cupra en jarreau vandal ambassadeur samenwerking

The impulse of a new generation

CUPRA presenteert met trots Jarreau Vandal als nieuwe ambassadeur. Onze missie is om nieuwe generaties voortdurend een impuls te geven. Progressief en onconventioneel zijn, is daarbij leidend. Daarom doen we dit met inspiratiebronnen die je meenemen voorbij de standaard. En een goed gevoel geven. DJ en producer Jarreau Vandal kan dat als geen ander. Met zijn muzikale missie weet hij zijn publiek te raken en te bewegen. "CUPRA begrijpt mijn drang om dingen anders te willen doen. Ik denk dat we daar samen veel mensen in kunnen inspireren."

cupra en jarreau vandal ambassadeur samenwerking
cupra en jarreau vandal ambassadeur samenwerking

Inspiratie voor zijn eigen sound

Voor de in Maastricht geboren en in Amsterdam opgroeiende Jarreau Vandal was zijn familie de grootste muzikale inspiratie: zijn ouders waren dansers in Amsterdamse clubs en zijn opa was producer. Door hem leerde Jarreau op zijn zestiende het muziekproductieprogramma Logic kennen. Sindsdien is hij hooked en nooit meer gestopt met produceren. In zijn vroege levensjaren kwam Jarreau door zijn ouders en opa in aanraking met een breed pallet aan muziek: gospel, soul, jazz en funk. Ook was hij als klein kind drummer in de kerkband. Later kwam hij in aanraking met artiesten als Jamiroquai, A Tribe Called Quest en de Red Hot Chili Peppers. Al deze inspiratie heeft hij gebruikt om zijn eigen muzikale identiteit te vormen.

cupra en jarreau vandal ambassadeur samenwerking
De enorme passie, energie en gedrevenheid van Jarreau Vandal sluiten naadloos aan op de merkwaarden van CUPRA: veelzijdig, onconventioneel en emotioneel uitdagend. Jarreau’s grootste drijfveer is om de liefde voor muziek te delen met zijn publiek; om de verbinding te maken en mensen nieuwe impulsen te laten voelen.
cupra en jarreau vandal ambassadeur samenwerking
Jarreau over de samenwerking met CUPRA: "Ik vind het tof hoe CUPRA verder kijkt dan alleen het autorijden zelf. De manier waarop het merk bijvoorbeeld design en muziek benadert als onderdeel van een lifestyle, een identiteit. Het is vergelijkbaar met hoe ik mezelf als creative zie in plaats van alleen DJ of producer; ik vertel graag mijn verhaal op verschillende manieren dan alleen via muziek."

Elektrische sensatie in de studio en op de weg

Jarreau is een waardevolle toevoeging aan CUPRA’s muzikale journey met internationale samenwerkingen als Primavera Sound en Boiler Room. Jarreau treedt wereldwijd op en heeft een aantal albums en EP’s uitgebracht (binnenkort verschijnt zijn nieuwe EP SABIsound). Zijn song ‘Someone That You Love’ met Olivia Nelson behaalde maar liefst 30 miljoen streams op Spotify. Daarnaast werkte Jarreau samen met NTS, BBC Radio, ADE en Boiler Room en ontwikkelde hij zijn eigen brand Vandalized. Onder dat label host Jarreau events, produceert hij kleding en merchandise en wil hij muziek van nieuwe artiesten uitbrengen.

Kortom, genoeg raakvlakken én inspiratie om nieuwe generaties de komende jaren samen nog meer impuls te geven. CUPRA’s muzikale journey met Jarreau Vandal wordt afgetrapt met een sensationele video. En met een beetje geluk spot je Jarreau onderweg in zijn 100% elektrische CUPRA Born.

cupra x remy bonjasky

CUPRA x Remy Bonjasky

De CUPRA Tribe bestaat uit mensen met een onconventionele mindset. Zo ook het nieuwste lid van de CUPRA Tribe: Remy Bonjasky. Hij heeft performance op top niveau gecombineerd met een passie voor stijl, design en storytelling.

Ontdek CUPRA x Remy Bonjasky >

CUPRA modellen

CUPRA modellen

Liefde voor rijden, voorkeur voor inspirerend design, gebrand op prestatie? Onze roots in Racing vertalen zich in onvergetelijk rijplezier. Ontdek welk CUPRA model jou het beste past.

Ontdek de CUPRA modellen >

Never miss a beat

Schrijf je in voor de CUPRA Nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws.

 

Houd me op de hoogte >