Ontdek cupra

Charge your heart. Dit is CUPRA.

Bij CUPRA laden we ons elke dag op voor onvergetelijk rijplezier. En verleggen we continu grenzen. Dit dankzij onze roots in Cup Racing en onze waarden waarmee we willen inspireren en innoveren. Wij gaan voor sportieve prestaties en staan voor een stijlvolle uitstraling. Bij CUPRA komen deze werelden samen in modellen die zich aanpassen aan jou. Ontworpen met zorg ook voor de volgende generatie autoliefhebbers. Verken CUPRA vandaag voor de energie van morgen.

cupra ons dna
cupra en jarreau vandal ambassadeur samenwerking

CUPRA Ambassadeurs

Stuk voor stuk zijn de CUPRA Ambassadeurs inspiratiebronnen die zich identificeren met onze waarden en deze ook vol overtuiging uitdragen. Die gaan voor perfectie en het beste resultaat. Die uitdagingen niet uit de weg gaan. Die net zo ambitieus en vastberaden zijn als wij om impuls te geven aan vooruitgang.

Ontdek onze Ambassadeurs >

CUPRA Racing

Racing zit in onze naam én ons DNA. In 1996 wordt de eerste overwinning in de World Rally Cup behaalt en is CUPRA geboren. We kijken vooruit, innoveren en jagen op de overwinning. Zo bepalen we de toekomst van het racen. Bijvoorbeeld met ’s werelds eerste volledige elektrische raceauto: de CUPRA e-Racer. Maar je ervaart onze racing heritage ook in al onze modellen. Dat zie je op het circuit en dat voel je op de weg.

Ontdek CUPRA Racing >

CUPRA x LGR Zonnebrillen

CUPRA Lifestyle

Het design van CUPRA laat sportieve harten sneller kloppen. Dat voel je als je het sportstuur vastpakt, ervaar je als je optrekt en zie je aan de blikken op straat. Onze Lifestyle Partners delen onze passie voor vakmanschap, verfijning en duurzaamheid. De collecties belichamen waar CUPRA voor staat: stijlvol, uitdagend en met oog voor details.

Ontdek CUPRA Lifestyle >

CUPRA x PADEL

Padel kenmerkt zich als uniek, stijlvol en gericht op prestaties - waarden die ook in het DNA van CUPRA zitten. Samenwerkingen met partners als KLNTB Padel, World Padel Tour en Wilson Sporting Goods Co., helpen onze missie om sportiviteit zowel op de weg als op het veld naar het volgende niveau te tillen.

Ontdek CUPRA x PADEL >

Het CUPRA Logo

Moed en passie. Instinct en volharding. Prestatiegericht en stijlvol. Sportiviteit en schoonheid. De dingen die ons inspireren, lijken tegenpolen. Totdat ze samenkomen in perfecte symmetrie.

Bekijk de video >

CUPRA x Spinnin records

CUPRA Partners

CUPRA staat voor innoveren, presteren en inspireren. We zijn samen met o.a. FC Barcelona, KNLTB Padel en Spinnin’ Records continu op zoek naar vernieuwing in de sport en muziekwereld. Met oog voor toekomstige, talentvolle generaties.

Ontdek onze Partners >

CUPRA Future

Toekomstige CUPRA modellen

Gedreven door innovatie. Altijd op zoek naar vernieuwing en betere prestaties. Onze ambities en doelstellingen voor de toekomst zorgen ervoor dat we nooit stilstaan. Maak kennis met de toekomst van elektrisch rijden.

Ontdek nieuwe CUPRA modellen >

Verken METAHYPE

Maak kennis met de exponentiële versie van jezelf en verken een virtuele wereld waar je andere creatievelingen kunt ontmoeten. Verken de METAHYPE en dans, race, ontdek en creëer.

Meer over METAHYPE >

Drivers, start your engine

Waar zijn we naar op zoek? Als wolven zouden we ons laten leiden door de maan. Of door de golven, als we dolfijnen waren. Maar wat is het dat we zoeken, gewoon als mens?

Bekijk de video >

the impulse cupra podcast

CUPRA Podcast: THE IMPULSE

Tune in op The Impulse, de CUPRA-podcast. Laat je inspireren door onze blik op de toekomst van autorijden. Hoe zien elektrische auto's er straks uit? Hoe wordt het geluid van een elektrische auto ontworpen? Hoe creëer je een merk vanuit niets? In The Impulse geven onze in house experts vanuit Barcelona antwoord op deze vragen en meer.
Luister naar de podcast >
CUPRA City Garage Rotterdam

CUPRA Garage

Je beleeft CUPRA in de CUPRA Garage. Hier vind je onze Lifestyle producten en staan de CUPRA modellen op een rij om met eigen ogen te zien en tijdens een proefrit te ervaren. Onze CUPRA Specialisten heten je welkom.

 

Vind een CUPRA garage >
CUPRA modellen

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >