CUPRA x Remy Bonjasky

cupra x remy bonjasky

CUPRA en ‘The Flying Gentleman’ samen in de ring

Grote doorbraken en persoonlijke records komen vaak voort uit een impuls; een onbedwingbare behoefte om gehoor te geven aan een opwelling. Niet voor niks heeft CUPRA drievoudig K-1 World Grand Prix kampioen zwaargewicht Remy Bonjasky aan zich verbonden als Nederlandse ambassadeur. Als er iemand is die impulsen inzet als katalysator voor vooruitgang, dan is hij het.

CUPRA x Remy Bonjasky
cupra x remy bonjasky
De CUPRA Tribe bestaat uit mensen met een onconventionele mindset en het uitbreiden van deze Tribe met gelijkgestemden kent geen grenzen. Ook Remy Bonjasky staat bekend om zijn onconventionele mindset, waar hij performance altijd heeft gecombineerd met een passie voor stijl, design en storytelling. Remy - ook wel bekend als The Flying Gentleman - is een scherp en verfijnd individu die altijd al verder ging dan wat er van hem verwacht werd als vechter. Deze visie maakt hem tegenwoordig tot een unieke en succesvolle ondernemer met een breed scala aan interesses waaronder auto's.

Net als CUPRA kent Remy die onbedwingbare impuls om zichzelf en anderen te helpen vooruitgang te boeken. Voorheen als atleet die hoge prestaties neerzette, vandaag de dag als coach, inspirator en motivator voor de nieuwe generatie. Dit door jongeren te leren hoe ze kunnen vertrouwen op hun instinct, om zo verder te komen met sporten of in het leven. CUPRA Nederland is dan ook enorm blij om hem als officiële Nederlandse CUPRA Tribe Member te verwelkomen.

"De inzichten, kennis en ervaring die ik heb opgedaan als professioneel atleet gebruik ik vandaag de dag om jongeren om mij heen te inspireren bij het vinden van hun eigen impulsen, om zo de doelen te bereiken die ze voor ogen hebben,” aldus Remy Bonjasky. “Ik vind het fantastisch om hierin samen te werken met CUPRA, dat dezelfde denkwijze hanteert als ik; een merk dat zichzelf graag uitdaagt, net als zijn klanten en de elektrische-auto-industrie, om zo de prestaties van elektrisch rijden te verbeteren.”
cupra x remy bonjasky
Tijdens het partnership trekken Remy en CUPRA gezamenlijk op om te onderzoeken hoe zij én hun communities hun weg volgen voorbij de status quo. Weten wat je te wachten staat? Bekijk de aankondigingsvideo voor een eerste indruk en volg op de socials van Remy en CUPRA van dichtbij hoe deze reis zich verder ontvouwt. 

Een kickboks clinic met The Flying Gentleman

Samen met 'The Flying Gentleman' Remy Bonjasky organiseerden we op 27 oktober een unieke kickboks clinic in CUPRA City Garage Rotterdam. Tijdens de clinic kon je face-to-face staan met de drievoudig K-1 World Grand Prix kampioen zwaargewicht en kon je kennis maken met het kickboksen. Bekijk de aftermovie van dit ons eerste event samen.

Wil jij de volgende ook bij een exclusief CUPRA Event zijn? Check dan de CUPRA Events pagina.

CUPRA Events >

cupra x ansu fati

CUPRA x Ansu Fati

2021 was het jaar dat de CUPRA campagne 'Going Forward' met Ansu Fati van start ging. Hij deelde zijn wensen voor dat jaar, na het beëindigen van het beste seizoen van zijn professionele carrière.

Ontdek CUPRA x Ansu Fati >

CUPRA modellen

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >