CUPRA x Marc ter Stegen

cupra x marc ter stegen

Global Ambassador

De Duitse international van FC Barcelona wordt gezien als een van 's werelds beste keepers. Na een succesvolle start van zijn carriére in La Liga, tekende Marc ter Stegen in mei 2014 bij de Spaanse voetbalclub. Als officiële Automotive en Mobiliteitspartner van FC Barcelona is CUPRA in 2020 de samenwerking met de profkeeper aangegaan als Global Ambassador. Marc laat zich inspireren door de dynamische cultuur van Barcelona, iets wat in het DNA van CUPRA zit. Zo draagt hij bij aan het versterken van de zichtbaarheid van CUPRA wereldwijd.

cupra x mark ter stegen
cupra x marc ter stegen
Sinds zijn aantreden bij FC Barcelona heeft de nummer 1 van Barça 14 titels gewonnen, waaronder een UEFA Champions League-titel en talloze Spaanse competitietitels. Hij speelde ook 24 wedstrijden voor het Duitse nationale team. Zijn samenwerking met CUPRA als Global Ambassador is dan ook een voor de hand liggende keuze. Zijn kwaliteiten als moderne keeper reflecteren waar het automerk voor staat: wendbaar, snelle reflexen en goed in het veld.
cupra x marc ter stegen
Wayne Griffiths, CEO van CUPRA motiveerde de keuze voor Marc ter Stegen als Global Ambassador als volgt: “We zijn erg blij Ter Stegen te kunnen verwelkomen in de CUPRA Tribe. Hoewel iedereen de uitstekende prestaties van Marc op het veld kent, waren we onder de indruk van zijn uitzonderlijke persoonlijkheid, waardoor we er meteen zeker van waren dat we samen geweldige projecten kunnen starten. De samenwerking met een eersteklasspeler die de wereld inspireert vanuit het doel van FC Barcelona zal ons meer zichtbaarheid geven in onze belangrijkste markten als Duitsland en Spanje.
cupra x marc ter stegen
Ik ben verheugd wereldwijd CUPRA-ambassadeur te zijn, omdat ik me echt identificeer met de merkwaarden, de ambitie en vastberadenheid van CUPRA. Net als met de connectie met Barcelona. Aangezien ik ook de hoge waardering van het merk voor fijne details, exclusiviteit en sportieve prestaties deel, kijk ik ernaar uit om actief deel te nemen aan toekomstige CUPRA-projecten en om te mogen rijden in de bijzondere modellen.” aldus Marc ter Stegen.
cupra x alexia putellas

CUPRA x Alexia Putellas

CUPRA en FC Barcelona aanvoerder Alexia Putellas zijn in 2022 de samenwerking aangegaan om de nieuwe generatie te inspireren. Samen willen ze impuls geven aan vooruitgang en verandering.

Ontdek CUPRA x Alexia Putellas >

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >