CUPRA Ambassadeurs

cupra ambassadeurs

STEP UP

CUPRA is er voor degene die geen compromissen wil sluiten. Die gaat voor perfectie en het beste resultaat. Die uitdagingen niet uit de weg gaat. Onze ambassadeurs maken het allemaal waar.

cupra x marc ter stegen

Marc ter Stegen

De Duitse international van FC Barcelona wordt gezien als een van 's werelds beste keepers. Sinds 2020 is Marc ter Stegen Global Ambassador van CUPRA. "Ik identificeer mij met de merkwaarden, de ambitie en vastberadenheid van CUPRA."

Meer over Marc ter Stegen >

cupra x ansu fati

CUPRA x Ansu Fati

De jongste speler ooit die een doelpunt scoorde in de UEFA Champions League is het gezicht van de CUPRA campagne 'Going Forward'. FC Barcelona-aanvaller Ansu Fati heeft als wens "dat we allemaal de motivatie worden die de wereld nodig heeft."

Meer over Ansu Fati >

cupra x alexia putellas

CUPRA x Alexia Putellas

De sterspeelster van het Spaanse nationale vrouwenelftal streeft een verandering van de status-quo na met een grotere vertegenwoordiging van vrouwen in voetbal. Zo markeert de samenwerking van CUPRA met Alexia Putellas een nieuw tijdperk.

Meer over Alexia Putellas >

CUPRA Partners

Samen kom je sneller verder. Met deze CUPRA x partners delen wij onze ambitie voor innovatie, vernieuwing en prestaties. Stap in.

Ontdek onze Partnerships >

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >