Squared Experience

cupra x squared experience

Wat je ziet is virtueel, wat je rijdt is echt

Racing zit in ons DNA. Aangezien velen nooit de kans krijgen om de onvergetelijke sensatie van het rijden in een raceauto zullen ervaren, richten we ons op de viruele wereld. CUPRA Squared Experience is een race-ervaring als nooit tevoren.

CUPRA Squared Experience
We hebben de eerste ervaring ontworpen die de grenzen van de fysieke wereld voorbij gaat. Het idee komt voort uit onze passie voor racing en is bedoeld om iedereen de kans te geven om de spanning van het racen op het circuit te voelen. Alles aan de ervaring zal virtueel zijn, maar de adrenaline die ermee gepaard gaat zal volledig echt zijn. We noemen het de CUPRA Squared Experience, waar onze volledig elektrische UrbanRebel de auto zal zijn die je een nieuw tijdperk van racegevoel zal brengen op een andere manier.
cupra nft

De eerste CUPRA NFT

Vanwege onze voortdurende toewijding aan vooruitgang, kondigen we de lancering aan van de allereerste CUPRA NFT met de CUPRA UrbanRebel.


Over slechts een paar weken veilen we onze debuut NFT van de UrbanRebel, samen met de exclusieve kans om de allereerste coureur van de volledige CUPRA Squared Experience te zijn.
Deze opwindende nieuwe reeks ervaringen sluit aan bij onze lancering van Metahype om ons publiek nog dichter bij de virtuele wereld te brengen die we creëren. Ons 4-jarig jubileum markeert deze ambitieuze sprong, omdat we dubbel zoveel ruimtes gebruiken waar je onze onstuitbare impuls kunt ervaren.
Stay tuned voor meer updates.
Extreme-E

Extreme-E

De raceklasse die is bedoeld om ons allemaal aan te moedigen positieve actie te ondernemen om de toekomst van de planeet te beschermen en om te benadrukken hoe we verdere schade kunnen voorkomen om klimaatverandering tegen te gaan.

Meer over Extreme-E >

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >