CUPRA PARTNERS

cupra x fc barcelona

SPEED UP

Mensen die durven, jagen nieuwe routes en ambitieuze doelen na voor steeds betere prestaties. En schromen niet om daarbij versterking te zoeken. Met deze CUPRA x Partners delen wij onze ambitie voor innovatie, vernieuwing en prestaties. Want samen kom je sneller verder.

CUPRA en KNLTB Padel

CUPRA x KNLTB PADEL

Padel draait om passie. Om prestatie. Emotie. Waarden die ook in het dna van CUPRA zitten. Logisch dat CUPRA Nederland Founding Partner is van KNLTB Padel naast naamgever van de Eredivisie Padel én van de KNLTB Padelranking. CUPRA x PADEL. Game. Set. 100% Match.
Ontdek meer >
CUPRA en FC Barcelona

CUPRA x FC BARCELONA

Toewijding aan sport en innovatie. Een gedeelde passie voor prestatie, creativiteit en uniciteit. Plus een gedeelde geschiedenis en afkomst. Dit lieert CUPRA de komende 5 seizoenen als officiële Automotive en Mobility Partner aan FC Barcelona. Méér dan een samenwerking.

Ontdek meer >
cupra lifestyle fabike

CUPRA Lifestyle

Wie zielloos de trend volgt, zal nooit zichzelf ontdekken. Daag jezelf uit en laat je passie spreken. Bekijk de unieke producten van onze eigen CUPRA-lijn en de merken met wie wij onze smaak voor stijl delen.

Ontdek de CUPRA Lifestyle >
CUPRA modellen

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >