CUPRA City Garage

Rotterdam

CUPRA City Garage Rotterdam
CUPRA City Garage Rotterdam

Welkom bij CUPRA City Garage Rotterdam 

CUPRA City Garage Rotterdam is gevestigd aan de Karel Doormanstraat in hartje Rotterdam en is afgelopen zomer geopend als zesde City Garage in de wereld. De voormalige Baja Beach Club is omgetoverd tot een store met lounge areas en een grote bar die doet denken aan de toenmalige setting. Je kunt hier terecht voor proefritten en al je vragen over onze modellen bij onze CUPRA Specialisten. Daarnaast is het een toplocatie voor onze events met de CUPRA Tribe. Kom langs en waan je in de wereld van CUPRA.

Plan jouw proefrit >

Adres

Karel Doormanstraat 12
3012GJ Rotterdam

Parkeren

Parkeren kan het beste bij Parkeergarage Schouwburgplein 1. Vanuit de Weenatunnel kun je via een ondergrondse verbinding kiezen om te parkeren in de Parkeergarage Schouwburgplein 1. De parkeergarage Schouwburgplein 1 is ook bereikbaar via de Karel Doormanstraat (nabij Schouwburg). Vanaf de uitgang van de parkeergarage is het minder dan een minuutje lopen naar de CUPRA City Garage Rotterdam.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 10:00 - 18:00

Tijdens de volgende feestdagen zijn we gesloten: 
25 december
26 december


CUPRA City Garage Rotterdam is in 2022 geopend middels een feestelijke grand opening. Dit feestelijke en gezellige evenement was een hoedtik naar de voormalige Baja Beach Club dat voorheen op deze plek gevestigd was. Ook in het interieur zijn subtiele knipogen te vinden naar het excentrieke verleden van het pand. Deze CUPRA-locatie wordt ook gebruikt voor verscheidene evenementen, zoals een kickbox clinic met CUPRA Ambassadeur Remy Bonjasky.

cupra city garage rotterdam

Neem contact op

WhatsApp

App CUPRA via 
0651806869

Dagelijks 08:00 - 20:00

Telefonisch

Bel CUPRA via
088-0330105

Ma t/m za 08:00 - 20:00

E-mail

Mail CUPRA via 
[email protected]

Dagelijks 08:00 - 20:00

cupra test drive

Let's go for a Test Drive

Kun je niet wachten om CUPRA zelf te ervaren? Maak dan een afspraak voor een proefrit.

Plan een proefrit >

cupra modellen

CUPRA modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan. CUPRA. Ontworpen voor de échte autoliefhebber.

Ontdek alle modellen >

Ontdek CUPRA

We zijn meer dan alleen een automerk. Bij CUPRA gaat het om passie. Prestatie. Kracht. Samen met onze partners en ambassadeurs zetten we er kracht bij en zie je het terug in alles wat we doen. Verken de wereld van CUPRA vandaag voor de energie van morgen.

Ontdek CUPRA >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >