CUPRA Private Lease

Kom in aanmerking voor € 2.950 subsidie

Kies jouw CUPRA > Meer over de subsidie >
CUPRA Private Lease

Haal het maximale uit je CUPRA

Bij CUPRA nemen we je graag zaken uit handen. Zodat jij je volledig kunt focussen op het rijden. Met Private Lease zitten zaken als verzekering, onderhoud en wegenbelasting gewoon in je maandbedrag inbegrepen. En het abonnement regel je razendsnel in 4 simpele stappen. Volledig online, desgewenst met hulp van je vertrouwde CUPRA Specialist. Zorgelozer wordt het niet.

Profiteer van overheidssubsidie

Bestel nu een CUPRA Born en kom in aanmerking voor € 61 per maand overheidssubsidie op de Private Lease prijs.

Vanafprijs CUPRA Born: € 539* p/m
Elektrisch rijden subsidie: € 61 p/m

Vanafprijs inclusief subsidie: € 478* p/m

 

Meer informatie over de subsidie >     Stel jouw CUPRA Born samen >

cupra born

In 4 stappen een CUPRA voor je deur

Stel jouw CUPRA samen

De eerste stap naar een CUPRA op je oprit is heel makkelijk: kies jouw favoriete model, uitvoering, de kleur en eventuele extra's. Je bent nu één stap dichterbij een leven vol rijplezier en passie.

Stel jouw leasecontract samen

Nu kun je jouw leasevoorkeuren instellen. Kies de looptijd, het aantal kilometers per jaar en het eigen risico.

Mijn CUPRA account

Maak een Mijn CUPRA account aan.

Doorloop het aanvraagproces

In de Mijn CUPRA omgeving kun je via "Mijn private lease aanvraag” verder met het opstellen van je leasecontract. Succes!

Wat zit er in je Private Lease-abonnement?

Dit regelen wij:

Reparatie en onderhoud
(Inter)nationale pechhulp
Verzekering met all-risk dekking
Wegenbelasting
Een volle tank bij aflevering

Dit betaal je zelf:

Brandstof
Boetes
Tolkosten
Wassen van je auto
Het eigen risico bij niet verhaalbare schades (standaard € 500)

 

Dit kies jij:

Looptijd
Kilometrage
Een lager eigen risico (€250 of €125)
Winterbanden
Accessoires

 

Haal het maximale uit je CUPRA

We doen er alles aan om jouw rit zo zorgeloos mogelijk te maken, zodat jij je maar op één ding hoeft te focussen: rijden.

Laadpalen

Je wil niet afhankelijk zijn. Ook niet van openbare laadpalen. Met je eigen laadpaal weet je zeker dat je altijd in een volledig opgeladen CUPRA stapt. Je CUPRA Specialist adviseert je graag over de juiste laadpaal.

Ontdek de laadoplossingen >

Show your ambition

Een CUPRA rijden via je bedrijf? Met Operational Lease rijd je zakelijk in een CUPRA. Je CUPRA Specialist helpt je met alles: van het samenstellen van je model tot het regelen van je tank- en laadpas.

Ontdek Operational Lease >

Veelgestelde vragen over CUPRA Private Lease

↓ Hoe werkt het online bestellen?
↓ Hoe werkt het online bestellen?

Kies jouw favoriete CUPRA en stel ‘m samen in onze configurator om ‘m online te bestellen. Stel je lease voorkeuren in en rond het aanvraagproces af. Nadat je jouw aanvraag hebt verstuurd, maak je een eigen Mijn CUPRA account aan. Hier vul je onder andere je (financiële) gegevens in en upload je aanvullende documenten. Op basis daarvan beoordelen we je aanvraag. Zodra je aanvraag is goedgekeurd, word je per e-mail uitgenodigd het contract digitaal te ondertekenen. Nadat je het contract hebt getekend, plan je het aflevermoment in en rijd je je nieuwe CUPRA.

↓ Wat kan ik de Mijn CUPRA omgevingen vinden?
↓ Wat kan ik de Mijn CUPRA omgevingen vinden?

Het volgende kun je regelen in jouw persoonlijke CUPRA omgeving:

 • Werkplaatsafspraak maken
 • Jouw afspraken beheren
 • De gegevens van jouw CUPRA inzien
 • Contact opnemen met je CUPRA Specialist
↓ Wat is de levertijd van een nieuwe CUPRA?
↓ Wat is de levertijd van een nieuwe CUPRA?

Nadat je je Private Lease aanvraag hebt ingediend, ontvang je een indicatieve leveringstermijn. Wij doen er alles aan om deze indicatieve leveringstermijn te halen. Soms duurt een levering echter langer dan geschat, bijvoorbeeld door een storing bij onze leveranciers of een tekort aan computerchips of grondstoffen.

↓ Wat gebeurt er na mijn aanvraag?
↓ Wat gebeurt er na mijn aanvraag?

Nadat je je aanvraag hebt verstuurd, zit je nog nergens aan vast. Voor het afronden van de aanvraag, is het belangrijk dat je een account aanmaakt in Mijn CUPRA. Wanneer je jouw eigen Mijn CUPRA account hebt aangemaakt kun je daar de gevraagde documenten voor de financiële check aanleveren en de aanvraag compleet maken. Na goedkeuring van de documenten gaan we aan de slag met het opmaken van de Private Lease overeenkomst. Na het digitaal ondertekenen van het contract plan je het aflevermoment en rijd je al snel in jouw nieuwe CUPRA.

↓ Wanneer is mijn aanvraag definitief?
↓ Wanneer is mijn aanvraag definitief?

Om je aanvraag in behandeling te kunnen nemen hebben we een aantal documenten nodig, bijvoorbeeld een kopie van je rijbewijs en loonstrook. Deze kun je uploaden in jouw eigen Mijn CUPRA account. Hiermee is je aanvraag compleet en kunnen we deze beoordelen. Wanneer je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je hierover een e-mail en uitnodiging om het contract digitaal te ondertekenen. Nadat je het contract hebt getekend is de aanvraag definitief.

↓ Hoe onderteken ik mijn Private Lease contract?
↓ Hoe onderteken ik mijn Private Lease contract?

Voor het digitaal ondertekenen van je Private Lease contract maken we gebruik van Scrive. Via Scrive kun je jouw persoonlijke Private Lease contract eenvoudig controleren en digitaal ondertekenen. Scrive is een online tool die we zorgvuldig hebben gekozen voor het verwerken van onze (digitale) private lease contracten. Alle informatie wordt beveiligd en vertrouwelijk behandeld. Na het ondertekenen van het contract gaan we voor je aan de slag zodat je zo snel mogelijk kunt rijden in je nieuwe CUPRA.

↓ Waar kan ik mijn bestelling terugvinden?
↓ Waar kan ik mijn bestelling terugvinden?

In de Mijn CUPRA omgeving vind je onder het kopje 'Private Lease aanvraag' de status van je aanvraag.

Ga naar Mijn CUPRA >

↓ Kan ik een trekhaak of andere optie toevoegen aan mijn online bestelling?
↓ Kan ik een trekhaak of andere optie toevoegen aan mijn online bestelling?

Indien je graag een extra optie wilt (bijvoorbeeld een trekhaak), denken wij graag met je mee. De mogelijkheid tot het monteren van extra opties op jouw CUPRA is wel onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de werkplaats bij de CUPRA Service Partner. Alles wat in de webshop van CUPRA te bestellen is, kun je aanvragen op je online Private Lease order.

De meest gekozen opties zijn:

 • Trekhaak (m.u.v. Born, Leon 5D, Leon SP VZ Performance en de Leon VZ Copper Edition)
 • Achteruitrijcamera
 • Parkeersensoren voor en/of achter
 • Dakdragers (m.u.v. Born)
 • 4 seizoenen banden
↓ Hoe kan ik een extra optie toevoegen aan mijn online bestelling?
↓ Hoe kan ik een extra optie toevoegen aan mijn online bestelling?

Wanneer je extra opties wilt toevoegen aan jouw CUPRA kun je dit doen na het indienen van je Private Lease aanvraag. Neem conctact op met jouw CUPRA Specialist en geef jouw voorkeuren door. In de Mijn CUPRA omgeving kun je direct telefonisch of via WhatsApp contact opnemen met je CUPRA Specialist. Zo kunnen we controleren welke opties beschikbaar zijn en je helpen bij het kiezen van de juiste opties voor het specifieke CUPRA model waarin je geïnteresseerd bent.

↓ Wat als ik mijn Private Lease contract voor de einddatum wil opzeggen?
↓ Wat als ik mijn Private Lease contract voor de einddatum wil opzeggen?

Je kunt het contract vaak boetevrij opzeggen als een van onderstaande omstandigheden zich voordoet en je dit aan kunt tonen:

 • Echtscheiding, door middel van een beschikking van de Rechtbank of ontbindingsovereenkomst (convenant).
 • Onvrijwillige werkloosheid, door middel van een toekenningsbrief UWV.
 • Arbeidsongeschiktheid >80%. U toont dit aan met een besluit van het UWV of uw eigen arbeidsongeschiktheidsverzekeraar.
 • Overlijden, door middel van een overlijdensakte.

Ook wanneer de bovenstaande situaties niet van toepassing zijn is het mogelijk om het contract eerder op te zeggen, hiervoor zullen echter wel kosten worden gerekend.

Meer over de voorwaarden >

↓ Wat zijn de voorwaarden?
↓ Wat zijn de voorwaarden?
↓ Is het mogelijk om andere velgen te kiezen?
↓ Is het mogelijk om andere velgen te kiezen?

Bij CUPRA werken wij met vaste uitvoeringen, hierdoor is het niet mogelijk om de velgen van onze CUPRA's te wijzigen. De velgen zijn onderdeel van de vaste uitvoeringen.

↓ Kan ik ook een CUPRA uit voorraad Private Leasen?
↓ Kan ik ook een CUPRA uit voorraad Private Leasen?

Wil je graag snel in je CUPRA rijden? Dan bieden wij de mogelijkheid om een CUPRA uit voorraad te Private Leasen. Deze auto's zijn reeds geproduceerd en staan klaar voor levering. Door te kiezen voor een CUPRA uit voorraad, kun je genieten van een snellere levering.

Bekijk de voorraad >

Jouw keuze. Ons advies

Heb je vragen over het afsluiten van een Private Lease-abonnement? Onze CUPRA Specialisten helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

Neem contact op >

Lease je al een auto bij CUPRA Financial Services en heb je bijvoorbeeld een vraag over jouw leaseauto, schade en onderhoud of rijden in het buitenland?

Neem contact op met CUPRA Financial Services >

Modellen

Ben je er nog niet helemaal uit welke CUPRA jij wil rijden? Je vindt alle modellen hier op een rijtje.

Ontdek modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >

*CUPRA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn inclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 60 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500 . Bovendien kunnen de tarieven per provincie afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Na 12 maanden bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Download via deze hyperlink een PDF met de voor jou van toepassing zijnde voorwaarden en het innameprotocol.

**De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. Zie de algemene verkoopinformatie voor de uitsplitsing van de kosten.

*** Met de CUPRA Born kun je in aanmerking komen voor de SEPP (Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren), ter waarde van € 2.950 op de vanafprijs of € 61 per maand op de Private Leaseprijs. De CUPRA Born vanafprijs is € 36.940**, of € 499* per maand via Private Lease. Met de subsidie op de vanafprijs of de maandelijkse Private Leaseprijs rijd je al een CUPRA Born vanaf € 36.990**, of € 438* per maand. De subsidie dien je zelf aan te vragen. Lees meer over de subsidie.