CUPRA Garage

Welcome to the world of CUPRA.

Stap binnen in de wereld die CUPRA heet

Je beleeft CUPRA in de CUPRA Garage. Hier staan alle modellen op een rij om met eigen ogen te zien en te voelen. Neem plaats in de auto's of in de comfortabele hang out. Onze CUPRA Specialisten heten je welkom.

Maak een afspraak >

cupra garage amsterdam

Amsterdam, charge your heart

Nu geopend: CUPRA Garage Amsterdam aan het Stadionplein. Stap binnen in de wereld die CUPRA heet en beleef het beste van twee werelden: deels elektrisch, volop power. Onze CUPRA Specialisten vertellen je graag alles over CUPRA en onze modellen. De CUPRA Garage Amsterdam is van maandag - vrijdag geopend van 10:00 tot 18:00 uur, zaterdag van 09:00 tot 17:00, zondag gesloten.

Maak een afspraak >

CUPRA Corner

In de CUPRA Corner vind je een plek waar moderne sportiviteit verder gaat dan de wereld van auto’s. Ontdek de merken waarmee we samenwerken en de accessoires die jouw CUPRA net dat extra stukje uitstraling geven. Net als de unieke lifestyle-accessoires, die onze passie voor handwerk en geraffineerde details weerspiegelen.

cupra specialist

Meet your CUPRA Specialist

De CUPRA Specialist is jouw contactpersoon voor alles wat je nodig hebt. Niet alleen om de essentie en passie van CUPRA met je te delen, maar ook voor technische ondersteuning. Als het beter kan, dan weet jouw CUPRA Specialist hoe.

cupra test drive

Let's go for a Test Drive

Kun je niet wachten om CUPRA zelf te ervaren? Maak dan een afspraak voor een proefrit of plan een gesprek met de CUPRA Specialist.
Wij ontvangen je graag bij ons proefrit centrum in Leusden. De locatie is Zuiderinslag 2, 3833 BP in Leusden.

Boek een Test Drive >

Coming soon

cupra garage rotterdam

Coming soon - Rotterdam

Ook in Rotterdam opent er binnenkort een CUPRA Garage. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de grand opening.

Ontdek CUPRA

Wij laten ons niet leiden door alledaagse gewoontes of gebaande paden. Wij bepalen de regels zelf en zijn uniek in ons doen en laten.

Leer ons kennen >

Modellen

Tijd voor het echte werk. Met welke CUPRA laat jij je dromen uitkomen?

Ontdek de modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >