CUPRA City Garage

Rotterdam

CUPRA City Garage Rotterdam

De volledige CUPRA Experience

Welkom in de wereld van CUPRA

In CUPRA City Garage Rotterdam staan alle CUPRA modellen voor je klaar om van dichtbij te bekijken én een proefrit in te maken. Wist je dat deze Flagship Store meer is dan een conventionele autoshowroom? Je wordt hier volledig ondergedompeld in de wereld van CUPRA. Bekijk bijvoorbeeld de unieke producten van de CUPRA Collection of bezoek een van de exclusieve events of previews van de nieuwste CUPRA modellen.

Wacht dus niet langer en stap binnen voor een complete CUPRA Experience, proefrit of meer informatie over CUPRA.

Plan nu jouw proefrit >

Adres

CUPRA City Garage Rotterdam
Karel Doormanstraat 12
3012GJ Rotterdam

Openingstijden

Maandag - vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
10:00 - 18:00
10:00 - 17:00
Gesloten

Contactgegevens

Telefoonnummer:
E-mail adres:
010 318 28 39
[email protected]

Bij CUPRA City Garage Rotterdam kun je terecht voor:

CUPRA Lounge & Bar

In CUPRA City Garage Rotterdam werken CUPRA Specialisten - experts in innovatie en performance die garant staan voor de ultieme CUPRA beleving. Ze begeleiden je door het volledige aankoopproces en geven persoonlijk advies. Onze Specialisten nodigen je daarvoor graag uit in de CUPRA Lounge & Bar.

CUPRA Lifestyle & Merchandise

CUPRA staat voor innovatie, kracht en uniek design. Dit zie je terug in al onze exclusieve samenwerkingen. Een aantal daarvan hebben wij samengebracht in CUPRA City Garage Rotterdam. Hier shop je innovatieve en populaire sport- en lifestyle merken als Mikakus, Wilson, LGR. Welkom in de wereld van CUPRA.


Exclusieve CUPRA Events

CUPRA City Garage Rotterdam is de place to be voor unieke, exclusieve events waar jij ook bij kunt zijn. Zo organiseerden we een kickboksclinic met Remy Bonjasky en een masterclass van Spinnin' Records , inclusief flitsende afterparty.

Wil jij kans maken om erbij te zijn? Volg dan @CUPRA_NL op Instagram of schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste events!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

cupra city garage rotterdam spinnin records colin hook

Veelgestelde vragen over CUPRA City Garage Rotterdam

↓ Wat zijn de openingstijden?
↓ Wat zijn de openingstijden?
CUPRA City Garage Rotterdam is, met uitzondering van feestdagen, geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00. Op zondag is CUPRA City Garage Rotterdam gesloten.
↓ Wat is het adres?
↓ Wat is het adres?
Het adres van CUPRA City Garage Rotterdam is Karel Doormanstraat 12, 3012GJ in Rotterdam.
↓ Wat zijn de mogelijkheden voor parkeren?
↓ Wat zijn de mogelijkheden voor parkeren?
Voor een bezoek aan CUPRA City Garage Rotterdam kun je parkeren in parkeergarage Q-Park Weena, direct naast CUPRA City Garage Rotterdam. Ook is het mogelijk om te parkeren in parkeergarage Schouwburgplein 1. Vanaf daar is het slechts enkele minuten lopen naar CUPRA City Garage Rotterdam. Voor beide parkeergarages is er een uitrijkaart beschikbaar ter waarde van 2 uur gratis parkeren.
↓ Kan ik langskomen voor een proefrit?
↓ Kan ik langskomen voor een proefrit?

Je plant een proefrit bij CUPRA City Garage Rotterdam eenvoudig via de online planner. Selecteer de CUPRA waarin je wilt proefrijden, een datum en een tijd. Je ontvangt een bevestiging via de mail.

Plan nu jouw proefrit >

↓ Kan ik langskomen om een CUPRA te bekijken?
↓ Kan ik langskomen om een CUPRA te bekijken?

Je bent van harte welkom voor een bezoek aan de showroom van CUPRA City Garage Rotterdam. Hier staan alle CUPRA modellen voor je klaar om te bekijken. Je kunt gewoon binnenlopen tijdens de openingstijden.

↓ Kan ik hier terecht voor service, onderhoud of reparaties?
↓ Kan ik hier terecht voor service, onderhoud of reparaties?

Nee, bij CUPRA City Garage Rotterdam kun je niet terecht voor service, onderhoud of reparatie aan jouw CUPRA. Via de online planner kun je gemakkelijk zoeken naar een CUPRA Service Partner bij jou in de buurt, én direct een werkplaatsbezoek plannen.

Plan een werkplaatsbezoek >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >