CUPRA x ANSU FATI

cupra x ansu fati

De optimistische blik van Ansu Fati

De jongste speler ooit die een doelpunt scoorde in de UEFA Champions League veroverde in 2021 zijn plek in het eerste elftal van FC Barcelona en debuteerde bij het Spaanse nationale elftal. Dat jaar was tevens de start van de CUPRA campagne 'Going Forward' met Ansu Fati. De FC Barcelona-aanvaller deelde zijn wensen voor dat jaar, na het beëindigen van het beste seizoen van zijn professionele carrière.

cupra x ansu fati cupra born
cupra x ansu fati
Na een jaar vol mijlpalen voor zowel de voetballer als het automerk, dat tevens werd aangetast door de COVID-19 pandemie en de gevolgen ervan, onthulde Ansu Fati zijn wensen voor 2021: dat het leven terugkeert naar parken, restaurants, bioscopen en theaters; dat spelers terug naar het veld gaan en toeschouwers juichen in stadions. Hij zegt in de clip: “Ik ben blij om 2021 te beginnen samen met CUPRA. Het is een heel moeilijk jaar geweest met gemengde gevoelens, omdat ik ondenkbare dromen heb kunnen waarmaken, terwijl vele anderen hebben geleden. Mijn wens voor 2021 is om Camp Nou weer vol fans te zien en dat we allemaal de motivatie worden die de wereld nodig heeft."
CUPRA begon 2021 dus met een boodschap van optimisme van een jonge ster. De campagne moedigt iedereen aan om de motivatie te zijn die de wereld nodig heeft om niet alleen weer normaal te worden, maar ook om vooruit te komen. Zo wilde en wil CUPRA aantonen dat elektrificatie en sportiviteit een perfecte match zijn.
cupra x ansu fati formentor wayne griffiths
CUPRA-president Wayne Griffiths omschreef het als volgt: “Het is geweldig dat Ansu Fati een optimistische boodschap voor 2021 afgeeft. Bij CUPRA delen we zijn positieve geest en ambitie nu we een nieuw tijdperk inluiden met de CUPRA Born, ons eerste 100% elektrische voertuig. Met deze auto willen we bijdragen aan de elektrificatie van Spanje en de wereld met emotie en sportiviteit. En willen we dat de volgende generatie deel uitmaakt van deze transformatie. Het verhaal van Ansu en CUPRA zijn allebei twee jonge succesverhalen die vanuit Barcelona de wereld zullen blijven inspireren.
cupra x ansu fati cupra born
CUPRA trapte het jaar 2021 af met de lancering van twee plug-in hybride versies van de CUPRA Formentor e-HYBRID met 204 en 245 pk. Ook lanceerde CUPRA haar eerste 100% elektrische model: de CUPRA Born. Over dit model schreef de pers afgelopen jaar onder meer: "Dankzij een sterke elektromotor levert de CUPRA Born ook de opwindende prestaties waar CUPRA voor staat." (Autozine.nl)
cupra x marc ter stegen

CUPRA x Marc ter Stegen

Marc ter Stegen laat zich inspireren door de dynamische cultuur van Barcelona, iets wat in het DNA van CUPRA zit. Zo draagt hij bij aan het versterken van de zichtbaarheid van CUPRA wereldwijd.

Ontdek CUPRA x Marc ter Stegen >

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >