2021.2.1.0 NL/NL

Gespecialiseerde CUPRA-dealers

Een uniek dealer-concept.

Laat de gespecialiseerde CUPRA-dealers je kennis maken met de complete CUPRA Experience.

CUPRA-experts

Het begint allemaal met jouw CUPRA Master, jouw contactpersoon voor alles dat je nodig hebt voor een optimale beleving van ons merk. Jouw CUPRA Master is zorgvuldig geselecteerd en opgeleid om niet alleen onze producten te begrijpen, maar ook om de essentie van ons merk over te dragen. Bovendien zal jouw CUPRA Master je voorstellen aan je CUPRA Service Adviseur: jouw expert voor alle technische ondersteuning die je CUPRA nodig kan hebben.

CUPRA Corner

Welkom in de ruimte die CUPRA perfect vertegenwoordigt. Een plek waar moderne sportiviteit verder gaat dan de wereld van auto’s. Van samenwerkingen met andere merken die onze waarden delen accessoires voor jouw CUPRA, die geïnspireerd zijn op de mooiste materialen. Ook bieden we unieke lifestyle accessoires die onze passie voor handwerk en geraffineerd detail weerspiegelen.

Vind jouw dealer.

Er zijn vier gespecialiseerde CUPRA dealers in Nederland. Alleen dáár ontdek je de volledige wereld van CUPRA. Zij beschikken namelijk over alle kennis van de verschillende CUPRA-modellen en bieden je de mogelijkheid om een CUPRA zelf te ervaren. Daarnaast kun je ook op het gebied van service en onderhoud bij uitstek bij deze dealers terecht. 

A-point AmsterdamCentury GroningenRijnwoud Rotterdam en Van Den Udenhout Den Bosch.

Ook kun je bij alle overige SEAT-dealervestigingen terecht voor service, onderhoud en informatie over verkoop.