CUPRA x Wilson

cupra x wilson

Toewijding aan padel

CUPRA is trouw aan padel: een partnership met de World Padel Tour en de KNLTB Padel. En nu is CUPRA een samenwerking aangegaan met Wilson Sporting Goods Co. Dit uit zich in de lancering van een co-branded Capsule-collectie: het nieuwe Wilson Bela CUPRA padelracket, een padeltas en een T-shirt.

CUPRA x Wilson
CUPRA x Wilson
Fernando Belasteguín, padellegende en al 16 jaar op rij de nummer één van de wereld, zal de Wilson Bela CUPRA gebruiken bij een aantal toernooien in de 2022 World Padel Tour. Het padelracket is afgelopen september in de verkoop gegaan, met een gelimiteerde oplage van 1.500 rackets.

“De lancering en presentatie van de Wilson Bela CUPRA aan Fernando en fans van de sport is een teken van onze toewijding aan de ontwikkeling van padel, de snelstgroeiende sport in Europa”, aldus Antonino Labate, Director of Strategy, Business Development and Operations bij CUPRA. “CUPRA is het meest zichtbaar als automerk in de wereld van padel en we zijn heel trots op onze aanwezigheid in zo’n relevant toernooi als het Europees Kampioenschap, dat de beste nationale padelteams samenbrengt. We geloven sterk in het internationale potentieel en hebben de ambitie om er een Olympische sport van te maken.”

CUPRA x Wilson
"In navolging van het pad dat we met Fernando Belasteguín "Bela" zijn begonnen, maakt deze samenwerking met CUPRA deel uit van onze strategie om waardevolle innovatieproducten te creëren die het spel veranderen en de groei van Padel stimuleren, waardoor het meer de moeite waard wordt om te spelen en nieuwe kansen voor beide bedrijven ontstaan om een grotere gemeenschap rond de sport op te bouwen", zegt Hans-Martin Reh, General Manager, Wilson Racquet Sports.
CUPRA x Wilson
CUPRA sprong in 2019 op de padelbaan door premiumsponsor te worden van alle officiële wedstrijden van de World Padel Tour (WPT) en hoofdsponsor van de International Padel Federation (IPF). De CUPRA Formentor werd in 2020 de officiële auto van het toernooi en wordt tentoongesteld bij alle evenementen langs het professionele paddlecircuit. Onlangs is CUPRA ook overeengekomen om de Spaanse Padelfederatie te sponsoren, waarbij CUPRA de officiële voertuigleverancier van de federatie zal zijn.
CUPRA City Garage Rotterdam

CUPRA Garage

Je beleeft CUPRA in de CUPRA Garage. Hier vind je onze Lifestyle producten en staan de CUPRA modellen op een rij om met eigen ogen te zien en tijdens een proefrit te ervaren. Onze CUPRA Specialisten heten je welkom.

Vind een CUPRA Garage >

CUPRA modellen

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >