Charged

And ready to perform.

Laadpalen

CUPRA's willen vooruit. Ze zitten vol kracht, energie en doelgerichtheid. Maar om dat te uiten, moeten ze wel opgeladen zijn. Laadpalen zijn er in twee varianten: een wand- of paalmodel. Ontdek welke laadoplossing bij jou past en hoe je er één regelt voor je CUPRA. En als je er niet uitkomt, dan staat jouw CUPRA Specialist voor je klaar.

Welke laadoplossingen zijn er?

Laadpalen zijn er in twee varianten: een wand- of paalmodel. Heb je een eigen oprit of garage? Dan is een wandmodel the way to go. Dit type is makkelijk te installeren en goed bestand tegen slechte weersomstandigheden en vandalisme. Een paalmodel is perfect als je geen eigen oprit hebt of niet dichtbij een muur parkeert.

Hoe kom je aan een laadpaal?

Als je hebt bepaald welke laadpaal bij jou past, is het tijd voor de aanschaf. Bij het bestellen van jouw CUPRA of het afronden van je leasecontract geven we je de optie om een laadpaal toe te voegen. Kies je daarvoor? Dan gaat jouw leasemaatschappij aan de slag met de installatie. Voor je het weet, staan jouw eigen laadpaal en CUPRA voor de deur.

You're in charge

Gun je CUPRA de energie die hij nodig heeft. Lees nu meer over hoe opladen in z'n werk gaat.

Lees meer over opladen >

CUPRA Specialist

We helpen je graag op weg

De aanschaf van je CUPRA markeert de start van een nieuwe fase. Onze CUPRA Specialisten snappen dat en helpen je daarom graag met het maken van de juiste keuzes. Ook als het gaat over de aanschaf van een laadpaal.

Neem contact op >

Electrifying performance

Elektrisch rijden saai? Niet als het aan ons ligt. Want elektrisch rijden doen wij op onze eigen CUPRA manier. Met maximaal vermogen. En zonder beperkingen. Klaar om onze electrifying performance te ontdekken?

Electrifying performance >

Modellen

Tijd voor het echte werk. Met welke CUPRA laat jij je dromen uitkomen?

Ontdek de modellen >

Never miss a beat

We zijn altijd op weg. Op weg naar betere prestaties, nieuwe technieken en meer beleving.
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

Houd me op de hoogte >