Laadoplossingen

Moeiteloos laden

electrifying performance elektrisch rijden cupra laadpalen

Laadpalen en wandboxen

CUPRA's willen vooruit. Ze zitten vol kracht, energie en doelgerichtheid. Maar om dat te uiten, moeten ze wel opgeladen zijn. Laadpalen zijn er in twee varianten: een wand- of paalmodel. Ontdek welke laadoplossing bij jou past en hoe je er één regelt voor je CUPRA. En als je er niet uitkomt, dan staat jouw CUPRA Specialist voor je klaar.

electrifying performance elektrisch rijden cupra laadpalen

Een laadpaal thuis als zakelijke rijder

Wanneer je zakelijk rijdt kun je contact opnemen met je leasemaatschappij of wagenparkbeheerder voor de aanschaf van een laadpaal. Heb je vrije keus? Dan staat jouw CUPRA Specialist klaar om je verder te helpen.

electrifying performance elektrisch rijden cupra opladen

Thuis laden via het stopcontact

Thuis laden via het stopcontact kan, maar heeft enkele nadelen. Het duurt vaak erg lang, vanwege het lage wattage. Ook kan het opladen van een elektrische auto zoveel stroom trekken, dat je daarnaast niet ook nog bijvoorbeeld de wasmachine aan kan zetten. Het beste is om op te laden via een laadpaal.

electrifying performance voordelen elektrisch rijden cupra

Een laadpaal thuis als privé rijder of ZZP'er

Wanneer je privé rijdt, of ZZP'er bent, kunnen wij het plaatsen van een laadpaal volledig verzorgen. Neem contact op met jouw CUPRA Specialist voor meer informatie en om het proces in gang te zetten.

electrifying performance elektrisch rijden cupra laadpalen

De kosten van een laadpaal thuis

Een laadpaal op privé terrein kost ongeveer tussen de € 1.500 en € 2.000, inclusief montage, afhankelijk van onder andere het type laadpaal en de afstand tot de meterkast. Er moet namelijk een stroomkabel getrokken worden van de meterkast tot de laadpaal.

electrifying performance elektrisch rijden cupra laadpalen

Opladen bij jou in de buurt

Wanneer je niet beschikt over een oprit of privé parkeerplaats, kun je uiteraard nog steeds genieten van elektrisch rijden in een CUPRA. Je kan gebruik maken van een laadpunt bij jou in de buurt. Check oplaadpalen.nl voor een compleet overzicht van alle laadpalen in Nederland. Heb je er geen of te weinig bij jou in de buurt? Dan kun je er een aanvragen via openbaarladen.nl. Let op; de doorlooptijd van het aanvragen tot het plaatsen van een laadpaal duurt zo'n 26 weken.

electrifying performance elektrisch rijden cupra opladen

Het opladen van jouw CUPRA

Jouw CUPRA opladen is in drie stappen gedaan. Je kunt bij een van de ruim 70.000 laadpunten in Nederland opladen.

Meer over opladen >
electrifying performance elektrisch rijden cupra laadpas

Betalen voor laden

Met een laadpas betaal je gemakkelijk en overzichtelijk voor het opladen van jouw hybride of elektrische CUPRA.

Meer over de laadpas >

CUPRA Specialist

Jouw keuze, ons advies

Bij de aanschaf van een elektrische of hybride auto heb je te maken met laadpassen en laadpalen. Onze Specialisten helpen je graag wanneer je ergens niet uit komt of vragen hebt.

Neem contact op >
cupra modellen

CUPRA modellen

Tijd voor onvergetelijk rijplezier. Ontdek dat uniek design en sportieve prestaties samengaan. CUPRA. Ontworpen voor de échte autoliefhebber.

Ontdek alle modellen >

Garage

Beleef CUPRA in de CUPRA Garage. Hier kun je terecht voor extra informatie of advies. Ontdek in welke steden je terecht kunt.

Ontdek Garage >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >