Ons DNA:CUPRA Experience :Padel Ambassadors 2021.2.1.0 NL/NL

CUPRAxPadel

Sportiviteit opnieuw uitgevonden.

Met vernieuwende ideeën, creëer je een nieuwe wereld. Vernieuwende ideëen van unieke personen die de wereld om ons heen durven uitdagen. Daarom verwelkomen wij bij CUPRA, vier van de beste padelspelers ter wereld; een sport dat sportiviteit opnieuw uitvindt, net als wij.

“Padel brengt mensen samen die dezelfde passie, vastberadenheid en sportiviteit hebben.” Antonino Labate, Directeur Strategie

Een mengelmoes van squash en tennis, maar het wordt gespeeld tussen vier muren; padel is een sport dat alle spelers kracht geeft. Tussen 's werelds beste padel spelers, hebben wij er vier geselecteerd. Vier spelers die onze waarden belichamen op de baan, en er naast: Fernando Belasteguín, Pablo Lima, Alejandra Salazar en Ariana Sánchez.

Belasteguín domineert de wereld van padel, en verdedigt zijn nummer 1 positie al 16 jaar achter elkaar. Lima, ook een krachtige sporter en de nummer 3 ter wereld, versloeg de competitie bij de Master Finale in 2018 samen met Belasteguín. Salazar won in de Master Finale van 2018 bij de vrouwen en staat op plek 4 in de ranglijsten. Sánchez, een professionele sporter gedreven door haar passie, is een ster-in-wording in de World Padel Tour en is de jongste speler ooit die een Open-titel won.

We zijn enthousiast om deze topsporters te steunen gedurende het komende World Padel Tour tournament. Om ze welkom te heten bij CUPRA, hebben ze elk een CUPRA Ateca gekregen, omdat sportiviteit niet gelimiteerd wordt tot de baan; het is ook een lifestyle. 

 

“Ik ben er trots op dat ik deel uit maak van een merk dat dezelfde waarden heeft als ik.” Fernando Belasteguín, padel champion

De wereld van padel draait, net als CUPRA, niet alléén om competitie. Het draait om een gemeenschap van mensen die dezelfde passie delen. Deze unieke verbintenis staat centraal voor alles wat we doen, en het geeft ons kracht om onze nieuwe definitie van sportiviteit samen te creëren.