Ons DNA:Racing:A winner’s DNA 2021.2.1.0 NL/NL

Het DNA van een winnaar.

Onlangs is CUPRA sponsor geworden van het Ducati Corse MotoGP World Championship team, waardoor twee prominente namen uit de racingwereld aan ons team zijn toegevoegd. De Spanjaard Jorge Lorenzo, vijfde op de lijst van allerbeste Spaanse MotoGP-winnaars, en de Italiaan Andrea Dovizioso, die in 2017 in 5 maanden tijd zes verschillende races won. En mocht je je afvragen wat een automerk zoekt in de motorwereld: we zijn gebonden door onze gedeelde passie voor het circuit.

Om de twee Ducati-rijders een welverdiend welkom te geven, hebben we ze unieke, gepersonaliseerde CUPRA-helmen gegeven. Op de helmen staan hun succesverhalen en prestaties. Daarna hebben we ze uitgenodigd voor de allereerste testrit van onze CUPRA racewagen: de CUPRA TCR, met zijn nieuwe DSG-versnellingsbak voor maximale prestaties en zijn 350 elektro-pk’s voor de pure rijervaring. De locatie? Het Castelloli-circuit. Voornamelijk voor motoren ontworpen, maar ook een waar rijgenot voor racen op vier wielen. En dat is niet alles. Twee van onze beste CUPRA TCR-coureurs vergezelden Lorenzo en Dovizioso op het circuit om hun autosportexpertise door te geven: Pepe Oriola, de jongste coureur in het World Touring Car Championship, en Jordi Gene, die van 2005 tot 2010 deelnam aan het World Touring Car Championship. Kun jij raden wie het eerst over de finish komt?

Uiteindelijk willen we hetzelfde bereiken: het herontdekken van racing. Daarom bundelen we de krachten. Één Team. Één familie. Hetzelfde racing DNA. Verenigd om de status-quo van de motorsport uit te dagen en de evolutie ervan te leiden. Een zinderend hoofdstuk waar we naar uit kijken. 

MEER INFORMATIE

Wil je onze volgende stappen zien? Volg dan @CUPRA_Official op Instagram en @Cupra_Racing op Instagram en Twitter zodat we dit nieuwe hoofdstuk samen kunnen schrijven.