Nieuwe CUPRA modellen

De toekomst van CUPRA

CUPRA toekomstige modellen

The future is electrifying

Wij doen niets liever dan onze grenzen verleggen. Elke dag streven we naar vooruitgang. Sneller. Krachtiger. Mooier. Met onze concept cars vertalen we onze dromen in échte auto's die de adrenaline door je lichaam doen gieren. Dit is de toekomst van rijden.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

 

De CUPRA DarkRebel

Een unieke shooting-brake showauto die de grenzen van conventioneel design overstijgt. Ontworpen en ontwikkeld vanuit een virtuele wereld, nu onthuld in de fysieke wereld.

Ontdek de CUPRA DarkRebel >

CUPRA UrbanRebel

 

De CUPRA Raval

Een rebelse stadsauto die de tradities van een elektrische auto uitdaagt. Gedreven door passie, gebouwd voor een door emotie gedreven wereld.

Ontdek de CUPRA Raval >

CUPRA Terramar

 

De CUPRA Terramar

Een sportieve SUV als eerbetoon aan het voormalige Terramar circuit in Sitges. De CUPRA Terramar combineert krachtige proporties met een opvallend CUPRA-design. Stay tuned voor meer informatie over de CUPRA Terramar: schrijf je daarvoor in voor onze nieuwsbrief. De CUPRA Terramar is in 2024 te verwachten op de Nederlandse markt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

CUPRA Racing

Racing zit in ons DNA. We kijken vooruit, innoveren en jagen op de overwinning. Dat zie je op het circuit, dat voel je op de weg. Alles voor die toppositie. Toen, vandaag en morgen. Dát maakt CUPRA.

Ontdek CUPRA Racing >

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >