CUPRA Racing

The future of motorsport.

cupra racing

De evolutie van Cup Racing

In 1970 maken we onze eerste meters op het circuit. Daar komt onze naam ook vandaan, het is een samenvoeging van Cup Racing. Sinds die tijd is de autosport sterk veranderd. Wij ook. Dat is de reden waarom we tegenwoordig CUPRA Racing heten en het voortouw nemen in de evolutie. Dit alles is mogelijk dankzij 40 jaar ervaring en een onmisbaar team van gepassioneerde race-liefhebbers. We bouwen voor wat ons in de toekomst te wachten staat. Deze visie brengt innovatie en ambitie samen: op het circuit en op de weg.

Formule E: 's Werelds meest toonaangevende elektrische motorsport competitie.

Vanuit de ambitie om in 2030 een volledig elektrisch merk te zijn, staan we klaar voor onze volgende ontwikkelingsfase. In 2023 neemt team CUPRA x ABT Sportsline deel aan de Formule E, met de Nederlandse, meervoudig Formule E winnaar Robin Frijns en de Zwitserse Nico Müller achter het stuur.

Ontdek meer >

Pure ETCR: 's Werelds eerste volledig elektrische raceklasse voor tourwagens

In samenwerking met het Zengő Motorsport Team hebben we dit nieuwe kampioenschap aangegrepen met de introductie van ’s werelds eerste 100% elektrische race-toerwagen op het circuit: de CUPRA e-Racer.

Meer over Pure ETCR >

Extreme-E: 's Werelds eerste volledig elektrische off-road raceklasse

De raceklasse die aanmoedigt om klimaatverandering tegen te gaan en actie te ondernemen om verdere schade te voorkomen. Dit alles ter bescherming van de toekomst van onze planeet.

Meer over Extreme-E >

CUPRA Squared Experience: wat je ziet is virtueel, wat je rijdt is echt

CUPRA Squared Experience smelt de virtuele én echte wereld samen tot één unieke race-ervaring. Virtueel racen in een échte auto op een écht circuit. Het klinkt onwerkelijk, maar de toekomst van racing is in aantocht.

Ontdek meer >

cupra en jarreau vandal ambassadeur samenwerking

CUPRA Ambassadeurs

CUPRA is er voor degene die geen compromissen wil sluiten. Die gaat voor perfectie en het beste resultaat. Onze ambassadeurs maken het waar.

Ontdek onze Ambassadeurs >

CUPRA modellen

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >