Electrified

The CUPRA way.

electrifying performance voordelen elektrisch rijden

Voordelen van elektrisch rijden

Meer dynamiek en performance. De verademing van onbeperkt rijplezier. Niets houdt je meer tegen: geen milieuzones, hoge belastingtarieven of dure parkeerplaatsen. Ervaar de voordelen van elektrisch rijden met CUPRA.

Sportief rijden

Bij het optrekken voel je het verschil meteen: directe trekkracht. Vanaf het moment dat je het gaspedaal diep indrukt, zet een CUPRA al zijn energie in. Soepel inhalen, invoegen en als eerste weg bij het stoplicht is vanaf nu de CUPRA-standaard.

Kosten

De kracht van elektrisch rijden ervaar je ook in je portemonnee. De maandelijkse kosten van een CUPRA zijn een stuk lager dan die van benzine-auto's, dankzij het lagere verbruik. Korte ritjes of stadsverkeer? Met een e-HYBRID rijd je tot wel 58 kilometer volledig elektrisch en bespaar op je benzinekosten.

Voor volledig elektrische auto's zijn er nog meer voordelen. Naast een laag bijtellingspercentage en een BPM-vrijstelling, is er ook de MRB-vrijstelling t/m 2024 en zijn er diverse investeringsvoordelen vanuit de overheid.

Bekijk belastingvoordelen zakelijk rijden

Maximaal voordeel
Wil je de uitdaging aangaan en maximaal voordeel halen uit elektrisch rijden? Met deze 5 bespaartips gaat het lukken.

Tip 1 – Laat je CUPRA uitrollen

Vooruitkijken is altijd een goed idee tijdens het rijden, maar wist je dat je CUPRA energie terugwint als je ‘m laat uitrollen? Dit is opladen zonder iets uit te geven.

Tip 2 – Gebruik Eco Modus

In de juiste stand haal je de meeste kilometers uit één acculading. Zet je CUPRA dus in Eco Modus als je voor een maximale range wilt gaan.

Tip 3 – Doe een warming up

Gebruik de CUPRA CONNECT app om je auto alvast te verwarmen terwijl hij oplaadt. Eenmaal onderweg gebruik je dan alleen de stoelverwarming. Zo stap je niet alleen in een heerlijk warme auto maar bespaar je ook op de acculading tijdens het rijden.

Tip 4 – Check het infotainmentsysteem

Het infotainmentsysteem van je CUPRA geeft je de beste bespaartips terwijl je rijdt. Hij laat je weten hoe je je rijgedrag kunt aanpassen om meer kilometers te kunnen maken, hoe je energie terugwint en natuurlijk ook wat de snelste route is naar je bestemming.

Tip 5 – Neem alleen mee wat je nodig hebt

Een lichtere auto gaat verder dan een zwaar bepakte. Neem dus alleen mee wat je nodig hebt, want het bereik daalt met elke extra tas of koffer die in je auto ligt. Per 100 kilogram verlies je ongeveer 5 kilometer aan range.

Zuinig rijden & milieuvriendelijk

Minder CO2 en fijnstof, dat willen we toch allemaal? Geniet van een guilt-free ride, elke keer als je in je CUPRA stapt. Uitstootvrije kilometers zijn goed voor de aarde en de stille aandrijving maakt plaats voor je favoriete muziek. Wil je volledig CO2-neutraal rijden? Kies dan voor groene stroom. Met een Shuttel-laadpas laad je je CUPRA op met 100% groene en CO2-neutrale stroom, uit Nederlandse windturbines.

Jouw keuze. Ons advies.

De aanschaf van je CUPRA markeert de start van electrifying perfomance, een nieuwe fase waarin je misschien nog wel wat vragen hebt. Onze CUPRA Specialisten snappen dat als geen ander en helpen je daarom graag met het maken van de juiste keuzes. Ook over de aanschaf van laadpalen.

Neem contact op >

Electrifying performance

Elektrisch rijden saai? Niet als het aan ons ligt. Want elektrisch rijden doen wij op onze eigen CUPRA manier. Met maximaal vermogen. En zonder beperkingen. Klaar om onze electrifying performance te ontdekken?

Electrifying performance >

Modellen

Tijd voor het echte werk. Met welke CUPRA laat jij je dromen uitkomen?

Ontdek de modellen >

Never miss a beat

We zijn altijd op weg. Op weg naar betere prestaties, nieuwe technieken en meer beleving.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Houd me op de hoogte >