Ons DNA:CUPRA Experience :FC Barcelona sponsorship 2021.2.1.0 NL/NL

Barcelona inspireert de wereld

Een gedeelde DNA voor performance, creativiteit en unieke stijl – dit is wat de bondgenootschap tussen de in Barcelona geboren merken: CUPRA en FC Barcelona.

“CUPRA gaat de samenwerking aan met FC Barcelona voor de komende vijf seizoenen.”

De toewijding aan sport en innovatie heeft de gebaande weg van CUPRA laten uitkomen op het voetbalveld in dit historisch moment; een samenwerking met de voetbalclub uit haar geboortestad voor de komende vijf seizoenen, als de officiële Automotive and Mobility Partner. Dit verbond gaat verder dan de traditionele samenwerkingen, de normen en waarden van beide merken zijn gevormd uit hun gedeelde geschiedenis en afkomst.

Barcelona is thuis voor beide CUPRA en FC Barcelona. Beiden delen ze een jeugdige en dynamische geest en beiden zijn toegewijd aan het promoten van jong talent en innovatief denken.

“Deze innovatieve bondgenootschap met een van de beste voetbalclubs ter wereld toont onze passie voor het merk CUPRA en de toewijding aan Barcelona. Bovendien zal de partnerschap met een van de grootste vertegenwoordigers van de stad onze wereldwijde strategie en positie als een organisatie versterken”, zei Luca de Meo, SEAT directeur en voorzitter van de raad van bestuur over zijn uitzonderlijke auto divisie CUPRA.

CUPRA neemt haar plek in als Global Official Partner van de voetbal club, en zal CUPRA auto’s leveren voor de leden van het raad van bestuur van FC Barcelona en andere officiële doeleinden. Er zal ook een CUPRA VIP-box opgericht worden bij de thuiswedstrijden van de club in Camp Nou, alsmede een pop-up winkel bij het stadium, zodat Barça-fans het merk kunnen leren kennen. Bovendien zullen de faciliteiten van het stadium worden gebruikt voor het testen van verschillende urban mobiliteitsprojecten.

Houd je oren en ogen open voor meer spannend nieuws over deze exclusieve samenwerking.