A shared ambition to reinvent

Cupra Experience

Driving progress

Ontstaan uit mensen die durven, zijn we altijd op zoek naar nieuwe wegen en nieuwe doelen. Samen zetten we ons in voor unieke prestaties. Onze passie voor vernieuwing en verfijning ervaar je, elke keer als je in een CUPRA stapt. Ontdek met wie wij onze ambitie voor innovatie delen. Dit zijn initiatieven waarmee we een nieuwe definitie geven aan succes.

CUPRA en KNLTB Padel

CUPRA x PADEL

Padel draait om passie. Om prestatie. Emotie. Waarden die ook in het dna van CUPRA zitten. Logisch dat CUPRA Nederland Founding Partner is van KNLTB Padel naast naamgever van de Eredivisie Padel én van de KNLTB Padelranking. CUPRA x PADEL. Game. Set. 100% Match.

Lees meer >
CUPRA en FC Barcelona

CUPRA x FC BARCELONA

Alleen vanuit uniek talent kan een originele visie ontstaan. Wij vormen een krachtig team met FC Barcelona om talent en innovatie aan te jagen. Een gedeelde passie voor performance, creativiteit en unieke stijl maakt van ons natuurlijke bondgenoten. Een samenwerking met de voetbalclub uit onze geboortestad voor de komende vijf seizoenen, als de officiële Automotive and Mobility Partner. Dit verbond gaat verder dan de traditionele samenwerkingen; de normen en waarden die we delen zijn ontstaan uit onze gedeelde geschiedenis en afkomst.

Gedeelde passie is dubbele passie

Een interview met DJ Argy

Vertel ons over je passie voor muziek

"Toen ik 15 was, bezocht ik de plaatselijke platenzaak ontzettend vaak. Op een dag werkte er een man die me een CD-Rom met software om muziek mee te produceren gaf. Nadat ik het op mijn computer had geïnstalleerd ben ik een week niet buiten geweest! Dat was het begin, nu tour ik wereldwijd."

Hoe ziet jouw creatieve proces eruit?

"Ik creëer mijn nummers altijd in de studio, meestal vroeg in de ochtend. Ik heb een ander slaapritme dan andere artiesten. Mijn ritme is vergelijkbaar met iemand die werkt bij een bank.

Ik maak mijn muziek helemaal zelf. Tijd in je eentje doorbrengen voelt erg therapeutisch en isolatie is goed voor mijn creatieve brein. Samenwerken is een stuk moeilijker en is vrij ongebruikelijk in de elektronische muziekscene.

Maar ik vind het wél ontzettend leuk om samen te werken met mensen die iets totaal anders doen. Daarom werk ik graag met zangers en zangeressen: zij hebben hele andere vaardigheden, maar we delen dezelfde passie. Het is fascinerend om mensen te vinden die ook gepassioneerd zijn over wat ze doen, die écht naar hun innerlijke stem luisteren en er van genieten om gewoon samen iets te creëren."

Wie zijn jouw rolmodellen?

"Ik heb bewondering voor mensen die de tand des tijds hebben doorstaan. Artiesten die na vijftig jaar nog steeds geweldig klinken; zoals Ryuichi Sakamoto, die een enorm gevarieerd portfolio heeft Mijn rolmodellen zijn vaak veelzijdige, overvloedige en tijdloze muzikanten. Onsterfelijke muziek is wat mij betreft de heilige graal."

Voel je een bepaalde band met je publiek tijdens een optreden?

"Ik raak in een speciale mindset tijdens live optredens. Ik verlies ieder gevoel voor tijd en ruimte, precies zoals het in de studio gaat als ik een nieuw nummer maak. Het is niet een gave die alleen creatieve mensen hebben, dit overkomt iedereen wanneer je je volledig in het heden onderdompelt.

Maar de magie zit hem voor mij in het feit dat ik het publiek tot een punt kan brengen waarop ze volledig open staan voor alles en op ieder nummer willen dansen. Anders zouden DJ’s allang vervangen zijn door afspeellijsten. Er is namelijk geen magische knop die in één keer deze perfecte sfeer neerzet.

Wanneer deze sfeer er is, gaat het zo diep dat ik het bijna kan voelen. Ik voel precies het moment aan waarop ik met het publiek aansluiting vind. Niets geeft me zo’n gevoel van geluk als het delen van mijn passie."

Ontdek CUPRA

Bij CUPRA gaat het om passie. Prestatie. Kracht. De energie die we daar uithalen, resulteert in auto's die jou precies hetzelfde laten voelen. Ervaar het zelf.

Ontdek CUPRA >

CUPRA modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan. CUPRA. Ontworpen voor de échte autoliefhebber.

Ontdek alle modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >