CUPRA CONNECT

Proactive & personal.

Inseparable partners

Met de CUPRA CONNECT app sta je altijd in verbinding met jouw CUPRA, waar je ook bent. Check je actieradius, verwarm het interieur voor of vind je auto op de parkeerplaats met één druk op de knop. Klaar om de volledige integratie aan te gaan met jouw CUPRA? Download dan CUPRA CONNECT.

 

Download voor Android >     Download voor iOS >

Veiligheid & Service

Noodoproep-service en pechhulp

Met de noodoproep-knop in de dakconsole roep je pechhulp of hulpdiensten op wanneer je ze nodig hebt. Om zo goed mogelijk voor je te zorgen, stuurt je CUPRA ook meteen belangrijke informatie mee. Wanneer je CUPRA een ongeluk detecteert, bijvoorbeeld door de activering van de airbags, dan worden hulpdiensten automatisch opgeroepen.

Informatie-oproep

Heb je onderweg vragen over jouw CUPRA of CUPRA CONNECT? Neem dan contact op met je CUPRA Specialist via het infotainmentsysteem of de informatie-knop in de dakconsole.

Er staat altijd iemand klaar om je vragen te beantwoorden.

Servicemeldingen

Door zijn vitale functies altijd goed in de gaten te houden, brengt jouw CUPRA je op de hoogte wanneer er iets mis is. Ook wanneer het tijd is voor onderhoud.

Deze informatie wordt meteen gedeeld met jouw geselecteerde CUPRA-dealer via een melding, zodat zij precies op de hoogte zijn van eventuele problemen.

Toegang op afstand

Functies bedienen op afstand

Met CUPRA CONNECT ontvang je meldingen via je smartphone en kun je de functies van jouw CUPRA checken en bedienen. Vergrendel of ontgrendel op afstand, ventileer, verwarm of verkoel je CUPRA vóór je vertrekt, of vind hem gemakkelijk terug op een overvolle parkeerplaats.

e-Manager

Dankzij de e-Manager is jouw CUPRA altijd klaar om te gaan. Start of stop het laden van de accu op afstand en stel in wanneer hij opgeladen moet zijn. Zo sta je nooit voor verrassingen en kun je bijvoorbeeld ook slim gebruik maken van het daltarief op stroom.

Wagenstatus

Via de CUPRA CONNECT app blijf je altijd op de hoogte van de actuele status van jouw CUPRA. Zo kun je op afstand de huidige kilometerstand inzien, wat de resterende actieradius is en of je moet tanken of opladen.

Online infotainment

Navigatie en kaart-updates

CUPRA staat voor rijbeleving. Je wilt tijdens je reis dus niet afgeleid worden en bezig zijn met je routeplanning of het updaten van je navigatie. Met de CUPRA CONNECT app plan je je reis vooraf en stuur je de route alvast naar je CUPRA. En de updates gebeuren automatisch. Zo houd je je handen vrij tijdens het rijden en kun je ongestoord genieten van elke rit.

Parkeren

Als CUPRA-rijder ben je doelgericht en wil je geen tijd verliezen als je op zoek bent naar een parkeerplek. Ontvang een overzicht van alle nabijgelegen parkeerplaatsen via het navigatiesysteem, inclusief openingstijden, tarieven en zelfs het aantal beschikbare parkeerplaatsen. Selecteer een parkeerplek naar keuze en je CUPRA navigeert je moeiteloos naar je bestemming.

Tanken

Heel af en toe moet een CUPRA even bijtanken of opladen. Met CUPRA CONNECT zie je razendsnel waar je voordelig kunt opladen of tanken. Je CUPRA navigeert je vanzelf naar de dichtstbijzijnde locatie.

Registeren & Activeren

Maak verbinding met jouw CUPRA en krijg toegang tot de diverse functies en diensten. Activeer CUPRA CONNECT voor jouw CUPRA in drie stappen:

Download de CUPRA CONNECT app op je smartphone.

Maak een CUPRA ID aan via de app, of via Mijn CUPRA.

Koppel jouw CUPRA via de CUPRA CONNECT app.

CUPRA Specialist

Heb je vragen over CUPRA CONNECT? Onze CUPRA Specialisten helpen je graag op weg.

Neem contact op >

Modellen

Tijd voor het echte werk. Met welke CUPRA laat jij je dromen uitkomen?

Ontdek de modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >