Ons DNA:Garage:Create your own path 2021.2.1.0 NL/NL

Baan je eigen pad.

Baan je eigen pad. Een simpel, maar krachtige boodschap dat mensen verbindt met het eerste CUPRA-model. De CUPRA Ateca: een sportauto in het lichaam van een SUV, voor diegenen die eens wat anders willen proberen; symbool van moderne sportiviteit voor diegenen die niet met de massa meelopen, maar hun eigen weg bepalen. Deze manier van denken komt uit het hart van CUPRA, verwerkt in een unieke campagne die de waarden van het merk articuleert.

Iedereen heeft een eigen doel in het leven, iedereen bewandeld zijn eigen pad. Vandaar dat we voor het maken van deze film meer dan 750 verschillende luchtbeelden van meer dan 400 wereldwijde locaties hebben gebruikt: om een weg te creëren die nooit statisch is, maar altijd in beweging. Het staat voor de hoogte- en dieptepunten in onze levensweg.

Alle luchtbeelden zijn afkomstig van DigitalGlobe, een wereldwijde speler op het gebied van commerciële, hoge resolutie satellietbeelden. De film werd vervolgens afgemonteerd met speciaal gebouwde geluidseffecten, in samenwerking met BSO, een bekende studio in Barcelona.

De muziek, die exclusief voor deze film gecomponeerd is, mixt analoge met digitale geluiden. Het resultaat is een verhaal dat op de emoties speelt. Sportiviteit en kunst overlappen duidelijk in deze film. Het is een mooie parallel met de tweeledige natuur van de CUPRA Ateca – deels sportiviteit, deels lifestyle – die samenkomen om zo één unieke ervaring te vormen.

Het eindresultaat is een inspirerend concept van een campagne die niet alleen voor fans van sportwagens is. Deze film is voor iedereen. Met name voor diegenen die de wereld zien zoals wij dat doen. Het is een uitdrukking van onze waarden en een uitnodiging in onze gemeenschap van gelijkgestemden. Volg de start van dít pad via @cupra_official om op de hoogte te blijven.