CUPRA Lease

Easy and careless.

Zorgeloos rijden in jouw CUPRA

Met CUPRA Lease hoef jij je alleen te focussen op rijden én genieten. Alle zaken eromheen regelen wij voor je: verzekering, wegenbelasting en onderhoud. En afsluiten doe je volledig online. Daarnaast ben je met CUPRA Care verzekerd van de beste service.

cupra lease private operational

Operational Lease

Met Operational Lease rijd je zakelijk in een CUPRA voor een vast bedrag per maand. Verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud inbegrepen. En jouw CUPRA Specialist staat je van begin af bij: van het samenstellen van jouw auto tot het regelen van je tank- en laadpas.

Ontdek Operational Lease >

Private Lease

Met Private Lease zitten zaken als verzekering, onderhoud en wegenbelasting gewoon in je maandbedrag inbegrepen. Het abonnement regel je razendsnel en volledig online. Desgewenst met hulp van je vertrouwde CUPRA Specialist. 

Ontdek Private Lease >

Hierom kies je voor CUPRA Lease

cupra lease all inclusive

All inclusive

Bij CUPRA Lease betaal je één bedrag per maand waar alles in zit verwerkt:

  - Wegenbelasting
  - All-risk verzekering
  - Reparatie en onderhoud
  - Vervangend vervoer 1
  - (Inter)nationale pechhulp 

 

1 Bij werkzaamheden die langer duren dan 1.5 uur.

CUPRA Care

Reparatie en onderhoud aan jouw CUPRA is inbegrepen én easy. We sturen jou een notificatie wanner het tijd is voor onderhoud, we halen jouw CUPRA op en brengen 'm weer terug. Een vervangende auto is gratis 1.

CUPRA Specialist

CUPRA Specialist

Als je ergens niet uit komt, of wanneer je een vraag hebt, kun je altijd de hulp van een CUPRA Specialist inroepen; terwijl je aan het oriënteren bent, tijdens het bestellen en ook gedurende de tijd dat jij een CUPRA rijdt.

Onze modellen

CUPRA Formentor

CUPRA Formentor
e-HYBRID

Vanaf: € 43.990
Private Lease vanaf: € 589* p/m
Operational Lease vanaf: € 689* p/m

Start je lease aanvraag >
CUPRA Leon Sportstourer

CUPRA Leon Sportstourer
e-HYBRID

Vanaf: € 42.990
Private Lease: € 549* p/m
Operational Lease: € 689* p/m

Start je lease aanvraag >
CUPRA Leon

CUPRA Leon
e-HYBRID

Vanaf: € 41.490
Private Lease vanaf: € 539* p/m
Operational Lease vanaf: € 672* p/m

Start je lease aanvraag >
cupra born

CUPRA Born
100% elektrisch

Binnenkort beschikbaar, schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de prijzen.

Schrijf je in >

Modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan.

Ontdek de modellen >

Ontdek CUPRA

Wij laten ons niet leiden door alledaagse gewoontes of gebaande paden. Wij bepalen de regels zelf en zijn uniek in ons doen en laten.

Leer ons kennen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >

*CUPRA Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn exclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 48 maanden, 20.000 km per jaar en een eigen risico van €500. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij jouw dealer. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

CUPRA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn inclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 48 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500 . Bovendien kunnen de tarieven per provincie afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Na 12 maanden bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De voor jou van toepassing zijnde voorwaarden en het innameprotocol zijn hier (PDF download) te vinden te vinden.

**Zie de algemene verkoopinformatie voor de uitsplitsing van de kosten.