Operational Lease

Haal alles uit je zakelijke rit

Wat is Operational Lease?

Operational Lease is een zakelijke leasevorm waarbij je een vast bedrag per maand betaalt. Ideaal als je ondernemer bent of zzp’er. Deze leasevorm lijkt het meest op het huren van een auto: je beschikt over een CUPRA, zonder dat je de eigenaar wordt. Bij Operational Lease blijft de auto van de leasemaatschappij. Deze draagt dus alle risico’s en zorgt onder meer voor het onderhoud en de verzekering. Dat heeft als voordeel dat je geen reparatiekosten of waardeverlies hebt.

Hoe werkt Operational Lease?

Bij CUPRA is Operational Lease eenvoudig en in een paar stappen gedaan.

Kies jouw favoriete CUPRA

Stel jouw favoriete CUPRA samen: kies het model, de uitvoering en de kleur.

Kies jouw CUPRA >

Kies jouw leasevoorkeuren

Bepaal jouw leasevoorkeuren: kies de looptijd en het aantal kilometers per jaar.

Creëer Mijn CUPRA account

Maak een account in Mijn CUPRA en download het overzicht van jouw samengestelde CUPRA.

Bestel jouw nieuwe CUPRA

Bestel jouw CUPRA bij je leasemaatschappij of wagenparkbeheerder.


cupra zakelijk voordelen operational lease

De voordelen van Operational Lease

✓ Geen economisch risico, de auto blijft eigendom van de leasemaatschappij
✓ Gezond voor je bedrijfsbalans: geen invloed op je werkkapitaal, solvabiliteit of liquiditeit van je onderneming
✓ Bij Operational Lease zijn de operationele kosten inbegrepen: reparaties, onderhoud, verzekering (allrisk), afschrijving, rente en houderschapsbelasting. Winterbanden zijn optioneel.

Verschil tussen Operational en Financial Lease

Het belangrijkste verschil tussen Financial Lease en Operational Lease is: eigenaarschap. Bij Operational Lease blijft de leasemaatschappij eigenaar van de auto en betaal je een maandelijks bedrag voor het gebruik. Bij Financial Lease ben jij de eigenaar van de auto en dus zelf verantwoordelijk voor de wegenbelasting, verzekeringen en het onderhoud.

cupra zakelijk financial lease

Kies jouw favoriete CUPRA model

cupra born

CUPRA Born
100% elektrisch

Vanafprijs: € 36.940**
Operational Lease vanaf: € 538* p/m
Private Lease vanaf: € 499* p/m

Inclusief € 61 elektrisch rijden subsidie: €438*** p/m

Stel 'm samen >
CUPRA Leon

CUPRA Leon
Plug-in hybride

Vanaf: € 39.990**
Operational Lease vanaf: € 623* p/m
Private Lease vanaf: € 599* p/m

Ontdek meer >
cupra formentor

CUPRA Formentor
Plug-in hybride

Vanaf: € 42.490**
Operational Lease vanaf: € 641* p/m
Private Lease vanaf: € 599* p/m

Ontdek meer >
CUPRA Leon Sportstourer

CUPRA Leon Sportstourer
Plug-in hybride

Vanaf: € 41.490**
Operational Lease: € 638* p/m
Private Lease: € 619* p/m

Ontdek meer >

Haal alles uit je zakelijke rit

We doen er alles aan om jouw rit zo zorgeloos mogelijk te maken, zodat jij je maar op één ding hoeft te focussen: rijden.
electrifying performance elektrisch rijden cupra laadpalen

Elektrisch rijden bij CUPRA

Meer kracht en performance tot je beschikking, minder betalen én het milieu minder belasten. Klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is de realiteit. Ontdek alle voordelen van zakelijk elektrisch rijden met CUPRA, hoe je een CUPRA oplaadt en hoe je een laadpaal of laadpas aanvraagt.

Meer over elektrisch rijden >

CUPRA Connected Car

Met de Connected Car apps van CUPRA ben je 24/7 verbonden met jouw CUPRA. Waar je ook bent. Laden op afstand, verwarmen vóór vertrek en rechtstreeks navigeren naar voordelige laad- en tankstations… je managet het allemaal via je smartphone.

Ontdek de CUPRA Connected Car apps >

CUPRA Care

Persoonlijk

Onze Specialisten zijn rechtstreeks bereikbaar via WhatsApp, telefoon, mail of chat voor al jouw vragen, afspraken en contracten (aankoop/lease/onderhoud). Je kunt rekenen op snelle hulp en persoonlijke back-up.

Neem contact op >
cupra modellen

CUPRA modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan. CUPRA. Ontworpen voor de échte autoliefhebber.

Ontdek alle modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >

*CUPRA Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn exclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 60 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij jouw dealer. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

CUPRA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn inclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 60 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500 . Bovendien kunnen de tarieven per provincie afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Na 12 maanden bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Download via deze hyperlink een PDF met de voor jou van toepassing zijnde voorwaarden en het innameprotocol.

**De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. Zie de algemene verkoopinformatie voor de uitsplitsing van de kosten. Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de CUPRA Specialist naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

¹ CUPRA Care biedt standaard 1 dag gratis vervangend vervoer bij onderhoud en reparaties (express service en bandenwissels uitgezonderd). Alleen van toepassing op origineel in Nederland geleverde auto's.