CUPRA modellen

Stap in voor een proefrit

CUPRA modellen
cupra born

CUPRA Born
100% elektrisch

Vanafprijs: € 39.990**
Private Lease vanaf: € 509* p/m
Operational Lease vanaf: € 569* p/m
Leverbaar vanaf september 2022

Ontdek nu >
CUPRA Formentor

CUPRA Formentor
e-HYBRID

Vanafprijs: € 45.040**
Private Lease vanaf: € 569* p/m
Operational Lease vanaf: € 674* p/m
Leverbaar vanaf september 2022

Ontdek nu >
CUPRA Leon

CUPRA Leon
e-HYBRID

Vanafprijs: € 45.040**
Private Lease vanaf: € 559* p/m
Operational Lease vanaf: € 697* p/m
Leverbaar vanaf september 2022

Ontdek nu >
CUPRA Leon Sportstourer

CUPRA Leon Sportstourer
e-HYBRID

Vanafprijs: € 46.540**
Private Lease vanaf: € 589* p/m
Operational Lease vanaf: € 704* p/m
Leverbaar vanaf september 2022

Ontdek nu >
cupra born

The impulse of a new generation

 

100% elektrisch 

De CUPRA Born is hét toonbeeld van duurzaamheid. Tot 418 kilometer¹ volledig elektrisch rijden dankzij een accupakket van 58 kWh.

 

100% performance 

Met focus op krachtige en veilige prestaties: met maximaal 231 pk en 310 Nm van 0 naar 50 km/h in slechts 2,6 seconden. Bijgestaan door Front Assist en Lane Assist.

 

Dynamic driving

Een sportonderstel en Predictive Adaptive Cruise Control zorgen voor een superieure rijervaring. Net als het 12" touchscreen mediasysteem en AR head-up display.

cupra formentor e-hybrid

Another way forward

 

Always ahead 

De CUPRA Formentor e-HYBRID wil maar één ding: de beste zijn. De krachtige 1.4 e-HYBRID motor met maximaal 245 pk en 58 elektrische¹ kilometers maken het waar.

 

Cross-over coupé

Scherpe lijnen, koperkleurige accenten, rijk uitgevoerd en hoogwaardige afwerking. Ervaar het beste van een performance car met de voordelen van een SUV.

 

Powerful from the inside

Het interieur bewijst dat krachtig ook comfortabel kan zijn. Dankzij de stevige kuipstoelen, een dynamisch sportstuur en directe verbinding via CUPRA CONNECT.

CUPRA Leon

Partly electric, complete power

 

Best of both

Met de CUPRA Leon e-HYBRID is het eindeloos genieten. Van 245 pk aan hybride sportiviteit, uitgebreide online infotainment, tot 59 elektrische kilometers¹.

 

Daring design

De sophisticated look en hoogwaardige feel zorgen voor een exclusieve rijervaring. Sportieve styling met scherpe, dynamische lijnen zetten de prestaties kracht bij.

 

For challengers

Comfortabele kuipstoelen. Een 10.25 inch Virtual Cockpit. Altijd connected met CUPRA CONNECT en een sportstuur met CUPRA-mode knop. Jij bepaalt.

Sportscar? Stationwagon? Both

 

No need to compromise

De CUPRA Leon Sportstourer e-HYBRID heeft het allemaal: 245 pk, 58 kilometer¹ volledig elektrische actieradius én volop ruimte.

 

Pushing limits

Dynamische lijnen en een unieke grille met donkere details. Stijl en sportiviteit hand in hand. Op weg naar het uiterste.

 

Spacious design

Alle ruimte voor passagiers. Tot 1450 liter bagageruimte voor boodschappen en hobby’s. Achterbank neerklappen en gaan.

Electrifying the future

Elke dag streven we naar vooruitgang. Sneller. Krachtiger. Mooier. Die ambitie vertalen we naar concept cars.
Ontdek wat jou te wachten staat. Ontdek CUPRA Future.

Ontdek de Future >

Electrifying performance

Ervaar hoe uniek design en sportieve prestaties samengaan. Hoe elektrisch rijden je adrenaline krachtig boost. CUPRA. Electrifying performance made for car lovers.

Ontdek Electrifying Performance >

CUPRA Garage

Stap binnen, neem plaats in de comfortabele hang out en bekijk alle modellen uitgebreid met je eigen ogen. Ontdek elektrisch rijden voor de echte autoliefhebber. Maak een afspraak en kom langs.

Vind een CUPRA Garage >
cupra racing leon competicion

CUPRA Racing

De passie voor racen zit in ons dna. We kijken vooruit, innoveren en jagen op de overwinning. Zo bepalen we de toekomst van het racen. Join us.

Ontdek CUPRA Racing >

Ontdek CUPRA

Bij CUPRA gaat het om passie. Prestatie. Kracht. De energie die we daar uithalen, resulteert in auto's die jou precies hetzelfde laten voelen. Ervaar het zelf.

Ontdek CUPRA >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >

¹ Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*CUPRA Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn exclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 48 maanden, 20.000 km per jaar en een eigen risico van €500. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij jouw dealer. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

CUPRA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn inclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 48 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500 . Bovendien kunnen de tarieven per provincie afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Na 12 maanden bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De voor jou van toepassing zijnde voorwaarden en het innameprotocol zijn hier (PDF download) te vinden te vinden.

**Zie de algemene verkoopinformatie voor de uitsplitsing van de kosten. Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de CUPRA Specialist naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.