CUPRA x PADEL

Play another way

cupra en padel

Play another way

Padel kenmerkt zich als uniek, stijlvol en gericht op prestaties - waarden die ook in het DNA van CUPRA zitten. Samenwerkingen met partners als KNLTB Padel, World Padel Tour, de nummer één speler van Nederland: Sten Richters, Plaza Padel en Peakz Padel helpen onze missie om sportiviteit zowel op de weg als op het veld naar het volgende niveau te tillen.

cupra en padel wilson racket
cupra en padel

Hoe het partnership is ontstaan

Padel daagt de sportwereld uit door alles nét even anders te doen. En bewijst net als CUPRA dat uniciteit, stijl en prestaties samen kunnen gaan. Het begint allemaal in 1969 als een tennisspeler, vanuit de frustratie dat zijn bal steeds bij de buurman in de tuin belandt, een muur bouwt. Vanaf dat moment is padel geboren. Een racketsport die tennis en squash verenigt, waarbij het voor de spelers aankomt op tactiek en uithoudingsvermogen. En op passie en precisie. Net als CUPRA verlegt Padel hiermee grenzen. Bij CUPRA draait het immers om meer dan elektrisch rijden. De CUPRA Formentor - het eerste door CUPRA ontworpen model - en de CUPRA Born - het eerste volledige elektrisch aangedreven model van CUPRA - zijn de perfecte belichaming van de sportieve en eigenzinnige spirit van CUPRA.

CUPRA en KNLTB Padel

CUPRA x KNLTB PADEL

CUPRA Nederland is sinds 2021 Founding Partner van KNLTB Padel en naamgever van de Eredivisie Padel én van de KNLTB Padelranking. Zo helpt CUPRA de padelsport te professionaliseren en naar het volgende level te tillen. En is deze sport inmiddels hard op weg om in Nederland een plek in de top 5 van de meest populaire sporten te veroveren.

Ontdek CUPRA x KNLTB Padel >
cupra world padel tour

World Padel Tour

De Nederlandse samenwerking met KLNTB Padel sluit perfect aan bij de internationale lijn van CUPRA. Als Official International and Premium Sponsor van de nationale en internationale competities werkt CUPRA nauw samen met de World Padel Tour (WPT). Daarbij is CUPRA hoofdsponsor van de Internationale Padel Federation (FIP). Diverse Padel-wereldtoppers maken inmiddels deel uit van de CUPRA Tribe.

Het internationale padel event komt dit jaar ook weer naar Nederland! Van 11 tot en met 15 oktober vindt de wedstrijd plaats in Afas Live in Amsterdam. Voor tickets en meer informatie kun je op de website van World Padel Tour Amsterdam terecht.

 

cupra world padel tour
cupra x peakz padel
cupra x peakz padel

CUPRA x Peakz Padel

Fitte werknemers zijn goed voor elk bedrijf: medewerkers die goed in hun vel zitten, presteren beter en verzuimen minder. De padelsport is een perfecte manier om mentaal en fysiek fit te worden en te blijven en het brengt collega’s bij elkaar. Een potje padel is heerlijk: op de baan voel je de adrenaline en tegelijkertijd word je gestimuleerd om tot het uiterste te gaan. Oftewel: een sport waar je (nieuwe) energie van krijgt. Daarom slaan Peakz Padel en CUPRA de handen ineen om medewerkers van bedrijven de gelegenheid te bieden via de padelsport aan hun persoonlijke topvorm te werken. Zo wordt padel niet alleen leuk en sociaal, maar tegelijkertijd ook een secundaire arbeidsvoorwaarde.

cupra en sten richters samenwerking padel

CUPRA x Sten Richters

De 23-jarige Sten Richters uit Pijnacker speelt een hoofdrol in de enorme populariteit van deze snelst groeiende sport van Nederland. Hij is drievoudig Nederlands kampioen en dankzij zijn techniek, beweeglijkheid en scherpe reflexen schurkt hij tegen de mondiale top 150 aan. CUPRA herkent de eigen kernwaarden terug in Sten Richters. Niet voor niks ondersteunen wij deze jonge nummer 1 van Nederland.

Ontdek CUPRA x Sten Richters >

CUPRA x Plaza Padel: Play to Meet

Business combineren met pleasure. Dit vormt de basis van het recente partnership van CUPRA x Plaza Padel. Dankzij uitbreiding van padelactiviteiten creëeren zij hiermee het grootste zakelijke padelnetwerk van Nederland. De verbindende kracht van padel zorgt ervoor dat bedrijven ervaren dat zakendoen en plezier samengaan. Het maakt padel tot een effectieve zakelijke netwerktool voor het bouwen van relaties met bestaande en potentiële klanten. “Zo willen we samen de beleving van Plaza Padel, met name bij business events, naar een nóg hoger niveau tillen. We zijn dan ook enorm trots op deze nieuwe samenwerking, " aldus John van Lottum, mede-initiatiefnemer van Plaza Padel.

CUPRA x Plaza Padel
CUPRA x Wilson

CUPRA x WILSON

CUPRA is trouw aan padel, blijkt ook uit de samenwerking met Wilson Sporting Goods Co. Het resultaat hiervan is de lancering van een co-branded Capsule-collectie: het nieuwe Wilson Bela CUPRA padelracket en bijbehorende gear. Geïnspireerd door padellegende Fernando Belasteguín, al 16 jaar op rij de nummer één van de wereld.

Ontdek CUPRA x WILSON >

CUPRA Lifestyle

Wie zielloos de trend volgt, zal nooit zichzelf ontdekken. Daag jezelf uit en laat je passie spreken. Bekijk de unieke producten van onze eigen CUPRA-lijn en de merken met wie wij onze smaak voor stijl delen.

Ontdek de CUPRA Lifestyle >

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >