tradities van een elektrische auto uitdaagt. Gedreven door passie, gebouwd voor een door emotie gedreven wereld.

Ontdek de UrbanRebel >

 

De CUPRA Tavascan

De lijnen van een crossover, de looks van een SUV en de vormen van een coupé. Geen concessies, maar het beste van alles.

Ontdek de Tavascan >

CUPRA Terramar

 

De CUPRA Terramar

Een sportieve SUV die een eerbetoon is aan Terramar in Sitges en die krachtige proporties combineert met een opvallend design. Stay tuned.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

cupra electrifying performance

Electrifying performance

Ervaar hoe uniek design en sportieve prestaties samengaan. Hoe elektrisch rijden je adrenaline boost. Ontworpen voor de autoliefhebber van vandaag, met het oog op morgen: uniek en stijlvol, duurzaam en innovatief.

Ontdek Electrifying Performance >

CUPRA modellen

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >