Ons DNA:CUPRA Experience :CUPRA partner with World Padel Tour 2020.0.11.0 NL/NL

CUPRAxPadel.

Sportiviteit opnieuw uitgevonden

Sommigen zeggen dat regels zijn gemaakt om gebroken te worden. Wij zeggen dat regels zijn gemaakt om opnieuw gedefiniëert te worden. Niet alleen hebben we vier van de beste padel spelers ter wereld uitgezocht als ambassadeurs van CUPRA, we gaan samen werken met de World Padel Tour in Spanje en daar buiten tot 2021.

Vergelijkbaar met CUPRA, padel is een sport dat specifieke elementen combineert. De relatief jonge racket-sport is een mengelmoes van tennis en squash, maar het wordt gespeeld binnen vier muren die spelers kunnen gebruiken op een strategische manier. Deze dynamische sport combineert de passie en precisie van handgemaakte uitrusting, met de vastberadenheid en vaardigheid van de sporters. 

Padel is begonnen in 1969 wanneer een tennis speler het zat was dat zijn bal steeds landde in de tuin van de buren. Hij bouwde muren om zijn tennisbaan en padel was geboren. Uniciteit, verfijning en prestatiegericht - kernwaarden van CUPRA - zijn verbonden met het DNA van padel sinds het ongewone begin van de sport. Net als CUPRA durft deze innovatieve sport de regels en sportiviteit van de sportwereld opnieuw uit te vinden. 

“CUPRA heeft een spectaculaire toekomst voor zich, waar wij vele jaren deel van uit willen maken.” José Luis Serrano, World Padel Tour CEO

Padel is een sport dat de sensatie van beweging en competitie toejuicht, net als wij dat doen. Daarom nemen wij onze plaats in als internationaal partner van de World Padel Tour, de officiele bond voor professionele spelers. In 2019 en 2020 zullen wij aanwezig zijn bij 6 internationale events, van Portugal tot Mexico.

“CUPRA en de WPT hebben sinds hun ontstaan, auto- en sportliefhebbers veroverd.” Luca de Meo, SEAT President en Voorzitter.

Padel, als snelst-groeiende sport in Europa, deelt onze toewijding om nieuwe connecties te bouwen over het gehele continent en daar buiten. De speciale sport brengt een diverse schare spelers en fans samen die dezelfde passie voor verfijning, sportiviteit en competitie delen. Door samen te werken met de WPT, willen we ze helpen hun internationaal bereik uit te breiden, zodat op een dag iedereen ter wereld kan genieten van alles wat deze unieke sport de bieden heeft.

Het vergt veel zelfvertrouwen en charisma om als nieuwe speler twee sporten uit te dagen die een lange historie hebben. Maar padel is meer dan alleen een nieuwe sport, het is een mindset dat onze creativiteit uitdaagt en een manier van spelen dat ons tot onze limieten pusht - en ons daarna met elkaar het succes laat vieren.