CUPRA Garage

Amsterdam

CUPRA proefritcentrum Zwolle

Bezoek CUPRA Garage Amsterdam

Kom langs voor de ultieme CUPRA Experience. Neem contact op met een van onze CUPRA Specialisten via onderstaande contactmogelijkheden. Of plan online een proefrit.

Bel 088-0330105
WhatsApp 0651806869
e-Mail info@cupraofficial.nl
Proefrit Plan je proefrit

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag 10:00 - 18:00 

Gesloten op:
Woensdag 16 november
Maandag 26 december, 2e Kerstdag

 

Parkeren

Parkeren kan het beste bij Parkeergarage Olympisch Stadion. Kies voor de middelste of linker ingang, niet de P&R aan de rechter kant. Vanaf de uitgang van de parkeergarage is het minder dan een minuutje lopen naar de ingang van Move Amsterdam, waar je CUPRA Garage Amsterdam kunt bezoeken. De uitrijkaart voor de parkeergarage kun je van ons krijgen.

 

Amsterdam, charge your heart

Welkom bij de CUPRA Garage Amsterdam. Stap binnen in de wereld die CUPRA heet, neem plaats in de comfortabele hang out en bekijk onze modellen uitgebreid met je eigen ogen. Onze CUPRA Specialisten vertellen je er graag alles over. Maak een afspraak en kom langs.

 

 

cupra test drive

Let's go for a Test Drive

Kun je niet wachten om CUPRA zelf te ervaren? Maak dan een afspraak voor een proefrit.

Plan een proefrit >
cupra modellen

CUPRA modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan. CUPRA. Ontworpen voor de échte autoliefhebber.

Ontdek alle modellen >

Ontdek CUPRA

We zijn meer dan alleen een automerk. Bij CUPRA gaat het om passie. Prestatie. Kracht. Samen met onze partners en ambassadeurs zetten we er kracht bij en zie je het terug in alles wat we doen. Verken de wereld van CUPRA vandaag voor de energie van morgen.

Ontdek CUPRA >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >