CUPRA modellen

Stap in voor een proefrit

cupra born

CUPRA Born
100% elektrisch

Binnenkort beschikbaar, ontdek 'm nu.

Ontdek de Born >
CUPRA Formentor

CUPRA Formentor
e-HYBRID

Vanafprijs: € 43.990**
Private Lease vanaf: € 589* p/m
Operational Lease vanaf: € 689* p/m

Ontdek de Formentor >
CUPRA Leon

CUPRA Leon
e-HYBRID

Vanafprijs: € 41.490**
Private Lease vanaf: € 539* p/m
Operational Lease vanaf: € 672* p/m

Ontdek de Leon >
CUPRA Leon Sportstourer

CUPRA Leon Sportstourer
e-HYBRID

Vanafprijs: € 42.990**
Private Lease: € 549* p/m
Operational Lease: € 689* p/m

Ontdek de Leon Sportstourer >
cupra born

Made for modern car lovers

 

100% electric 

De CUPRA Born is hét toonbeeld van duurzaamheid. Ruim 400 kilometer volledig elektrisch rijden dankzij een accupakket van 58 kWh.

 

100% performance 

Met een focus op krachtige en veilige prestaties: met 204 pk en 310 Nm van 0 naar 50 km/h in slechts 2,9 seconden. Bijgestaan door Front Assist en Lane Assist.

 

Dynamic driving

Een sportonderstel en AR head-up display zorgen voor een superieure rijervaring. Net als het 12" touch screen mediasysteem met navigatie en Apple CarPlay.

cupra formentor e-hybrid

Another way forward

 

Always ahead 

De CUPRA Formentor e-HYBRID wil maar één ding: de beste zijn. De krachtige 1.4 e-HYBRID motor met maximaal 245 pk en 58 elektrische kilometers maken het waar.

 

Cross-over coupé

Scherpe lijnen, koperkleurige accenten, rijk uitgevoerd en hoogwaardige afwerking. Ervaar het beste van een performance car met de voordelen van een SUV.

 

Powerful from the inside

Het interieur bewijst dat krachtig ook comfortabel kan zijn. Dankzij de stevige kuipstoelen, een dynamisch sportstuur en directe verbinding via CUPRA CONNECT.

cupra leon e-hybrid

Partly electric, complete power

 

Best of both

Met de CUPRA Leon e-HYBRID is het eindeloos genieten. Van 245 pk aan hybride sportiviteit, uitgebreide online infotainment, en tot 59 elektrische kilometers.

 

Daring design

De verfijnde look en hoogwaardige feel zorgen voor een exclusieve rijervaring. Sportieve styling met scherpe, dynamische lijnen zetten de prestaties kracht bij.

 

For challengers

Comfortabele kuipstoelen. Een 10.25 inch Virtual Cockpit. Altijd connected met CUPRA CONNECT en een sportstuur met CUPRA-mode knop. Jij bepaalt.

cupra leon sportstourer e-hybrid

Sportscar? Stationwagon? Both

 

No need to compromise

De CUPRA Leon Sportstourer e-HYBRID heeft het allemaal: 245 pk, 58 km volledig elektrische actieradius én volop ruimte.

 

Pushing limits

Dynamische lijnen gecombineerd met een unieke grille en donkere details. Stijl en sportiviteit hand in hand. Op weg naar het uiterste.

 

Spacious design

Alle ruimte voor passagiers en tot 1450 liter bagageruimte voor boodschappen en hobby’s. Achterbank neerklappen en gaan.

 

Electrifying the future

Elke dag streven we naar vooruitgang. Sneller. Krachtiger. Mooier. Die ambitie vertalen we naar concept cars. Ontdek wat jou te wachten staat. Ontdek CUPRA Future.

Electrifying Performance

Ervaar hoe uniek design en sportieve prestaties samengaan. Hoe elektrisch rijden je adrenaline krachtig boost.

Ontdek Electrifying Performance >

Garage

Stap binnen en bekijk alle modellen uitgebreid met je eigen ogen. Ontdek elektrisch rijden voor de echte autoliefhebber. Maak een afspraak en kom langs.

Vind een CUPRA Garage >
cupra racing leon competicion

Racing

De passie voor racen zit in ons dna. We kijken vooruit, innoveren en jagen op de overwinning. Zo bepalen we de toekomst van het racen.

Ontdek CUPRA Racing >

Ontdek CUPRA

Wij laten ons niet leiden door alledaagse gewoontes of gebaande paden. Wij bepalen de regels zelf en zijn uniek in ons doen en laten.

Leer ons kennen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >

¹ Het genoemde aantal kilometers is een voorlopige prognose in afwachting van de definitieve waarden volgens de WLTP testsystematiek.

*CUPRA Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn exclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 48 maanden, 20.000 km per jaar en een eigen risico van €500. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij jouw dealer. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

CUPRA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn inclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 48 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500 . Bovendien kunnen de tarieven per provincie afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Na 12 maanden bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De voor jou van toepassing zijnde voorwaarden en het innameprotocol zijn hier (PDF download) te vinden te vinden.

**Zie de algemene verkoopinformatie voor de uitsplitsing van de kosten.