CUPRA City Garage

Rotterdam

CUPRA City Garage Rotterdam

De volledige CUPRA Experience

Welkom in de wereld van CUPRA

In de CUPRA City Garage Rotterdam staan alle CUPRA modellen voor je klaar om van dichtbij te bekijken én een proefrit in te maken. Wist je dat deze Flagship Store meer is dan een conventionele autoshowroom? Je wordt hier volledig ondergedompeld in de wereld van CUPRA. Bekijk bijvoorbeeld de unieke producten van de CUPRA Collection of bezoek een van de exclusieve events of previews van de nieuwste CUPRA modellen.

Wacht dus niet langer en stap binnen voor een complete CUPRA Experience, proefrit of meer informatie over CUPRA.

Plan nu jouw proefrit >

Adres

CUPRA City Garage Rotterdam
Karel Doormanstraat 12
3012GJ Rotterdam

Openingstijden

Maandag - zaterdag:
Zondag:
10:00 - 18:00
Gesloten

Contactgegevens

Telefoonnummer:
E-mail adres:
010 318 28 39
[email protected]

Bij de CUPRA City Garage Rotterdam kun je terecht voor:

CUPRA Lounge & Bar

In de CUPRA City Garage Rotterdam werken CUPRA Specialisten - experts in innovatie en performance die garant staan voor de ultieme CUPRA beleving. Ze begeleiden je door het volledige aankoopproces en geven persoonlijk advies. Onze Specialisten nodigen je daarvoor graag uit in de CUPRA Lounge & Bar.

CUPRA Lifestyle & Merchandise

CUPRA staat voor innovatie, kracht en uniek design. Dit zie je terug in al onze exclusieve samenwerkingen. Een aantal daarvan hebben wij samengebracht in de CUPRA City Garage Rotterdam. Hier shop je innovatieve en populaire sport- en lifestyle merken als Mikakus, Wilson, LGR. Welkom in de wereld van CUPRA.


Exclusieve CUPRA Events

De CUPRA City Garage Rotterdam is de place to be voor unieke, exclusieve events waar jij ook bij kunt zijn. Zo organiseerden we een kickboksclinic met Remy Bonjasky en een masterclass van Spinnin' Records , inclusief flitsende afterparty.

Wil jij kans maken om erbij te zijn? Volg dan @CUPRA_NL op Instagram of schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van de nieuwste events!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

cupra city garage rotterdam spinnin records colin hook