Ontdek cupra

Charge your heart. Dit is CUPRA.

Bij CUPRA laden we ons elke dag op voor onvergetelijk rijplezier. En verleggen we continu grenzen. Dit dankzij onze roots in Cup Racing en onze waarden waarmee we willen inspireren en innoveren. Wij gaan voor sportieve prestaties en staan voor een stijlvolle uitstraling. Bij CUPRA komen deze werelden samen in modellen die zich aanpassen aan jou. Ontworpen met zorg ook voor de volgende generatie autoliefhebbers. Verken CUPRA vandaag voor de energie van morgen.

cupra ons dna
cupra en jarreau vandal ambassadeur samenwerking

CUPRA Ambassadeurs

De Ambassadeurs van de CUPRA Tribe dragen bij aan de zichtbaarheid van CUPRA wereldwijd. Stuk voor stuk inspiratiebronnen die zich identificeren met onze waarden en deze ook vol overtuiging uitdragen. Die gaan voor perfectie en het beste resultaat. Die uitdagingen niet uit de weg gaan. Die net zo ambitieus en vastberaden zijn als wij om impuls te geven aan vooruitgang. Zo zetten iconen als Jarreau Vandal, Remy Bonjasky, Alexia Putellas. Ansu Fati en Marc ter Stegen onze campagne #ImpulseOfANewGeneration extra kracht bij

Ontdek onze Ambassadeurs >

CUPRA Racing

Racing zit in ons DNA. In 1970 maakten we onze eerste meters op het circuit in Cup Racing. Sinds die tijd is de autosport sterk veranderd. Wij ook. Dat is de reden waarom het tegenwoordig CUPRA Racing heet. We kijken vooruit, innoveren en jagen op de overwinning. Zo bepalen we de toekomst van het racen. Bijvoorbeeld met ’s werelds eerste volledige elektrische raceauto: de CUPRA e-Racer. Maar je ervaart onze racing heritage ook in al onze modellen. Dat zie je op het circuit, dat voel je op de weg. Alles voor die toppositie. Toen, vandaag en morgen. Dát is CUPRA Racing.

Ontdek CUPRA Racing >

CUPRA x LGR Zonnebrillen

CUPRA Lifestyle

Het design van CUPRA laat sportieve harten sneller kloppen. Dat voel je als je het sportstuur vastpakt, hoor je als je optrekt en zie je aan de blikken op straat. Onze Lifestyle Partners delen onze passie voor vakmanschap, verfijning en duurzaamheid. De collecties belichamen waar CUPRA voor staat: stijlvol, uitdagend en met oog voor details. Bekijk de unieke producten van onze eigen CUPRA-lijn en de merken met wie wij de samenwerking zijn aangegaan. Laat je inspireren en draag de CUPRA Lifestyle ook uit als je niet in de auto zit. Dare, share and wear.

Ontdek CUPRA Lifestyle >

CUPRA x PADEL

Padel kenmerkt zich als uniek, stijlvol en gericht op prestaties - waarden die ook in het DNA van CUPRA zitten. Samenwerkingen met partners als KLNTB Padel, World Padel Tour en Wilson Sporting Goods Co., helpen onze missie om sportiviteit zowel op de weg als op het veld naar het volgende niveau te tillen.

Ontdek CUPRA x PADEL >

Het CUPRA Logo

Moed en passie. Instinct en volharding. Prestatiegericht en stijlvol. Sportiviteit en schoonheid. De dingen die ons inspireren, lijken tegenpolen. Totdat ze samenkomen in perfecte symmetrie.

Bekijk de video >

CUPRA x Spinnin records

CUPRA Partners

CUPRA staat voor innoveren, presteren en inspireren. Wij bewijzen dat uniek design, elektrisch rijden en sportieve prestaties perfect samengaan. Daarbij verleggen we graag grenzen. En schromen niet om versterking te zoeken van partners met hetzelfde DNA. Zo zijn we samen met o.a. FC Barcelona, KNLTB Padel en Spinnin’ Records continu op zoek naar vernieuwing in de sport en muziekwereld. Met oog voor toekomstige, talentvolle generaties.

Ontdek onze Partners >

CUPRA Future

Electrifying the future

Gedreven door innovatie. Altijd op zoek naar vernieuwing en betere prestaties. Onze ambities en doelstellingen voor de toekomst zorgen ervoor dat we nooit stilstaan. Maak kennis met de toekomst van elektrisch rijden.

Ontdek de Future >

CUPRA Born

Elektrisch rijden met CUPRA

Onze modellen zijn ontworpen voor de autoliefhebber van vandaag, met oog voor de generatie van morgen. Weinig tot geen uitstoot, lagere kosten, sportieve prestaties en een krachtige acceleratie. Gecombineerd met stijlvol design, een duurzaam, innovatief karakter en een unieke uitstraling. Bij CUPRA draait het om meer dan elektrisch rijden. Het gaat om passie. Prestatie. Kracht. De energie die we daar uithalen, resulteert in auto's die jou precies hetzelfde laten voelen. Dat noemen wij: Electrifying Performance.

Ontdek Electrifying performance >

Drivers, start your engine

Waar zijn we naar op zoek? Als wolven zouden we ons laten leiden door de maan. Of door de golven, als we dolfijnen waren. Maar wat is het dat we zoeken, gewoon als mens?

Bekijk de video >

the impulse cupra podcast

CUPRA Podcast: THE IMPULSE

Tune in op The Impulse, de CUPRA-podcast. Laat je inspireren door onze blik op de toekomst van autorijden. Hoe zien elektrische auto's er straks uit? Hoe wordt het geluid van een elektrische auto ontworpen? Hoe creëer je een merk vanuit niets? In The Impulse geven onze in house experts vanuit Barcelona antwoord op deze vragen en meer.
Luister naar de podcast >
CUPRA City Garage Rotterdam

CUPRA Garage

Je beleeft CUPRA in de CUPRA Garage. Hier vind je onze Lifestyle producten en staan de CUPRA modellen op een rij om met eigen ogen te zien en tijdens een proefrit te ervaren. Onze CUPRA Specialisten heten je welkom.

 

Vind een CUPRA garage >
CUPRA modellen

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >