Dit is CUPRA

Charge your heart

Bij CUPRA laden we ons elke dag op voor onvergetelijk rijplezier. Dankzij onze roots in Cup Racing gaan we voor sportieve prestaties en staan we voor een stijlvolle uitstraling. Deze werelden komen samen in CUPRA-modellen die ontworpen zijn om te innoveren en inspireren.

Verken CUPRA vandaag voor de energie van morgen.

cupra ons dna

Dit is onze oorsprong

Je kent de naam CUPRA misschien als een sportieve en extra krachtige typeaanduiding. Maar sinds 2018 is CUPRA een zelfstandig merk, nog altijd sportief én krachtig. Ons race-DNA is zichtbaar in alle CUPRA modellen. Ze bewijzen dat uniek design, sportief rijden en duurzaamheid samengaan. Lees meer over de oorsprong van CUPRA en wat de toekomst van CUPRA gaat brengen.

Ontdek onze oorsprong >

CUPRA Racing

Racing zit in onze naam én ons DNA. In 1996 wordt de eerste overwinning in de World Rally Cup behaalt en is CUPRA geboren. We kijken vooruit, innoveren en jagen op de overwinning. Zo bepalen we de toekomst van het racen. Bijvoorbeeld met ’s werelds eerste volledige elektrische raceauto: de CUPRA e-Racer. Maar je ervaart onze racing heritage ook in al onze modellen. Dat zie je op het circuit en dat voel je op de weg.

Ontdek CUPRA Racing >

CUPRA x LGR Zonnebrillen

CUPRA Lifestyle

Het design van CUPRA laat sportieve harten sneller kloppen. Dat voel je als je het sportstuur vastpakt, ervaar je als je optrekt en zie je aan de blikken op straat. Onze Lifestyle Partners delen onze passie voor vakmanschap, verfijning en duurzaamheid. De collecties belichamen waar CUPRA voor staat: stijlvol, uitdagend en met oog voor details.

Ontdek CUPRA Lifestyle >

CUPRA x PADEL

Padel kenmerkt zich als uniek, stijlvol en gericht op prestaties - waarden die ook in het DNA van CUPRA zitten. Samenwerkingen met partners als KLNTB Padel, World Padel Tour en Wilson Sporting Goods Co., helpen onze missie om sportiviteit zowel op de weg als op het veld naar het volgende niveau te tillen.

Ontdek CUPRA x PADEL >

Het CUPRA Logo

Moed en passie. Instinct en volharding. Prestatiegericht en stijlvol. Sportiviteit en schoonheid. De dingen die ons inspireren, lijken tegenpolen. Totdat ze samenkomen in perfecte symmetrie.

Bekijk de video >

the impulse cupra podcast

CUPRA Podcast: THE IMPULSE

Tune in op The Impulse, de CUPRA-podcast. Laat je inspireren door onze blik op de toekomst van autorijden. Hoe zien elektrische auto's er straks uit? Hoe wordt het geluid van een elektrische auto ontworpen? Hoe creëer je een merk vanuit niets? In The Impulse geven onze in house experts vanuit Barcelona antwoord op deze vragen en meer.
Luister naar de podcast >

CUPRA Garage

Je beleeft CUPRA in de CUPRA Garage. Hier vind je onze Lifestyle producten en staan de CUPRA modellen op een rij om met eigen ogen te zien en tijdens een proefrit te ervaren. Onze CUPRA Specialisten heten je welkom.

 

Vind een CUPRA garage >

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >