CUPRA x FC Barcelona

cupra x fc barcelona

Meer dan een samenwerking

Toewijding aan sport en innovatie. Een gedeelde passie voor prestatie, creativiteit en uniciteit. Plus een gedeelde geschiedenis en afkomst. Dit lieert CUPRA de komende 5 seizoenen als officiële Automotive en Mobility Partner aan FC Barcelona. Twee sterke Spaanse merken die de wereld inspireren vanuit de thuisbasis Barcelona.

cupra x fc barcelona ter stegen

Talent zorgt voor vernieuwing

Uniek talent is de voorwaarde voor vernieuwing en vooruitgang. Beide partijen hebben een dynamische geest en zijn toegewijd aan het promoten van jong talent en innovatie. Zo vormt het partnership met FC Barcelona een krachtige booster voor ontwikkelingen in het voetbal en voor sport in het algemeen.

Deze innovatieve alliantie met een van 's werelds grootste voetbalclubs toont onze visie voor het merk CUPRA en de toewijding aan Barcelona. Bovendien zal de samenwerking met een van de belangrijkste vertegenwoordigers van de stad onze globaliseringsstrategie als organisatie ondersteunen.” Aldus Luca de Meo, SEAT-voorzitter en voorzitter van de raad van bestuur van de speciale autodivisie, CUPRA.

De CUPRA Formentor is geselecteerd als officiële auto van FC Barcelona. Bij de aankondiging benadrukte Wayne Griffiths, CEO van CUPRA dat “het benoemen van de CUPRA Formentor als de officiële auto van FC Barcelona een logische zet is. Dit model is ontworpen en ontwikkeld in Barcelona, de stad waar deze twee merken zijn geboren en van waaruit we de wereld willen inspireren. Deze toewijzing zal de wereldwijde zichtbaarheid van de auto vergroten en plaatst ons een stap verder om van CUPRA een gewild merk voor autoliefhebbers te maken.

De CUPRA Formentor wordt aan de voetbalclub geleverd voor institutioneel gebruik. Bovendien zorgt de samenwerking ervoor dat spelers die willen genieten van het nieuwe model, de mogelijkheid hebben om de CUPRA Formentor aan te passen aan de eigen wensen. Dit dankzij een breed kleurenpalet en onderscheidende designelementen. Een van de eerste spelers die het vlaggenschipmodel van het merk wilde bemachtigen, is de Duitse doelman Marc ter Stegen. Hij is dan ook sinds februari 2020 wereldwijd CUPRA-ambassadeur.
cupra en knltb padel

CUPRA x KNLTB PADEL

Padel draait om passie. Om prestatie. Emotie. Waarden die ook in het dna van CUPRA zitten. Logisch dat CUPRA Nederland Founding Partner is van KNLTB Padel.

Ontdek CUPRA x KNLTB Padel >

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >