CUPRA modellen

Stap in voor een proefrit

CUPRA modellen

Ontdek alle CUPRA modellen

Van volledig elektrisch tot hybride

CUPRA Born

CUPRA Born
100% elektrisch

Vanafprijs: € 36.940**
Operational Lease vanaf: € 538* p/m
Private Lease vanaf: € 499* p/m

Inclusief € 61 elektrisch rijden subsidie: € 438*** p/m

Ontdek nu >
CUPRA Formentor

CUPRA Formentor
Plug-in hybride

Vanafprijs: € 42.490**
Operational Lease vanaf: € 641* p/m
Private Lease vanaf: € 599* p/m

Ontdek nu >
CUPRA Leon

CUPRA Leon
Plug-in hybride

Vanafprijs: € 39.990**
Operational Lease vanaf: € 623* p/m
Private Lease vanaf: € 599* p/m

Ontdek nu >
cupra leon sportstourer

CUPRA Leon Sportstourer
Plug-in hybride

Vanafprijs: € 41.490**
Operational Lease vanaf: € 638* p/m
Private Lease vanaf: € 619* p/m

Ontdek nu >

A new hero for a new era

Make a statement

De CUPRA Tavascan gooit alle design conventies overboord. De spitsvormige neus met scherp gelijnde koplampen geven de CUPRA Tavascan een aerodynamische look.

Performance redefined

Twee krachtige elektromotoren zorgen voor maximale spanning en sensatie. De vierwielaandrijving zorg ervoor dat alle 340 pk optimaal benut worden.

Leading with innovation

Het onmiskenbare CUPRA karakter wordt benadrukt door de verlichte CUPRA logo's. De nieuwe CUPRA designtaal uit zich in koplampen met een drietal driehoekige LED-lampen.

CUPRA Born

100% elektrisch

Nu vanaf: € 36.940**
Ontdek de CUPRA Born > Plan een proefrit >

The impulse of a new generation

 

100% elektrisch 

De CUPRA Born is hét toonbeeld van duurzaamheid. Tot 427 kilometer¹ volledig elektrisch rijden met het accupakket van 58 kWh en zelfs tot 550 kilometer¹ met het 77 kWh accupakket.

 

100% performance 

Met focus op krachtige en veilige prestaties: met maximaal 231 pk en 310 Nm van 0 naar 50 km/h in slechts 2,6 seconden. Bijgestaan door Front Assist en Lane Assist.

 

Dynamic driving

Een sportonderstel en Predictive Adaptive Cruise Control zorgen voor een superieure rijervaring. Net als het 12" touchscreen mediasysteem en AR head-up display.

CUPRA Formentor

Plug-in hybride

Nu vanaf: € 42.490**
Ontdek de CUPRA Formentor > Plan een proefrit >

Another way forward

 

Always ahead 

De CUPRA Formentor Plug-in hybride wil maar één ding: de beste zijn. De krachtige 1.4 Plug-in hybride motor met maximaal 245 pk en tot 59 elektrische¹ kilometers maken het waar.

 

Cross-over coupé

Scherpe lijnen, koperkleurige accenten, rijk uitgevoerd en hoogwaardige afwerking. Ervaar het beste van een sportwagen met de voordelen van een cross-over.

 

Powerful from the inside

Het interieur bewijst dat krachtig ook comfortabel kan zijn. Dankzij de stevige kuipstoelen, een dynamisch sportstuur en directe verbinding via CUPRA CONNECT.

CUPRA Leon

Plug-in hybride

Nu vanaf: € 39.990**
Ontdek de CUPRA Leon > Plan een proefrit >

Partly electric, complete power

 

Best of both

Met de CUPRA Leon Plug-in hybride is het eindeloos genieten. Maximaal 245 pk aan hybride sportiviteit, uitgebreide online infotainment en tot 61 elektrische kilometers¹.

 

Daring design

De sophisticated look en hoogwaardige feel zorgen voor een exclusieve rijervaring. Sportieve styling met scherpe, dynamische lijnen zetten de prestaties kracht bij.

 

For challengers

Comfortabele kuipstoelen. Een 10.25 inch Virtual Cockpit. Altijd connected met CUPRA CONNECT en een sportstuur met CUPRA-mode knop. Jij bepaalt.

CUPRA Leon Sportstourer

Plug-in hybride

Nu vanaf: € 41.490**
Ontdek de CUPRA Leon Sportstourer > Plan een proefrit >

Sportscar? Stationwagon? Both

 

No need to compromise

De CUPRA Leon Sportstourer Plug-in hybride heeft het allemaal: maximaal 245 pk, tot 61 kilometer¹ volledig elektrische actieradius én volop ruimte.

 

Pushing limits

Dynamische lijnen en een unieke grille met donkere details. Stijl en sportiviteit hand in hand. Op weg naar het uiterste.

 

Spacious design

Alle ruimte voor passagiers. Tot 1450 liter bagageruimte voor boodschappen en hobby’s. Achterbank neerklappen en gaan.

CUPRA toekomstige modellen: CUPRA Tavascan, CUPRA Terramar, CUPRA UrbanRebel

Electrifying the future

Elke dag streven we naar vooruitgang. Sneller. Krachtiger. Mooier. Die ambitie vertalen we naar concept cars.
Ontdek wat jou te wachten staat. Ontdek CUPRA Future.

Ontdek de Future >

Ontdek CUPRA

We zijn meer dan alleen een automerk. Bij CUPRA gaat het om passie. Prestatie. Kracht. Samen met onze partners en ambassadeurs zetten we er kracht bij en zie je het terug in alles wat we doen. Verken de wereld van CUPRA vandaag voor de energie van morgen.

Ontdek CUPRA >
CUPRA Bron garage dark

CUPRA Garage

Stap binnen, neem plaats in de comfortabele hang out en bekijk alle modellen uitgebreid met je eigen ogen. Ontdek elektrisch rijden voor de echte autoliefhebber. Maak een afspraak en kom langs.

Vind een CUPRA Garage >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >

¹ Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

Het maximale vermogen van 231 pk, geconstateerd volgens UN GTR.21, is beschikbaar voor maximaal 30 seconden. Het vermogen dat beschikbaar is hangt af van verschillende factoren zoals de buitentemperatuur en de temperatuur, lading, staat en leeftijd van de hoogvoltaccu. De beschikbaarheid van het maximale vermogen vereist een specifieke temperatuur van de hoogvoltaccu van tussen de 23ºC en 50ºC, en een laadniveau hoger dan 55% voor het 58kWh accupakket en hoger dan 85% voor het 77kWh accupakket. Afwijkingen van de hiervoor genoemde parameters kunnen ervoor zorgen dat het maximale vermogen niet behaald kan worden, of dat e-boost helemaal niet beschikbaar is.

*CUPRA Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn exclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 60 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij jouw dealer. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

CUPRA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn inclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 60 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500 . Bovendien kunnen de tarieven per provincie afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Na 12 maanden bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De voor jou van toepassing zijnde voorwaarden en het innameprotocol zijn hier (PDF download) te vinden.

**De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. Zie de algemene verkoopinformatie voor de uitsplitsing van de kosten. Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de CUPRA Specialist naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

*** Met de CUPRA Born kun je in aanmerking komen voor de SEPP (Subsidie Elektrische Personenauto's Particulieren), ter waarde van € 2.950 op de vanafprijs of € 61 per maand op de Private Leaseprijs. De CUPRA Born vanafprijs is € 36.940**, of € 499* per maand via Private Lease. Met de subsidie op de vanafprijs of de maandelijkse Private Leaseprijs rijd je al een CUPRA Born vanaf € 36.990**, of € 438* per maand. De subsidie dien je zelf aan te vragen. Lees meer over de subsidie.