Laadpalen en wandboxen

cupra elektrisch rijden laadpalen

Opladen om vooruit te gaan

CUPRA's willen vooruit. Ze zitten vol kracht, energie en doelgerichtheid. Maar om dat te uiten, moeten ze wel opgeladen zijn. Opladen kan via een wandbox of een laadpaal. Ontdek welke laadoplossing bij jou past en hoe je er één regelt voor je CUPRA. En als je er niet uitkomt, dan staat jouw CUPRA Specialist voor je klaar.

electrifying performance elektrisch rijden cupra laadpalen

Een laadpaal thuis als zakelijke rijder

Wanneer je zakelijk rijdt kun je contact opnemen met je leasemaatschappij of wagenparkbeheerder voor de aanschaf van een laadpaal. Heb je vrije keus? Dan staat jouw CUPRA Specialist klaar om je verder te helpen.

electrifying performance elektrisch rijden cupra opladen

Thuis laden via het stopcontact

Thuis laden via het stopcontact kan, maar heeft enkele nadelen. Het duurt vaak erg lang, vanwege het lage wattage. Ook kan het opladen van een elektrische auto zoveel stroom trekken, dat je daarnaast niet ook nog bijvoorbeeld de wasmachine aan kan zetten. Het beste is om op te laden via een laadpaal.

electrifying performance voordelen elektrisch rijden cupra

Een laadpaal thuis als privé rijder of ZZP'er

Wanneer je privé rijdt, of ZZP'er bent, kunnen wij het plaatsen van een laadpaal volledig verzorgen. Neem contact op met jouw CUPRA Specialist voor meer informatie en om het proces in gang te zetten.

electrifying performance elektrisch rijden cupra laadpalen

De kosten van een laadpaal thuis

Een laadpaal op privé terrein kost ongeveer tussen de € 1.500 en € 2.000, inclusief montage. Dit is afhankelijk van onder andere het type laadpaal en de afstand tot de meterkast. Er moet namelijk een stroomkabel getrokken worden van de meterkast tot de laadpaal. Let op dat thuis laden via een 3 fase stroomaansluiting aanbevolen wordt. 

electrifying performance elektrisch rijden cupra laadpalen

Opladen bij jou in de buurt

Wanneer je niet beschikt over een oprit of privé parkeerplaats, kun je uiteraard nog steeds genieten van elektrisch rijden in een CUPRA. Je kan gebruik maken van een laadpunt bij jou in de buurt. Check oplaadpalen.nl voor een compleet overzicht van alle laadpalen in Nederland. Heb je er geen of te weinig bij jou in de buurt? Dan kun je er een aanvragen via openbaarladen.nl. Let op; de doorlooptijd van het aanvragen tot het plaatsen van een laadpaal duurt zo'n 26 weken.

Ontdek meer over elektrisch rijden bij CUPRA

Betalen voor laden

Vaak kun je met een laadpas voor meer betalen dan alleen laden. Ook kun je betalen voor tanken (hybride), parkeren, gebruik maken van het OV en nog veel meer.

Meer over de laadpas >

Hybride rijden

De kracht van een elektromotor en de gevoel van een verbrandingsmotor. Met de CUPRA plug-in hybride ervaar je het beste van beide werelden, zonder consessies te hoeven doen.

Meer over hybride rijden >

Ontdek onze modellen

Liefde voor autorijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestaties? Ontdek welk CUPRA model jou het beste past. Volledig elektrisch of plug-in hybride.

Ontdek onze modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >