Ons DNA:Garage:cupra-ateca-special-edition 2021.2.1.0 NL/NL

CUPRA Ateca Special Edition

Krachtig. Verfijnd. Uniek.

Stel je voor: krachtige prestaties gecombineerd met verfijning. Dat is de CUPRA Ateca. Een SUV dat zijn eigen pad bepaald door zijn 2.0 TSI met 300 pk en 4DRIVE vierwielaandrijving. 

Stel je nu eens voor dat die unieke combinatie een niveau hoger wordt getild. Dát is de CUPRA Ateca Limited Edition, gepresenteerd op de 2019 Motor Show in Geneve. De CUPRA Ateca Limited Edition is een auto gemaakt voor de autoliefhebber met een passie voor uniciteit. Er wordt slechts een gelimiteerd aantal geproduceert, verkrijgbaar aan het eind van 2019. Dit is onze meest exclusieve uitdrukking van uniciteit.

“Uniciteit is een kernwaarde van CUPRA.” Antonino Labate, COO

Gehuld in de nieuwe kleur Graphene Grey, vergezeld door koperkleurige details. De nieuwe 20 inch koperkleurige velgen accentueren de 18 inch Brembo remmen, die zorgen voor een verbeterde wegligging en remkracht. Het unieke geluid van sportiviteit wordt verzorgd door een Akrapovic uitlaat systeem. Van binnen staan de kuipstoelen, gehuld in Petrol Blue Alcantara bekleding, in contrast tegen het zwarte dashboard met koperkleurige accenten. En aan de achterkant is duidelijk te zien dat je te maken hebt met een CUPRA Limited Edition, door de koperkleurige letters op de achterklep en de koperkleurige, carbonnen dakspoiler.

Deze elementen definiëren uniciteit. De CUPRA Ateca Limited Edition; een inspirerende creatie dat zijn gelijke niet kent.