CUPRA x TRAKATAN

Uniek, verfijnd en hoogwaardig

De positie van TRAKATAN in de modewereld is vergelijkbaar met die van CUPRA in de autobranche. Twee moderne, hard groeiende bedrijven met een groot potentieel aan kwaliteitsproducten, voor klanten die waarde hechten aan kwaliteit en uniciteit, ongeacht het merk. Mensen die ergens voor staan,, die onafhankelijke keuzes durven te maken en niet geïnteresseerd zijn in het volgen van iedere voorbijgaande trend. Dit zie je ook terug in de gedeelde kernwaarden van TRAKATAN en CUPRA.

cupra x trakatan
cupra x trakatan

Laat de tijd jouw tas ontwerpen

De ontwerpers van TRAKATAN geven zelf de voorkeur aan een gebruikte tas boven een nieuwe. Ze houden namelijk niet van bedachte ‘verweerde’ effecten, maar zien liever het echte effect. Alles wat je draagt, vertelt immers het verhaal over waar je bent geweest. Alleen het verstrijken van tijd geeft leder dat bijzondere karakter. Duurzaamheid zit voor TRAKATAN daarom juist in het maken van producten van hoge kwaliteit, die lange tijd meegaan.

cupra x trakatan
Bij CUPRA staat verfijning gelijk aan hoge kwaliteit. Voor TRAKATAN betekent luxe hoge kwaliteit. En hoge kwaliteit betekent tijd. Tijd om onderzoek te doen, de beste materialen te vinden, te ontwerpen, te creëren, te testen en details uit te werken die het product naar een hoger niveau tillen. Carlotta Sampò, eigenaar van Trakatan verklaart: “Echt de tijd nemen en respect hebben voor het proces, resulteert in een zeer verfijnd product van enorm hoge kwaliteit. Tijd is de essentiële kernwaarde van vakmanschap.
cupra x trakatan

Unieke tassen voor unieke CUPRA eigenaren

De lederen kwaliteitstassen volgen geen trends, kennen een eigen stijl. Net als de eigenaren. Deze zijn onafhankelijk in het maken van keuzes en vervoeren hun leven in de tassen, als een soort vrienden voor het leven. En aangezien elk leven anders is en uniek, net zoals iedere persoon anders is en uniek, passen de tassen zich naadloos aan hun eigenaar aan. Gedurende het gebruik, wordt de kwaliteit steeds zichtbaarder. “We maken tassen die een leven lang meegaan, die met de tijd alleen maar sterker worden en zo een verlengstuk worden van de eigenaar.

cupra x trakatan

Verfijning en vakmanschap hand in hand

Onze producten zijn zo verfijnd omdat onze volledige productie in Italië plaatsvindt, in onze kleine TRAKATAN studio in Turijn,” aldus Carlotta. “We selecteren de mooiste stukken gelooid leer en besteden ontzettend veel aandacht aan werkelijk alle details, inclusief de verpakking van het eindproduct. Al deze zaken zijn essentieel voor de creatie van een product van hoge kwaliteit. Net als bij CUPRA gaan verfijning en vakmanschap bij ons hand in hand.

cupra x trakatan
cupra x trakatan

CUPRA Capsule collectie

TRAKATAN is gespecialiseerd in het werken met leer, alle tassen worden gemaakt van hoogwaardige leersoorten. Voor de CUPRA Capsule collectie is een speciale, koperkleurige ledersoort ontwikkeld. Carlotta: “In de TRAKATAN studio wrijven, pletten en slaan we dit met plantaardige bestanddelen gelooide leer. Dit doen we bewust, omdat we geen gloednieuw leder willen dat er standaard en saai uitziet. Daarom bewerken we het materiaal net zo lang totdat we iets unieks en speciaals hebben. Daarnaast is een technische vernieuwing geïntroduceerd om de grootste tas uit de CUPRA Capsule collectie lichter te maken in gewicht. En we graveren het unieke CUPRA logo exclusief met de hand in het leer.

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >