CUPRA Formentor

e-HYBRID

Krachtige cross-over coupé

Vanafprijs 44.990 ** Private Lease vanaf 589 * p/m Operational Lease vanaf € 689 * p/m
cupra formentor e-hybrid

Pure power. Pure adrenaline

Ontdek de nieuwe CUPRA Formentor e-HYBRID. Krachtig dankzij de 1.4 e-HYBRID motor met maximaal 245 pk waarmee je tot 58 km elektrisch rijdt. Maak kennis met onze eerste plug-in hybrid SUV. Another way forward.

Focus on performance

De CUPRA Formentor e-HYBRID wil maar één ding: de beste zijn. De hybride aandrijflijn van 245 pk, een accupakket voor 58 km puur elektrisch rijplezier en een DSG-automaat met 6 versnellingen maken het waar.

Next-level driving

Ervaar het beste van een performance car met de voordelen van een SUV. Onderweg ben je altijd connected dankzij CUPRA CONNECT. En houden veiligheidsfeatures een extra oogje in het zeil.

All eyes on you

Een strakke look met vloeiende lijnen en opvallende details belichamen het unieke CUPRA design. Zoals een goedgevormde spoiler en opvallend front. Reken maar dat jij nagekeken wordt.

Interieur

Ontdek dat krachtig ook comfortabel kan zijn dankzij de stevige kuipstoelen en een dynamisch sportstuur.

Standaard Petrol Blue lederen bekleding met koperen stiksels in de CUPRA Formentor e-HYBRID VZ Copper Edition.

Jij bepaalt de sfeer in jouw CUPRA. Pas de interieurverlichting zelf aan voor de juiste mood en mindset.

Alle belangrijke informatie zie je in één oogopslag op het 10.2" Virtual Cockpit achter je stuur.

Exterieur

Krachtig design

Scherpe lijnen, een exclusieve matte kleur en koperkleurige velgen. Stijlvol en sportief. Deze plug-in hybride steekt overal met kop en schouders bovenuit.

cupra formentor e-hybrid

Zien en gezien worden

Full LED-verlichting en unieke coast-to-coast achterlichten voor optimale zichtbaarheid. Inclusief een warm welkom dankij zijspiegels en instaplijsten met lichtprojectie.

Technologie

De Formentor kijkt altijd vooruit. Met z'n state-of-the-art technologieën rijd jij de toekomst vol zelfvertrouwen tegemoet.

Slim rijden

Moeiteloos en alert cruisen over drukke wegen en door smalle steegjes dankzij een dodehoeksensor, voetgangersbescherming en de parkeerassistent.

Veilig rijden

Front Assist afstandscontrolesysteem en Lane Assist rijstrookbehoudassistent voor krachtig en veilig rijden. Inclusief grootlichtassitent vóór die automatisch dimt.

Ontspannen rijden

Trotseer regen, sneeuw en zonneschijn met een automatische licht- en regensensor, een panoramisch schuif- en kanteldak en Predictive Cruise Control.

Connectiviteit

Controle op afstand

Met de CUPRA Connect app verwarm of koel je de auto, bepaal je zelf wanneer je wilt opladen en ontgrendel je de deuren. Allemaal op afstand.

Meer over CUPRA CONNECT >

Online infotainment

Het 12" touchscreen mediasysteem met navigatie, Apple CarPlay en Bluetooth-koppeling maakt omrijden extra fun.

De CUPRA Formentor in het nieuws

CUPRA Formentor e-HYBRID Red Dot Design winnaar

CUPRA Formentor wint Red Dot Award voor uitgesproken design

CUPRA nieuws >

CUPRA Formentor e-HYBRID Algemeen Dagblad review

"Pittige nieuwkomer smaakt naar meer"

AD.nl >

Ontdek CUPRA

Bij CUPRA gaat het om passie. Prestatie. Kracht. De energie die we daar uithalen, resulteert in auto's die jou precies hetzelfde laten voelen. Ervaar het zelf.

Ontdek CUPRA >

CUPRA modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan. CUPRA. Ontworpen voor de échte autoliefhebber.

Ontdek alle modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >

*CUPRA Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn exclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 48 maanden, 20.000 km per jaar en een eigen risico van €500. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij jouw dealer. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

CUPRA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn inclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 48 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500 . Bovendien kunnen de tarieven per provincie afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Na 12 maanden bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De voor jou van toepassing zijnde voorwaarden en het innameprotocol zijn hier (PDF download) te vinden te vinden.

**Zie de algemene verkoopinformatie voor de uitsplitsing van de kosten.

¹ Bekijk de bandenlabels van de Formentor en de Formentor VZ. Meer informatie over de nieuwe EU-bandenlabels.