Gemakkelijk betalen voor laden

electrifying performance elektrisch rijden cupra laadpas

Betalen met je laadpas of laadsleutelhanger

Met je persoonlijke laadpas of laadsleutelhanger regel jij alles rondom laden. De kosten die je maakt ontvang je op één overzichtelijke factuur en worden maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven. En rijd je zakelijk? Dan krijgt je werkgever of leasemaatschappij de rekening binnen. De kosten die je bijvoorbeeld via je thuislaadpaal maakt, worden teruggestort.


electrifying performance elektrisch rijden cupra laadpalen

Een laadpas als zakelijke rijder

Wanneer je zakelijk rijdt kun je contact opnemen met je leasemaatschappij of wagenparkbeheerder. Heb je vrije keus? Dan staat jouw CUPRA Specialist klaar om je verder te helpen.

electrifying performance elektrisch rijden cupra laadpalen

Een laadpas als privé rijder of ZZP'er

Wanneer je privé rijdt, of ZZP'er bent, helpen we je graag met het aanvragen van een laadpas via Shuttel. Kijk op Shuttelservices.nl voor meer informatie of neem contact op met jouw CUPRA Specialist.

cupra electrifying performance elektrisch rijden laadpas shuttel

Laden, tanken, parkeren, huren en meer

Met de mobiliteitskaart van Shuttel kun je gemakkelijk betalen voor het laden én tanken met jouw CUPRA. Daarnaast kun je er ook mee betalen voor parkeren, de taxi, het openbaar vervoer, Greenwheels en nog meer. Maandelijks krijg je één overzichtelijke factuur, met zelfs de mogelijkheid om zakelijke en privé kosten te splitsen.

Meer over Shuttel >

Ontdek meer over elektrisch rijden bij CUPRA

Hybride rijden

De kracht van een elektromotor en de gevoel van een verbrandingsmotor. Met de CUPRA plug-in hybride ervaar je het beste van beide werelden, zonder consessies te hoeven doen.

Meer over hybride rijden >

Het opladen van jouw CUPRA

Het opladen van een hybride of elektrische auto gaat anders dan tanken met een auto met verbrandingsmotor. Laden is het nieuwe tanken.

Meer over opladen >

Ontdek onze modellen

Liefde voor autorijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestaties? Ontdek welk CUPRA model jou het beste past. Volledig elektrisch of plug-in hybride.

Ontdek onze modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >