Ontdek CUPRA

Elektrisch rijden voor de echte autoliefhebber

Ontdek cupra

Verleg je grenzen

Bij CUPRA draait het om meer dan alleen elektrisch rijden. Het gaat om passie. Prestatie. Kracht. De energie die we daaruit halen, resulteert in auto's die jou precies hetzelfde laten voelen. Bij de start, in elke bocht en op het rechte stuk. Verleg je grenzen. Beleef onvergetelijk rijplezier.

cupra electrifying performance elektrisch rijden

Electrifying Performance

Ervaar hoe uniek design en sportieve prestaties samengaan. Hoe elektrisch rijden je adrenaline boost. CUPRA. Electrifying performance made for car lovers.

Ontdek Performance >
CUPRA en KNLTB Padel

Experience

Bij CUPRA draait het niet om de bestemming, maar om de weg ernaartoe. Altijd het beste uit jezelf halen. Onze ambitie voor innovatie delen we graag met je.

Ontdek Experience >
cupra racing

CUPRA Racing

De passie voor racen zit in ons dna. We kijken vooruit, innoveren en jagen op de overwinning. Zo bepalen we de toekomst van het racen. Join us.

Ontdek CUPRA Racing >

Electrifying the future

Elke dag streven we naar vooruitgang. Sneller. Krachtiger. Mooier. Die ambitie vertalen we naar concept cars. Ontdek wat jou te wachten staat. Ontdek CUPRA Future.

Ontdek de toekomst >

Lifestyle

Daag jezelf uit en kies voor de CUPRA Lifestyle. Uniek en stijlvol design dat onze sportieve uitstraling belichaamt. Ontdek de CUPRA Lifestyle partners.

Ontdek Lifestyle >

One of a kind

Bestaande gewoontes of uitgestippelde routes; daar laten we ons niet door leiden. Wij bepalen de regels zelf en zijn uniek in ons doen en laten.

Passionate challenger

Met onze unieke kijk op de wereld halen we niet alleen het beste uit onszelf, maar ook uit anderen. Laat het alledaagse achter je en kies voor de weg die jou energie geeft.

Garage

Beleef CUPRA in de CUPRA Garage. Hier kun je terecht voor extra informatie of advies. Ontdek in welke steden je terecht kunt.

Ontdek Garage >

CUPRA modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan. CUPRA. Ontworpen voor de échte autoliefhebber.

Ontdek alle modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >