De CUPRA Formentor
e-HYBRID

Another way forward

CUPRA Formentor

Pure power. Pure adrenaline.

Ontdek de nieuwe CUPRA Formentor e-HYBRID. Krachtig dankzij de hybride aandrijving, waarmee je tot 58 km volledig elektrisch rijdt. Onderweg ben je altijd connected dankzij CUPRA CONNECT. Houden veiligheidsfeatures een extra oogje in het zeil. En belichaamt een strakke look met vloeiende lijnen het unieke CUPRA design. Maak kennis met onze eerste plug-in hybride SUV.

Focus on performance

Krachtig is de Formentor zeker. Dankzij de hybride aandrijflijn met een maximaal systeemvermogen van 245 pk, een accupakket waarmee je tot 58 km puur elektrisch rijdt en een DSG-automaat met 6 versnellingen wil 'ie maar één ding: de beste zijn.

Next-level driving

De CUPRA Formentor doet er alles aan om jouw rijervaring naar het hoogste niveau te tillen. Bijvoorbeeld met digitale features als CUPRA CONNECT, die je met de hele wereld verbinden. Of veiligheidsfeatures die een extra oogje in het zeil houden.

All eyes on you

Stijlvolle, strakke lijnen, een goedgevormde spoiler en een ongekend opvallend front. Reken maar dat jij nagekeken wordt.

Interieur

Stap in je eigen racewagen. Hier ontdek je dat krachtig ook comfortabel kan zijn. Als jij in de kuipstoelen zit en je handen op het stuur legt, hoef jij nergens meer over na te denken. Er rest je maar één ding: op 'start' drukken.

De met zwart stof bekleede kuipstoelen houden je in elke bocht op je plek. Bij de Formentor VZ Copper Edition krijg je standaard Petrol Blue leder met exclusieve koperen stiksels.

Jij bepaalt de sfeer in jouw CUPRA. Pas de interieurverlichting zelf aan voor de juiste mood en mindset.
In de Virtual Cockpit heb jij de controle. Alle belangrijke informatie zie je in één oogopslag op het 10.2" scherm achter je stuur.

Exterieur

De kracht van design

Scherpe lijnen, een exclusieve matte kleur, koperkleurige velgen en het CUPRA-logo als pronkstuk. De Formentor steekt overal met kop en schouders bovenuit.

cupra formentor e-hybrid

Zien en gezien worden

De Full LED-verlichting en unieke coast-to-coast achterlichten zorgen dat jij elke weg kan ontdekken en dat iedereen jou ziet. En elke keer dat je in je CUPRA stapt, word je warm verwelkomd door de lichtprojectie uit je zijspiegels en de verlichte instaplijsten.

Technologie

De Formentor kijkt altijd vooruit. Met z'n state-of-the-art technologieën rijd jij de toekomst vol zelfvertrouwen tegemoet.

Slim rijden in de stad

Een ritje dwars door de stad? Let's go. Want met de nieuwste innovaties rollen jij en je Formentor moeiteloos door de drukste wegen en smalste steegjes. Zo waarschuwt de dodehoeksensor je voor auto's en fietsers in de dode hoek. De voetgangersbescherming grijpt in bij plots overstekende voetgangers. En met een beetje hulp van de parkeerassistent is geen parkeerplek te klein.

Handen op het stuur en gaan

In de Formentor focus jij je maar op één ding: vooruitgang. De veiligheidssystemen doen de rest. De Predictive Adaptive Cruise Control past je snelheid automatisch aan en houdt rekening met je voorligger én de verkeerssituatie. Op donkere wegen dimt de grootlichtassistent zelf de lichten, zodat je tegenliggers niet verblindt. En in de juiste baan blijven rijden? Daar is Travel Assist voor.

Elk weerbericht de baas

Een verwarmbaar stuurwiel voor warme handen, een automatisch regen- en lichtsensor en een panoramisch schuif- en kanteldak om elke zonnestraal mee te pakken. Eén ding is zeker, jij trotseert regen, sneeuw en zonneschijn.

Connectiviteit

Controle op afstand

Met CUPRA CONNECT sta jij direct in verbinding met jouw Formentor via je computer of smartphone.

Meer over CUPRA CONNECT >

Online infotainment

Met real-time verkeersinformatie op je navigatiesysteem en je favoriete Spotify-playlist via de speakers, steven jij zorgeloos op je bestemming af.

Ontdek CUPRA

Wij laten ons niet leiden door alledaagse gewoontes of gebaande paden. Wij bepalen de regels zelf en zijn uniek in ons doen en laten.

Leer ons kennen >

Modellen

Tijd voor het echte werk. Met welke CUPRA laat jij je dromen uitkomen?

Ontdek de modellen >

Never miss a beat

We zijn altijd op weg. Op weg naar betere prestaties, nieuwe technieken en meer beleving.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Houd me op de hoogte >