CUPRA Garage

Rotterdam

cupra garage rotterdam

Maak een afspraak om langs te komen

Maak een afspraak voor de ultieme CUPRA Experience. Neem hiervoor contact op met een van onze CUPRA Specialisten via onderstaande contactmogelijkheden. Of plan online een proefrit.

Bel 0800 0900016
WhatsApp 0651806869
e-Mail info@cupraofficial.nl
Proefrit Plan je proefrit

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 10:00 - 18:00 

 

Parkeren

Stadsgarage Schouwburgplein 1
of
Parkeergarage Q-Park Weena

 

Rotterdam, charge your heart

Welkom bij de CUPRA pop-up Garage Rotterdam. De voorbode voor de grootste CUPRA Garage in Nederland. Stap binnen in de wereld die CUPRA heet, neem plaats in de comfortabele hang out en bekijk onze modellen uitgebreid met je eigen ogen. Onze CUPRA Specialisten vertellen je er graag alles over. Maak een afspraak en kom langs.

 

 

cupra test drive

Let's go for a Test Drive

Kun je niet wachten om CUPRA zelf te ervaren? Maak dan een afspraak voor een proefrit of plan een gesprek met een CUPRA Specialist.

Plan je proefrit >
CUPRA Specialist

Meet your CUPRA Specialist

Maak kennis met jouw CUPRA Specialist. Eén contactpersoon, één vertrouwd gezicht. Makkelijk bereikbaar voor al jouw vragen, invulling van het lease- of koopcontract en onderhoudsafspraken.

CUPRA Specialist >

CUPRA modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan. CUPRA. Ontworpen voor de échte autoliefhebber.

Ontdek alle modellen >

Ontdek CUPRA

Bij CUPRA gaat het om passie. Prestatie. Kracht. De energie die we daar uithalen, resulteert in auto's die jou precies hetzelfde laten voelen. Ervaar het zelf.

Ontdek CUPRA >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >