Own your lifestyle

Laat je passie spreken.

Wie zielloos de trend volgt, zal nooit zichzelf ontdekken. Daag jezelf uit en laat je passie spreken. Bekijk de unieke producten van onze eigen CUPRA-lijn en de merken met wie wij onze smaak voor stijl delen.

CUPRAxMarset

Perfect voor al jouw avonturen onderweg. De Chispa lamp is draadloos en oplaadbaar, zo heb je altijd warm stralend licht bij de hand. Exclusief ontworpen voor CUPRA door het in Barcelona gevestigde Marset.

Bekijk Chispa lampen >

CUPRAxL.G.R.

Ontspannen ogen, stijlvolle aanblik. Met de lichtgewicht zonnebrillen van L.G.R. rijd je je volgende afspraak zelfverzekerd tegemoet. Stuk voor stuk handgemaakt in Itali├ź, ge├»nspireerd door Afrika, ontworpen voor autorijden. Ontdekking en avontuur vormen dan ook de belangrijkste inspiratiebronnen voor het ontwerp.

Bekijk L.G.R. zonnebrillen >

CUPRAxTRAKATAN

Voor luxe is tijd nodig. Vanuit een kleine studio in Turijn, ontwerpt TRAKATAN unieke tassen met liefde en aandacht. Alleen de mooiste stukken gelooid leer komen in aanmerking. Zo is het koperkleurige ledersoort speciaal voor CUPRA ontwikkeld en ontstaan uit een gedeelde passie voor verfijning en vakmanschap.

Bekijk TRAKATAN tassen >

CUPRAxFABIKE

Sportiviteit en stijl maken deze straatracer compleet. Fabike gebruikt alleen eersteklas, lichtgewicht materialen zoals carbon, titanium en een geanodiseerde aluminium legering. Dit is een premium stadsfiets, met een uiterlijk dat aanzet tot uitzonderlijke prestaties.

Bekijk Fabike fietsen >

CUPRA x MIKAKUS

Vanuit een gedeelde passie voor ambacht komen CUPRA en MIKAKUS samen om een schoenencollectie te ontwerpen. MIKAKUS, net als wij opgericht in Barcelona, gelooft volledig in de kracht van kernmaterialen om functionele en verfijnde producten te ontwikkelen. Ontdek hoe wij onze waarden versmelten in deze exclusieve collectie.

Ontdek CUPRA x MIKAKUS >

De beste CUPRA voor jouw lifestyle

CUPRA Racing

Ontdek wat onze racing heritage betekent voor jouw beleving als autoliefhebber. De tijd van het nieuwe racen en een nieuwe race-ervaring is aangebroken. We slaan nieuwe richtingen in en bepalen de toekomst van het racen; elke dag opnieuw. Dat is de racing-lifestyle. Dat is waarom we racen.

Lees meer >

CUPRA modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan. CUPRA. Ontworpen voor de échte autoliefhebber.

Ontdek alle modellen >

CUPRA Experience

Je vindt de CUPRA Experience in onze nieuwe modellen maar ook in de mensen met wie wij onze passie voor innovatie delen. Dit zijn de mensen die durven te vernieuwen en een nieuwe definitie geven aan succes.

Lees meer >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >