CUPRA Lifestyle

Laat je passie spreken.

Jouw CUPRA Lifestyle

Wie zielloos de trend volgt, zal nooit zichzelf ontdekken. Daag jezelf uit en laat je inspireren. Bekijk de unieke producten van onze eigen CUPRA-lijn en de merken met wie wij onze smaak voor stijl delen.

CUPRA x MARSET

De Chispa lamp van is draadloos en oplaadbaar, perfect voor al jouw avonturen. Zo heb je onderweg altijd warm stralend licht bij de hand. Exclusief ontworpen voor CUPRA door het in Barcelona gevestigde Marset.

Bekijk Chispa lampen >
cupra x wilson

CUPRA x WILSON

CUPRA en Wilson Sporting Goods Co. gaan de samenwerking aan en presenteren een Capsule-collectie, bestaande uit het Wilson Bela CUPRA padelracket, een CUPRA x WILSON rackettas en T-shirt.

Ontdek CUPRA x WILSON >

CUPRA x L.G.R.

Ontspannen ogen, stijlvolle aanblik. Met de lichtgewicht zonnebrillen van L.G.R. rijd je jouw volgende avontuur zelfverzekerd tegemoet. Stuk voor stuk handgemaakt in Italië, geïnspireerd door Afrika, ontworpen voor autorijden.

Bekijk L.G.R. zonnebrillen >

CUPRA x FABIKE

Sportiviteit en stijl maken deze straatracer compleet. Fabike gebruikt alleen eersteklas, lichtgewicht materialen zoals carbon, titanium en een geanodiseerde aluminium legering. Dit is een premium stadsfiets, met een uiterlijk dat aanzet tot uitzonderlijke prestaties.

Ontdek de CUPRA Bike >

CUPRA x MIKAKUS

MIKAKUS hecht waarde aan het gebruik van ambachtelijke materialen voor de ontwikkeling van functionele en verfijnde producten. Vanuit deze gedeelde passie ontstond een exclusieve schoenencollectie. Made in Barcelona.

Ontdek CUPRA x MIKAKUS >
CUPRA x TRAKATAN

CUPRA x TRAKATAN

In een kleine studio in Turijn ontwerpt TRAKATAN unieke, luxe tassen. Het koperkleurige leersoort is speciaal ontwikkeld voor CUPRA. Liefde, vakmanschap en aandacht staan hierbij voorop, alleen de mooiste stukken gelooid leer komen in aanmerking. Dat voel je, dat zie je.

Bekijk TRAKATAN tassen >

Toekomstige CUPRA modellen

Gedreven door innovatie. Altijd op zoek naar vernieuwing en betere prestaties. Onze ambities en doelstellingen voor de toekomst zorgen ervoor dat we nooit stilstaan. Maak kennis met de toekomst van elektrisch rijden.

Ontdek nieuwe CUPRA modellen >

CUPRA Garage

Je beleeft CUPRA in de CUPRA Garage. Hier vind je onze Lifestyle producten en staan de CUPRA modellen op een rij om met eigen ogen te zien en tijdens een proefrit te ervaren. Onze CUPRA Specialisten heten je welkom.

 

Vind een CUPRA garage >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >