CUPRA Events

CUPRA Events

Exclusieve CUPRA events waar jij bij kan zijn

Samen kom je sneller verder. Daarom is CUPRA partner van de wereldwijde padelcompetitie, sponsor van de KNLTB padel en gaat CUPRA samenwerkingen aan. Vanuit deze samenwerkingen en sponsorships organiseren we unieke en exclusieve events. En jij kunt bij deze events zijn! Volg ons op instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van deze events en kans te maken om erbij te zijn.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief >          Volg @CUPRA_NL op instagram >

Aankomende events

Hier kun jij bij zijn!

Binnenkort volgen er meer events!

Op dit moment is er nog geen volgend event gepland. Houd de nieuwsbrief of ons Instagramkanaal in de gaten om op de hoogte te blijven van het volgende, exclusieve CUPRA event.

Afgelopen events

Deze events hebben we in het verleden georganiseerd of gesponsord

Kickboks clinic met The Flying Gentleman

27 oktober 2022

Samen met Remy Bonjasky organiseerden we op 27 oktober een unieke kickboks clinic in CUPRA City Garage Rotterdam. Tijdens de clinic kon je face-to-face staan met de drievoudig K-1 World Grand Prix kampioen zwaargewicht en kon je kennis maken met het kickboksen.

CUPRA x PADEL: World Padel Tour Amsterdam Open

28 september - 3 oktober 2022

De allerbeste padel spelers ter wereld, strijdend om zichzelf de #1 van de wereld te noemen. Dat is de World Padel Tour. Eind september bezocht de World Padel Tour voor de eerste keer Nederland, in de Markt Hallen van Amsterdam. Het was een spektakel van jewelste!

Meer over CUPRA x PADEL >          Bekijk de aftermovie >

cupra copa de padel

CUPRA x KNLTB Padel: Copa de Padel

1 - 4 september 2022

Van 1 tot en met 4 september streek Copa de Padel neer op het Jaarbeursplein in Utrecht. Het was een geweldig event, Copa de Padel is namelijk een heerlijke mix van een festival en een sportevenement: muziek, hapjes, drankjes, en natuurlijk padel op topniveau! Hier wil je de volgende keer bij zijn.

Meer over CUPRA x KNLTB Padel >

Grand opening CUPRA City Garage Rotterdam

24 mei 2022

Een Grand Opening voor de meest bijzondere CUPRA-locatie van Nederland: CUPRA City Garage Rotterdam. Een van de zes CUPRA City Garages wereldwijd. Gevestigd in de voormalige Baja Beach Club, dus de opening was traditiegetrouw een groot feest.

CUPRA City Garage Rotterdam >          Bekijk de aftermovie >

Wil jij aankomende events niet missen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in >

Volg @CUPRA_NL op instagram

Volg ons op instagram >