CUPRA x ALEXIA PUTELLAS

cupra x alexia putellas

Twee rebellen, één doel

CUPRA en FC Barcelona aanvoerder Alexia Putellas zijn in 2022 de samenwerking aangegaan om de nieuwe generatie te inspireren. Samen willen ze impuls geven aan vooruitgang en verandering.

CUPRA x Alexia Putellas
CUPRA x Alexia Putellas
Vooruitgang boek je door barrières te doorbreken. CUPRA doet dit door als jonge speler in de automotive een nieuw tijdperk van elektrisch rijden in te luiden. De sterspeelster van het Spaanse nationale vrouwenelftal streeft een verandering van de status-quo na met een grotere vertegenwoordiging van vrouwen in voetbal. Daarnaast geeft Alexia Putellas het imago van de sport een nieuwe impuls. Zo verleggen CUPRA x ALEXIA PUTELLAS gezamenlijk grenzen.
CUPRA x Alexia Putellas
CUPRA is officiële Automotive en Mobility Partner van FC Barcelona en toont met dit nieuwe partnerschap opnieuw de toewijding van het merk aan vrouwenvoetbal en gendergelijkheid. Door hun gedeelde waarden van passie en vastberadenheid bewijzen CUPRA en Alexia Putellas dat alles mogelijk is en geven ze samen de aftrap voor wat voor beiden weer een geweldig jaar belooft te worden.
2022 markeert zo het begin van een nieuw tijdperk, na een historisch jaar voor zowel CUPRA als de beroemde aanvoerder. Naast het winnen van meer dan 30 internationale prijzen, lanceerde CUPRA in 2021 de CUPRA Born; het eerste 100% elektrische voertuig in de vloot. Ook Putellas beleefde een uitzonderlijk jaar: ze won meerdere onderscheidingen, waaronder de Ballon d'Or en de UEFA and Globe Soccer's Women's Player of the Year-prijzen.
CUPRA x Alexia Putellas
De samenwerking CUPRA x ALEXIA PUTELLAS maakt deel uit van de serie #ImpulseOfANewGeneration. Deze stelt de emotionele beleving en elektrische prestaties van de CUPRA Born centraal. Volgers kunnen actief deelnemen aan de nieuwe video's en content op de sociale-mediakanalen van CUPRA en de superster. Dit door het delen van foto's van rolmodellen op de eigen Instagram-accounts, gebruikmakend van unieke CUPRA-beelden van Alexia.
cupra en jarreau vandal ambassadeur samenwerking

CUPRA x Jarreau Vandal

Onze missie is om nieuwe generaties voortdurend een impuls te geven. Progressief en onconventioneel zijn, is daarbij leidend. Daarom doen we dit met inspiratiebronnen die je meenemen voorbij de standaard. En een goed gevoel geven. DJ en producer Jarreau Vandal kan dat als geen ander.

Ontdek CUPRA x Jarreau Vandal >

CUPRA modellen

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >