CUPRA Care

Wherever you are.

Standaard premium service

Bij CUPRA Care is premium service de standaard: we denken mee en regelen het voor je. Zo wordt jouw auto thuis opgehaald voor onderhoud en service en teruggebracht wanneer het jou uitkomt. Desnoods inclusief een vervangende auto. Geen zorgen.

 

Heb je schade of pech?

Bel dan 0800-0900016 en kies voor optie 1


Heb je onderhoud nodig?

Plan een afspraak in via de planner op Mijn CUPRA.


Dit is Care bij CUPRA

CUPRA Care

Valet service - Wij halen je auto en zorgen voor vervangend vervoer

De tijd van zelf naar de garage rijden en een lift terug moeten regelen, is voorbij. We komen naar je toe wanneer jouw CUPRA service nodig heeft en leveren gelijk vervangend vervoer bij je af*. Dát is pas service.

*Bij werkzaamheden die langer dan 1.5 uur duren.

CUPRA Care

Een vast aanspreekpunt - Jouw eigen CUPRA Specialist

Bij CUPRA heb jij straks een personal assistent. Heb je schade, wil je een onderhoudsafspraak inplannen of sta je met pech langs de weg? Neem contact op met de CUPRA Specialist: jouw vaste aanspreekpunt voor al je vragen. Bel, WhatsApp of mail jouw CUPRA Specialist. Die regelt het voor je, zelfs de meest simpele vragen. Uiteraard kun je ook alles zelf digitaal regelen en inzien.

CUPRA Care

Mijn CUPRA: alles wat je nodig hebt op één plek

In Mijn CUPRA vind je al je geplande en afgelopen onderhoudsbeurten en afspraken met jouw CUPRA Specialist. Ook kan je in een paar simpele stappen een nieuwe afspraak inplannen.

CUPRA Care

CUPRA Garantie: kwaliteit voorop

Wij geloven in onze auto’s. De kracht, de prestaties – en de levensduur. Daarom krijg je bij ons, in het geval van mechanische- of fabricagefouten, 4 jaar garantie op de auto, 8 jaar op de accu en maar liefst 12 jaar op de lak.

CUPRA Care

CUPRA CONNECT: proactief & verbonden

We zijn onderhoudsmomenten en storingen een stap vóór. Je krijgt van ons een notificatie via de CUPRA CONNECT app als je CUPRA naar de garage moet voor onderhoud. Via Mijn CUPRA of jouw CUPRA Specialist maak je gemakkelijk een afspraak.

Meer over CUPRA CONNECT >
CUPRA Care

Service zonder grenzen

Ja, we zijn een nieuw merk. Maar wel eentje met het dealernetwerk van de Volkswagen Groep achter ons. Dat betekent: altijd en overal service. In heel Nederland en zelfs in Europa.

Garage

In onze CUPRA Garage ervaar je wat CUPRA te bieden heeft en kun je terecht voor extra informatie of advies.

Ontdek Garage >

Modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan.

Ontdek de modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >