CUPRA Lifestyle

Laat je passie spreken.

Jouw CUPRA Lifestyle

Wie zielloos de trend volgt, zal nooit zichzelf ontdekken. Daag jezelf uit en laat je inspireren. Bekijk de unieke producten van onze eigen CUPRA-lijn en de merken met wie wij onze smaak voor stijl delen.

CUPRA x Marset

Perfect voor al jouw avonturen onderweg. De Chispa lamp is draadloos en oplaadbaar, perfect voor al jouw avonturen. Zo heb je altijd warm stralend licht bij de hand. Exclusief ontworpen voor CUPRA door het in Barcelona gevestigde Marset.

Bekijk Chispa lampen >
cupra x wilson

CUPRA x WILSON

CUPRA presenteert de nieuwste samenwerking met Wilson Sporting Goods Co. De twee merken komen samen met de lancering van een co-branded Capsule-collectie, bestaande uit het nieuwe Wilson Bela CUPRA padelracket, een padeltas en een T-shirt.

Ontdek CUPRA x WILSON >

CUPRA x L.G.R.

Ontspannen ogen, stijlvolle aanblik. Met de lichtgewicht zonnebrillen van L.G.R. rijd je je volgende afspraak zelfverzekerd tegemoet. Stuk voor stuk handgemaakt in Italië, geïnspireerd door Afrika, ontworpen voor autorijden. Ontdekking en avontuur vormen dan ook de belangrijkste inspiratiebronnen voor het ontwerp.

Bekijk L.G.R. zonnebrillen >

CUPRA x FABIKE

Sportiviteit en stijl maken deze straatracer compleet. Fabike gebruikt alleen eersteklas, lichtgewicht materialen zoals carbon, titanium en een geanodiseerde aluminium legering. Dit is een premium stadsfiets, met een uiterlijk dat aanzet tot uitzonderlijke prestaties.

Bekijk Fabike fietsen >

CUPRA x MIKAKUS

Vanuit een gedeelde passie voor ambacht komen CUPRA en MIKAKUS samen om een schoenencollectie te ontwerpen. MIKAKUS, net als CUPRA opgericht in Barcelona, gelooft volledig in de kracht van ambachtelijke materialen voor de ontwikkeling van functionele en verfijnde producten. Vanuit deze gedeelde passie ontstond een exclusieve schoenencollectie.

Ontdek CUPRA x MIKAKUS >

CUPRA x TRAKATAN

Voor luxe is tijd nodig. Vanuit een kleine studio in Turijn ontwerpt TRAKATAN unieke, luxe tassen. Het koperkleurige leersoort is speciaal voor CUPRA ontwikkeld. Liefde, vakmanschap en aandacht staan hierbij voorop; alleen de mooiste stukken gelooid leer komen in aanmerking. Dat voel je, dat zie je.

Bekijk TRAKATAN tassen >
CUPRA Future

Electrifying the Future

Gedreven door innovatie. Altijd op zoek naar vernieuwing en betere prestaties. Onze ambities en doelstellingen voor de toekomst zorgen ervoor dat we nooit stilstaan. Maak kennis met de toekomst van elektrisch rijden.

Ontdek de Future >

CUPRA City Garage Rotterdam

CUPRA Garage

Je beleeft CUPRA in de CUPRA Garage. Hier vind je onze Lifestyle producten en staan de CUPRA modellen op een rij om met eigen ogen te zien en tijdens een proefrit te ervaren. Onze CUPRA Specialisten heten je welkom.

Vind een CUPRA Garage >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >