Ons DNA:Garage:The new CUPRA Ateca 2021.2.1.0 NL/NL

Een moderne zeldzaamheid.

De nieuwe CUPRA Ateca.

Zelden komen verschillende elementen op een perfecte manier samen om iets nieuws, iets legendarisch te creëren. Vaak zie je dan ook dat deze creaties de grenzen verleggen van wat mogelijk is. Ze schudden ons wakker uit de dagelijkse sleur en vertellen ons juist een nieuw, avontuurlijk verhaal. De nieuwe CUPRA Ateca is zo’n buitengewone creatie. Sportiviteit ontmoet verfijning, dat zie je overal duidelijk in terug. Een symbool van ingetogen kracht en verfijnde controle.

De nieuwe CUPRA Ateca Ateca is een statement van authenticiteit en zelfvertrouwen. Deze unieke auto staat daarmee rechtstreeks in verbinding met de geschiedenis en de prestaties waar CUPRA om bekend staat. Ontworpen voor de comfort en ruimte van normale SUV, gecombineerd met het karakter en de prestaties van een auto die zich kan meten met een sportwagen. Rust en ruimte gecombineerd met dynamiek. Ingetogen en tóch wild. Het is zoveel meer dan alleen een auto: het is een levensstijl. 

CUPRA wilt het belangrijke gevoel van saamhorigheid, trots, moed en vastberadenheid versterken. Dat zijn de dezelfde persoonlijkheidskenmerken die CUPRA deelt met zijn klanten. Het is de CUPRA Ateca die deze visie aan het licht brengt, tot leven laat komen en compleet maakt.

De CUPRA Ateca staat niet alleen voor een nieuwe mindset, maar ook voor een nieuwe gemeenschap. We volgen bewust niet de menigte, maar varen onze eigen, unieke koers. We maken onze eigen regels. We brengen dat waar we van houden samen. Dat doen we niet voor een ander, maar voor onszelf. Wij zijn juist wie we zijn vanwege ons vermogen om de strenge leer van de gevestigde orde te doorbreken. Het is waarom we doen wat we doen, en de reden dat de CUPRA Ateca bestaat.

Dus, stap in de auto die de auto-industrie opschudt. Herdefiniëer premium. Blijf anders denken. Want de nieuwe CUPRA Ateca is ontwikkeld voor liefhebbers van autorijden, niet voor degenen die denken dat alles alleen maar draait om status. Het is een auto voor dagelijks gebruik, maar wel eentje die optimaal kan presteren wanneer het nodig is. Een auto van het circuit, ontworpen voor de straat, gemaakt voor de nieuwsgierige mensen die willen blijven ontdekken.