CUPRA CONNECT

Proactief en persoonlijk

Inseparable partners

Met de CUPRA CONNECT app sta je altijd in verbinding met jouw CUPRA, waar je ook bent. Check je actieradius, verwarm het interieur voor of vind je auto op de parkeerplaats met één druk op de knop. Klaar om de volledige integratie aan te gaan met jouw CUPRA? Download dan CUPRA CONNECT.

 

Download voor Android >     Download voor iOS >

App functionaliteiten

Met de CUPRA CONNECT App kun je niet alleen informatie over jouw CUPRA inzien, maar ook de auto op afstand bedienen.

Bedienen op afstand

✔ Ver- en ontgrendelen
Check of je jouw CUPRA wel op slot hebt gedaan; vergrendel en ontgrendel jouw CUPRA op afstand via de CUPRA CONNECT App.

✔ e-Manager
Via de CUPRA CONNECT App kun je regelen wanneer jouw CUPRA kan starten met laden, zodat je bijvoorbeeld gebruik kan maken van het daltarief voor stroom.

✔ Klimatisering op afstand
Verwarm of verkoel vast het interieur van jouw CUPRA via de CUPRA CONNECT App. Handig wanneer het vriest, je hoeft dan minder moeite te doen om de auto ijsvrij te krijgen.

Informatie op afstand

✔ Wagenstatus
Bekijk via de CUPRA CONNECT App de resterende actieradius, de actuele kilometerstand en meer.

✔ Diefstal waarschuwing
Je krijgt via de CUPRA CONNECT App een melding wanneer jouw CUPRA detecteert dat er ingebroken wordt of dat de auto onverwachts wordt verplaatst.

✔ Klimatisering op afstand
Navigeer met de CUPRA CONNECT App eenvoudig naar de parkeerpositie van jouw CUPRA. Activeer de alarmlichten of de claxon als je hulp nodig hebt jouw CUPRA te vinden op een volle parkeerplaats.

Registeren & Activeren

Download de CUPRA CONNECT App om het registratie en activatie proces te kunnen starten via de onderstaande drie stappen.

Download voor Android >     Download voor Apple >

 

1. Creëer een CUPRA ID

Dit kan eenvoudig via de CUPRA CONNECT App of via de Mijn CUPRA omgeving.

1. Vul je e-mail adres in en kies een wachtwoord. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.
2. Selecteer jouw land en taal, en vul je persoonlijke gegevens in.
3. Kies een PIN-code.
4. Accepteer de voorwaarden.

 

2. Voeg jouw CUPRA toe

Link je CUPRA ID met jouw CUPRA.

1. Log in in de CUPRA CONNECT App of de Mijn CUPRA portal.
2. Voeg jouw CUPRA toe door het VIN-nummer in te vullen. Het VIN-nummer vind je onderaan het voorraam aan de bestuurderskant.
3. Nadat je de aankoop hebt bevestigd, is CUPRA CONNECT het eerst jaar helemaal gratis te gebruiken. Na het eerste jaar betaal je € 135 per jaar of € 225 voor 2 jaar.

 

3. Service partner activatie

Stap in jouw CUPRA en activeer de Service partner om te kunnen genieten van CUPRA CONNECT.

1. In het infotainmentsysteem, zorg ervoor dat je een 4G en GPS verbinding hebt en dat de privacy modus niet op maximaal staat
2. Registreer je als hoofdgebruiker en druk op de ontgrendel knop van de autosleutel én de reservesleutel.
3. Kies jouw voorkeurs service partner, eventueel met behulp van jouw CUPRA Specialist.
4. Je kan nu genieten van alle CUPRA CONNECT diensten.

Vragen over het hele proces? Neem dan contact op met jouw CUPRA Specialist.

Neem contact op >

Auto functionaliteiten

CUPRA CONNECT voegt ook enkele functies aan jouw CUPRA toe. Jouw veiligheid, onze service en het infotainment wordt naar een hoger niveau getild.

Veiligheid en service

✔ Noodoproep-service en pechhulp
Met de noodoproep-knop in de dakconsole roep je pechhulp of hulpdiensten op wanneer je ze nodig hebt. Wanneer je CUPRA een ongeluk detecteert worden hulpdiensten automatisch opgeroepen.

✔ Informatie-oproep
Heb je onderweg vragen over jouw CUPRA of CUPRA CONNECT? Neem dan contact op met je CUPRA Specialist via het infotainmentsysteem of de informatie-knop in de dakconsole. Er staat altijd iemand klaar om je vragen te beantwoorden.

✔ Servicemeldingen
Jouw CUPRA brengt je op de hoogte wanneer er iets mis is, ook wanneer het tijd is voor onderhoud. Deze informatie wordt meteen gedeeld met jouw geselecteerde CUPRA Service Partner via een melding, zodat zij precies op de hoogte zijn van eventuele problemen.

Online infotainment

✔ Navigatie en kaart-updates
Je wilt tijdens je reis niet afgeleid worden en bezig zijn met je routeplanning. Met de CUPRA CONNECT app plan je je reis vooraf en stuur je de route alvast naar je CUPRA. En de kaartupdates gebeuren automatisch.

✔ Parkeren
Ontvang een overzicht van alle nabijgelegen parkeerplaatsen via het navigatiesysteem, inclusief openingstijden, tarieven en zelfs het aantal beschikbare parkeerplaatsen. Selecteer een parkeerplek naar keuze en je CUPRA navigeert je moeiteloos naar je bestemming.

✔ Tanken en laden
Met CUPRA CONNECT zie je razendsnel waar je voordelig kunt opladen of tanken. Je CUPRA navigeert je vanzelf naar de dichtstbijzijnde locatie.

CUPRA Specialist

Heb je vragen over CUPRA CONNECT? Onze CUPRA Specialisten helpen je graag op weg.

Neem contact op >

CUPRA modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan. CUPRA. Ontworpen voor de échte autoliefhebber.

Ontdek alle modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >