Ons DNA:Racing:The future of racing is here 2021.2.1.0 NL/NL

De toekomst van racen is hier.

Stel je eens voor dat fans in contact kunnen komen met hun favoriete coureurs op het circuit. Dat je een coureur aanmoedigt door hem een bericht te sturen of ze te laten horen dat je applaudiseert en joelt na een prachtige inhaalmanoeuvre.

Stel je eens voor dat autoracen stil kan zijn, maar toch net zo hectisch. Milieuvriendelijk, maar vol passie en opwinding zoals je gewend bent.

Binnenkort hoef je je niet meer voor te stellen hoe het zal zijn om op deze innovatieve, nieuwe manier van autoracen te genieten.

En dat allemaal met het geluid van een mug.

Maak kennis met ’s werelds eerste volledige elektrische raceauto. Een racemachine die niet hoeft te brullen om zijn aanwezigheid aan te kondigen. Je hoort niet meer dan het geluid van een zoemende mug, terwijl hij acceleert van 0 naar 100 km/u in slechts 3.2 seconden. Dat is de CUPRA e-Racer: een nauwkeurige vertoning van design en techniek, en meer dan 20.000 manuren aan hard werk. Het resultaat is een echte raceauto die niet alleen een groots entree maakt, maar die ontworpen is om mee te blijven doen en de toekomst van het racen grondig te veranderen.

CUPRA-coureurs kunnen hun raceauto’s tot wel 12.000 toeren per minuut pushen, in plaats van de gebruikelijke 6.500. Gedurende het gehele toerenbereik hebben ze constant het maximale vermogen tot hun beschikking. Bovendien biedt de CUPRA e-Racer de mogelijkheid om relevate data vanaf het circuit te uploaden én downloaden, dankzij de modernste technologie. De actieve raceliefhebber blijft zo nóg nauwer betrokken, zowel thuis op de bank als bij het circuit.

De tijd van het nieuwe racen en een nieuwe race-ervaring is aangebroken. Zeg hallo tegen de toekomst.

MEER INFORMATIE

Volg ons op Twitter @Cupraracing en Instagram @cupra_racing