CUPRA Lease

Zorgeloos rijden

Gemak voor alles

Met CUPRA Lease kun jij focussen op rijden én genieten. Afsluiten doe je volledig online. Alle zaken eromheen regelen wij: verzekering, wegenbelasting en onderhoud. Daarnaast kun je met CUPRA Care standaard rekenen op Premium Service.


Operational Lease

Met Operational Lease rijd je zakelijk in een CUPRA voor een vast bedrag per maand. Verzekeringen, wegenbelasting en onderhoud inbegrepen. En jouw CUPRA Specialist staat je van begin af bij: van het samenstellen van jouw auto tot het regelen van je tank- en laadpas.

Ontdek Operational Lease >

Private Lease

Met Private Lease zitten zaken als verzekering, onderhoud en wegenbelasting gewoon in je maandbedrag inbegrepen. Het abonnement regel je razendsnel en volledig online. Desgewenst met hulp van je vertrouwde CUPRA Specialist. 

Ontdek Private Lease >

Hierom kies je voor CUPRA Lease

All inclusive

Bij CUPRA Lease betaal je één bedrag per maand voor:

  - Wegenbelasting
  - All-risk verzekering
  - Reparatie en onderhoud
  - Vervangend vervoer 1
  - (Inter)nationale pechhulp 

 

1 Bij werkzaamheden die langer duren dan 1.5 uur.

electrifying performance voordelen elektrisch rijden cupra

CUPRA Care

Bij CUPRA Care is Premium Service de standaard: we denken mee en regelen het voor je. Zo wordt jouw auto thuis opgehaald voor onderhoud en service en teruggebracht wanneer het jou uitkomt. Desnoods inclusief gratis vervangende auto1. Geen zorgen.

Ontdek CUPRA Care >
CUPRA Specialist

Persoonlijk

Onze Specialisten zijn rechtstreeks bereikbaar via WhatsApp, telefoon, mail of chat voor al jouw vragen, afspraken en contracten (aankoop/lease/onderhoud). Je kunt rekenen op snelle hulp en persoonlijke back-up.

Neem contact op >

Onze modellen

cupra born

CUPRA Born
100% elektrisch, 12% bijtelling

Vanafprijs: € 37.990**
Private Lease vanaf: € 529* p/m
Operational Lease vanaf € 565* p/m

Start je lease aanvraag >
CUPRA Leon

CUPRA Leon
e-HYBRID

Vanaf: € 42.490**
Private Lease vanaf: € 539* p/m
Operational Lease vanaf: € 672* p/m

Start je lease aanvraag >
CUPRA Formentor

CUPRA Formentor
e-HYBRID

Vanaf: € 44.990**
Private Lease vanaf: € 589* p/m
Operational Lease vanaf: € 689* p/m

Start je lease aanvraag >
CUPRA Leon Sportstourer

CUPRA Leon Sportstourer
e-HYBRID

Vanaf: € 43.990**
Private Lease: € 549* p/m
Operational Lease: € 689* p/m

Start je lease aanvraag >

CUPRA modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan. CUPRA. Ontworpen voor de échte autoliefhebber.

Ontdek alle modellen >

Ontdek CUPRA

Bij CUPRA gaat het om passie. Prestatie. Kracht. De energie die we daar uithalen, resulteert in auto's die jou precies hetzelfde laten voelen. Ervaar het zelf.

Ontdek CUPRA >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >

*CUPRA Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn exclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 48 maanden, 20.000 km per jaar en een eigen risico van €500. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij jouw dealer. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

CUPRA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn inclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 48 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500 . Bovendien kunnen de tarieven per provincie afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Na 12 maanden bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De voor jou van toepassing zijnde voorwaarden en het innameprotocol zijn hier (PDF download) te vinden te vinden.

**Zie de algemene verkoopinformatie voor de uitsplitsing van de kosten.