You're in charge

Focus on performance.

Minimale inspanning, maximale kracht

Jouw CUPRA opladen gaat makkelijk en snel. In 3 stappen is je accu weer vol. En met je persoonlijke laadpas regel jij alles rondom het laden. Het overzicht houd je in Mijn CUPRA. Zo verbruik jij zo min mogelijk energie voor zoveel mogelijk geruisloze, uitstootvrije kilometers.

Zo laad je jouw CUPRA op in 3 stappen

Je CUPRA opladen is bijna net zo makkelijk als het gaspedaal intrappen.

1. Steek de bijgeleverde laadkabel in je CUPRA.
2. Steek de andere kant van de laadkabel in de laadpaal.
3. Scan je laadpas en het laden start automatisch.

Voor je het weet is je accu weer vol en ben je klaar om te gaan.

Hoe betaal je voor het laden?

Met je persoonlijke laadpas regel jij alles rondom laden. Je kiest zelf of je voor een abonnement met een vaste prijs gaat of per laadsessie betaalt. De kosten die je maakt, worden maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven - daar hoef jij dus niet meer aan te denken. En rijd je zakelijk? Dan krijgt je werkgever of leasemaatschappij de rekening binnen. De kosten die je via je thuislaadpaal maakt, worden teruggestort.

Laden op je eigen oprit

Met een thuislaadpaal heb je alle controle en weet je zeker dat je altijd in een volledig opgeladen CUPRA stapt. En dat niet alleen: de kosten zijn ook een stuk lager dan die van een openbare laadpaal.

Bij het bestellen van jouw CUPRA of het afronden van je leasecontract geven we je de optie om een laadpaal toe te voegen. Kies je daarvoor? Dan gaat jouw leasemaatschappij aan de slag met de installatie. Voor je het weet, staan jouw eigen laadpaal en CUPRA voor de deur. 

Electric driving - the CUPRA way

Ervaar de spanning van meer dynamiek en performance, maar ook de verademing van onbeperkt rijplezier. Met elektrisch rijden op de CUPRA manier houdt niets jou meer tegen.

Ontdek de voordelen >

Charged to perform

CUPRA's willen vooruit. Ze zitten vol kracht, energie en doelgerichtheid. Maar om dat te uiten, moeten ze wel opgeladen zijn. Ontdek nu welke laadpaal bij jou past en hoe je er een voor je CUPRA aanschaft.

Ontdek onze laadpalen >

Jouw keuze. Ons advies

De aanschaf van je CUPRA markeert de start van een nieuwe fase. Onze CUPRA Specialisten snappen dat als geen ander en helpen je daarom graag met het maken van de juiste keuzes. Ook over de aanschaf van laadpalen.

Neem contact op >

Electrifying performance

Elektrisch rijden saai? Niet als het aan ons ligt. Want elektrisch rijden doen wij op onze eigen CUPRA manier. Met maximaal vermogen. En zonder beperkingen. Klaar om onze electrifying performance te ontdekken?

Electrifying performance >

Modellen

Tijd voor het echte werk. Met welke CUPRA laat jij je dromen uitkomen?

Ontdek de modellen >

Never miss a beat

We zijn altijd op weg. Op weg naar betere prestaties, nieuwe technieken en meer beleving.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Houd me op de hoogte >