CUPRA Lease

Zorgeloos rijden

Gemak voor alles

Met CUPRA Lease kun jij focussen op rijden én genieten. Afsluiten doe je volledig online. Alle zaken eromheen regelen wij: verzekering, wegenbelasting en onderhoud. Daarnaast kun je met CUPRA Care standaard rekenen op Premium Service.


Operational Lease

Met Operational Lease rijd je zakelijk in een CUPRA voor een vast bedrag per maand. Verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud inbegrepen. En jouw CUPRA Specialist staat je van begin af bij: van het samenstellen van jouw auto tot het regelen van je tank- en laadpas.

Ontdek Operational Lease >

Private Lease

Met Private Lease zitten zaken als verzekering, onderhoud en wegenbelasting gewoon in je maandbedrag inbegrepen. Het abonnement regel je razendsnel en volledig online. Desgewenst met hulp van je vertrouwde CUPRA Specialist. 

Ontdek Private Lease >

Hierom kies je voor CUPRA Lease

All inclusive

Bij CUPRA Lease betaal je één bedrag per maand voor:

  - Wegenbelasting
  - All-risk verzekering
  - Reparatie en onderhoud
  - (Inter)nationale pechhulp 

Persoonlijk

Onze Specialisten zijn rechtstreeks bereikbaar via WhatsApp, telefoon, mail of chat voor al jouw vragen, afspraken en contracten (aankoop/lease/onderhoud). Je kunt rekenen op snelle hulp en persoonlijke back-up.

Neem contact op >

Onze modellen

CUPRA modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan. CUPRA. Ontworpen voor de échte autoliefhebber.

Ontdek alle modellen >

Ontdek CUPRA

We zijn meer dan alleen een automerk. Bij CUPRA gaat het om passie. Prestatie. Kracht. Samen met onze partners en ambassadeurs zetten we er kracht bij en zie je het terug in alles wat we doen. Verken de wereld van CUPRA vandaag voor de energie van morgen.

Ontdek CUPRA >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >

*CUPRA Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn exclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 60 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij jouw dealer. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

CUPRA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn inclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 60 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500 . Bovendien kunnen de tarieven per provincie afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Na 12 maanden bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Download via deze hyperlink een PDF met de voor jou van toepassing zijnde voorwaarden en het innameprotocol.

**De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. Zie de algemene verkoopinformatie voor de uitsplitsing van de kosten. Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de CUPRA Specialist naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.