Levertijden bij CUPRA

Dit kun je verwachten

Levertijden bij CUPRA

Heb je een nieuwe CUPRA besteld? Dan kun je natuurlijk niet wachten tot ‘ie bij je voor de deur staat. Jouw CUPRA Specialist kan je meer informatie geven over eventuele beperkingen en levertijden per model en uitvoering. Soms duurt een levering langer dan geschat, vaak is dit overmacht. Bijvoorbeeld door een storing bij onze leveranciers of zoals momenteel door een wereldwijd tekort aan computerchips.

Tekort aan chips

Door COVID-19 is de vraag naar elektrische apparaten enorm toegenomen, maar hebben de fabrieken langere tijd stilgestaan. Dat heeft geleid tot een wereldwijd tekort aan computerchips. Dat heeft gevolgen voor levertijden in de hele autobranche - en dus ook CUPRA. We doen er alles aan om onze productie op peil te houden. Nieuwe auto’s worden zover mogelijk geproduceerd, maar kunnen uiteraard pas naar Nederland worden getransporteerd als ze van alle chips voorzien zijn.

Gevolgen voor jouw bestelling

Als je een nieuwe CUPRA besteld hebt, kan het zijn dat je te maken krijgt met een vertraging. Wat de reden ook is, wij vinden vertraging net zo vervelend als jij. We doen er daarom alles aan om je zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Dan weet je wat je kunt verwachten. De CUPRA Specialist laat het weten als je bestelling vertraging oploopt. Daarnaast laten we je weten of het mogelijk is om de levertijd te verbeteren door een of meerdere opties van jouw bestelling aan te passen.

Binnenkort een CUPRA bestellen?

Wil je binnenkort een nieuwe CUPRA bestellen of komt het einde van je huidige leasetermijn in zicht? Houd er dan rekening mee dat de levertijden momenteel langer zijn dan je normaal mag verwachten. En dat een klein aantal opties, die een meer dan gemiddelde hoeveelheid chips vragen, tijdelijk niet bestelbaar zijn. Jouw CUPRA Specialist kan je meer informatie geven over eventuele beperkingen en levertijden per model en uitvoering.

Kies voor een CUPRA uit voorraad

Momenteel hebben we enkele CUPRA modellen uit voorraad leverbaar. Dat betekent binnen 30 dagen rijden in een gloednieuwe CUPRA en soms zelfs tegen lagere prijs. Interesse? Bekijk dan onze actuele voorraad.

Bekijk de voorraad >


CUPRA Born Delivery experience

Meer informatie

Wil je meer informatie over levertijden bij CUPRA of over de levertijd van jouw bestelde CUPRA? Neem dan contact op met CUPRA Care.

Neem contact op >