CUPRA Leon

Plug-in hybride

cupra leon e-hybrid
De CUPRA Leon plug-in hybride

Wegens succes uitverkocht

De CUPRA Leon is al uitverkocht wegens groots succes. Maar niet getreurd, zeer binnenkort onthullen we de prijs van de nieuwe CUPRA Leon en kun je al een bestelling plaatsen. 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de prijs van de nieuwe CUPRA Leon en weten wanneer je 'm kan proefrijden? Schrijf je dan in voor de CUPRA Leon Nieuwsbrief.

Ontdek 'm nu

De nieuwe CUPRA Leon

De nieuwe CUPRA Leon is onthuld. Een plug-in hybride revolutie die de grens van design, kracht en range verlegt.

Ontdek nu meer over de nieuwe CUPRA Leon.

Ervaren of CUPRA iets voor jou is?

Plan nu jouw proefrit

Een CUPRA ervaar je pas echt door zelf achter het stuur te stappen. Voel hoe de comfortabele kuipstoelen zitten, bedien het infotainmentsysteem en ervaar hoe een CUPRA rijdt. Plan direct zelf je afspraak in bij een van onze CUPRA Garages of kies voor een proefrit aan huis.

 

Handen aan het stuur van een CUPRA

De CUPRA Leon in het nieuws

"De nieuwe CUPRA Leon plug-in hybride: nieuwe dimensies in design en hybride-performance."

Lees meer >

CUPRA Leon e-HYBRID Autivisie review

"Dit is echt een leuk sturende auto. Er zit een enorme kracht in en de auto is veel dynamischer dan ik ooit heb durven denken."

Autovisie.nl >

CUPRA Leon e-HYBRID Algemeen Dagblad review

"De besturing is direct, de motor brult onbeschaamd en de DSG-transmissie schakelt precies op de juiste momenten."

AD.nl >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >

¹ Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*CUPRA Operational Lease wordt aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn van Volkswagen Pon Financial Services B.V., zijn exclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 60 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. De voorwaarden ontvang je bij de opgevraagde offerte en zijn opvraagbaar bij jouw dealer. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van je leasecontract.

CUPRA Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., KvK-nummer: 20073305, BTW-nummer: NL802.76.47.82.B01 en bezoekadres: Saturnus 1 (3824 ME) te Amersfoort. Getoonde tarieven zijn inclusief BTW, zijn indicatief en op basis van 60 maanden, 10.000 km per jaar en een eigen risico van €500 . Bovendien kunnen de tarieven per provincie afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Na 12 maanden bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeeldingen kunnen afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Download via deze hyperlink een PDF met de voor jou van toepassing zijnde voorwaarden en het innameprotocol.

**De genoemde consumentenadviesprijs is inclusief btw, bpm, rijklaarmaakkosten, leges, recyclingbijdrage en eventueel beheerbijdrage. Zie de algemene verkoopinformatie voor de uitsplitsing van de kosten. Als gevolg van het wereldwijde chiptekort is de levertijd van dit model momenteel langer dan normaal. De uiteindelijke prijs van de auto is (mede) afhankelijk van het moment van afleveren en kan daardoor afwijken van de prijs die hier wordt getoond. Informeer bij de CUPRA Specialist naar de meest actuele levertijd en de bijbehorende prijs van de auto.

² CUPRA Care biedt standaard 1 dag gratis vervangend vervoer bij onderhoud en reparaties (express service en bandenwissels uitgezonderd).

Bekijk de bandenlabels van de CUPRA Leon. Meer informatie over de nieuwe EU-bandenlabels.

We doen er alles aan om de leveringstermijn te halen, maar de mogelijkheid bestaat dat door tekort aan grondstoffen de productie van voertuigen vertraging oploopt.