Jouw CUPRA Specialist

Always ready

CUPRA Specialist

Contact een CUPRA Specialist

Maandag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: 13:00 - 17:00

Bel

Bel je CUPRA Specialist op
0800-0900016.

 

WhatsApp

Stuur je CUPRA Specialist een appje op
0651806869.

 

Mail

Mail je CUPRA Specialist via 
info@cupraofficial.nl.

 

Service, opnieuw uitgevonden.

Of je nu een vraag hebt of een proefrit wilt boeken: onze CUPRA Specialists staan klaar om je te helpen. Contact opnemen kan via de telefoon maar ook met een email, livechat of WhatsApp-bericht. Elke CUPRA Specialist begeleidt je met kennis en toewijding; van de eerste proefrit tot de configuratie en aflevering van jouw CUPRA.

A single point of contact

Zodra je in contact komt met CUPRA krijg je een dedicated CUPRA Specialist als vast aanspreekpunt. De tijden van bellen met de klantenservice en steeds wisselende medewerkers zijn voorbij. Zo is jouw CUPRA Specialist altijd op de hoogte van jouw specifieke situatie, voorkeuren en wensen.


Anytime. Anywhere

We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd in de gelegenheid bent om een van onze CUPRA Garages te bezoeken. Je kunt ons daarom bellen of makkelijk een berichtje sturen via WhatsApp, email, social media of livechat. Op onderstaande tijden zitten we klaar om je vraag direct te beantwoorden.

Maandag t/m vrijdag 10:00 - 18:00
Zaterdag   10:00 - 17:00
Zondag 13:00 - 17:00

Always ready

Waar we je ook bij kunnen helpen, we vinden het belangrijk dat je snel verder kunt en niet lang hoeft te wachten. Daarom krijgt elke CUPRA Specialist de training die je van een specialist mag verwachten en ontzorgen we je waar we kunnen. We denken met je mee, ondersteunen je met advies en regelen het voor je.

Persoonlijke begeleiding

Als je er zelf niet uitkomt kan de CUPRA Specialist je helpen. Bijvoorbeeld bij het instellen van infotainment-functies of de configuratie van je nieuwe CUPRA.

Proactief

Bij CUPRA sta je er nooit alleen voor en gaan we proactief voor je aan de slag. Zo hoef je bijvoorbeeld niet na te denken over de volgende servicebeurt. Als het zover is, dan sturen wij je een bericht om een onderhoudsbeurt in te plannen.

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >