CUPRA PARTNERS

cupra x fc barcelona

SPEED UP

Mensen die durven, jagen nieuwe routes en ambitieuze doelen na voor steeds betere prestaties. En schromen niet om daarbij versterking te zoeken. Met deze CUPRA x Partners delen wij onze ambitie voor innovatie, vernieuwing en prestaties. Want samen kom je sneller verder.

CUPRA x Spinnin

CUPRA x Spinnin' Records

CUPRA en Spinnin’ Records trokken samen op bij de zoektocht naar nieuw DJ talent. Met de unieke Demo Drop doorbreken CUPRA en Spinnin’ Records de grenzen van reguliere talentenjachten; creatieve, onconventionele spelregels moeten leiden tot vernieuwende tracks. Van de 158 ingestuurde demo's is er nu één uitgekozen als winnaar.

Ontdek meer >
CUPRA en KNLTB Padel

CUPRA x KNLTB PADEL

Padel draait om passie. Om prestatie. Emotie. Waarden die ook in het dna van CUPRA zitten. Logisch dat CUPRA Nederland Founding Partner is van KNLTB Padel naast naamgever van de Eredivisie Padel én van de KNLTB Padelranking. CUPRA x PADEL. Game. Set. 100% Match.
Ontdek meer >
CUPRA en FC Barcelona

CUPRA x FC BARCELONA

Toewijding aan sport en innovatie. Een gedeelde passie voor prestatie, creativiteit en uniciteit. Plus een gedeelde geschiedenis en afkomst. Dit lieert CUPRA de komende 5 seizoenen als officiële Automotive en Mobility Partner aan FC Barcelona. Méér dan een samenwerking.

Ontdek meer >
cupra en padel

Game. Set. 100% match.

Padel kenmerkt zich als uniek, stijlvol en gericht op prestaties - waarden die ook in het DNA van CUPRA zitten. Samenwerkingen met partners als KLNTB Padel, Sten Richters, World Padel Tour en Wilson Sporting Goods Co., helpen onze missie om sportiviteit zowel op de weg als op het veld naar het volgende niveau te tillen.

Ontdek CUPRA x Padel >

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >