Ons DNA:Racing:Same circuits 2021.2.1.0 NL/NL

Een andere wereld.

Dezelfde circuits.

CUPRA is de nieuwe sponsor van het Ducati-team in de MotoGP. We hebben gekozen voor Ducati, omdat we worden gedreven door dezelfde waarden. Om hier grip op te krijgen en om dit te snappen, moeten we een stap terugdoen in de tijd. Toen Ducati besloot om mee te doen aan de MotoGP in 2002, kostte het ze slechts 4 jaar om de wereldtitel te winnen. Ze namen het op tegen, én wonnen van, de gevestigde Japanse namen die de GP domineerden. Hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen? Door zichzelf opnieuw uit te vinden. In de wereld van de autosport en sportauto’s is dát de toekomst die wij onszelf voorstellen.    

Geboren op het circuit, gemaakt voor de straat: een Ducati is voor hen die niet bang zijn om van 0 naar 100 te gaan in slechts 3 seconden. Een Ducati-rijder weet dat die motor niet voor iedereen gemaakt is; je moet ervoor uit een bepaald hout gesneden zijn. Dat is waar het bij een CUPRA ook om draait.

Maar er is meer. Jorge Lorenzo, Spanje’s drievoudige wereldkampioen en Andrea Dovizioso uit Italië maken deel uit van het Ducati-team. Met deze sponsordeal zijn de Ducati-rijders ambassadeurs van CUPRA geworden. Niet alleen zal het CUPRA-logo tijdens de GP op hun motoren prijken,  maar ze zullen CUPRA ook naast het circuit vertegenwoordigen.

Door dit soort samenwerkingen en partnerships aan te gaan, blijft CUPRA de missie najagen om raceliefhebbers bij elkaar te brengen.

MEER INFORMATIE

Wil je niks missen van de MotoGP? Volg dan @cupra_racing op Instagram enTwitter @Cupraracing voor de laatste updates.