CUPRA x Wilson

cupra x wilson

Toewijding aan padel

CUPRA is trouw aan padel: een partnership met de World Padel Tour en de KNLTB Padel. En nu is CUPRA een samenwerking aangegaan met Wilson Sporting Goods Co. Dit uit zich in de lancering van een co-branded Capsule-collectie: het nieuwe Wilson Bela CUPRA padelracket, een padeltas en een T-shirt.

CUPRA x Wilson
cupra x wilson belasteguin

Gelimiteerd tot 1.500 stuks

Fernando Belasteguín, padellegende en al 16 jaar op rij de nummer één van de wereld, zal het Wilson Bela CUPRA racket gebruiken bij een aantal toernooien in de 2022 World Padel Tour. Het padelracket is afgelopen september in de verkoop gegaan, met een gelimiteerde oplage van 1.500 rackets.

De lancering van het racket tekent onze toewijding aan de ontwikkeling van padel, de snelst groeiende sport in Europa”, aldus Antonino Labate, Director of Strategy, Business Development and Operations bij CUPRA. “Als automerk is CUPRA het meest zichtbaar in de padelwereld. We zijn heel trots op onze aanwezigheid in zo’n relevant toernooi als het Europees Kampioenschap, dat de beste nationale padelteams samenbrengt. We geloven sterk in het internationale potentieel en hebben de ambitie om er een Olympische sport van te maken.

CUPRA x Wilson
"Het pad dat we met Fernando Belasteguín "Bela" zijn ingeslagen, als onderdeel van de samenwerking met CUPRA, maakt deel uit van onze strategie om waardevolle, innovatieve producten te creëren die het spel verbeteren en de groei van padel stimuleren. Dit zorgt voor uitdagingen om de sport te beoefenen. Daarnaast ontstaan voor zowel ons als voor CUPRA nieuwe kansen om te bouwen aan een grotere community," aldus Hans-Martin Reh, General Manager, Wilson Racquet Sports.
CUPRA x Wilson

Sponsor van de WPT en IPF

CUPRA stapte in 2019 op de padelbaan in de rol van premiumsponsor van alle officiële wedstrijden van de World Padel Tour (WPT) en als hoofdsponsor van de International Padel Federation (IPF). Sinds 2020 is de CUPRA Formentor de officiële auto van het toernooi. Dit model staat bij alle evenementen langs het professionele padelcircuit. Sinds kort is CUPRA ook sponsor van de Spaanse Padelfederatie en daarmee de officiële voertuigleverancier van de federatie.

CUPRA City Garage Rotterdam

CUPRA Garage

Je beleeft CUPRA in de CUPRA Garage. Hier vind je onze Lifestyle producten en staan de CUPRA modellen op een rij om met eigen ogen te zien en tijdens een proefrit te ervaren. Onze CUPRA Specialisten heten je welkom.

 

Vind een CUPRA garage >
CUPRA modellen

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >