CUPRA DELIVERY EXPERIENCE

Exclusieve delivery experience voor pioniers

Het is bijna zover! Binnenkort staat jouw CUPRA Born klaar om opgehaald te worden. Omdat jij er als een van de eersten bij was, willen we dit moment niet zomaar voorbij laten gaan. Maak je klaar voor de exclusieve CUPRA DELIVERY EXPERIENCE bij CLUB CUPRA op de Pon Campus in Leusden, speciaal georganiseerd voor pioniers als jij.

Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over de CUPRA DELIVERY EXPERIENCE, de My CUPRA App en wat je op de dag zelf te wachten staat. Get ready!

Goed nieuws! Alle in 2021 gereserveerde CUPRA Borns zijn in Nederland.

Dat betekent voor alle zakelijke rijders dat deze auto's tijdig zijn tenaamgesteld en daarmee de 12% bijtelling geregeld is. Heb je een CUPRA Born gekocht, maar wacht je nog op de factuur? Geen zorgen, deze komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Het kan zijn dat de specificaties van je auto afwijken ten opzichte van je gereserveerde auto. In dat geval ben je door ons of je leasemaatschappij geïnformeerd. De afleveringen vinden plaats tussen week 1 en week 6 in 2022. Uiterlijk 5 werkdagen voorafgaand aan je aflevering ontvang je een mail waarin je een tijdstip kunt kiezen.

Alles op een rij

Jouw ophaalmoment

Je ontvangt jouw CUPRA Born tijdens de CUPRA DELIVERY EXPERIENCE. Deze vindt plaats bij CLUB CUPRA op de Pon Campus in Leusden. Via mail houden we je op de hoogte van de reis die jouw CUPRA Born maakt vanaf de fabriek tot het ophaalmoment. Jij kunt jouw ophaalmoment plannen wanneer je daarvoor wordt uitgenodigd. Zodra je deze mail hebt ontvangen, kies je de dag en tijd die jou het beste uitkomt.

 

Terug naar boven ↑

Download de My CUPRA App

CUPRA Born Delivery experience

Met de My CUPRA App sta je altijd en overal in verbinding met jouw CUPRA Born. Zo kun je deze 24/7 op afstand monitoren en managen. Klaar voor optimaal rijplezier? Download dan de My CUPRA App voorafgaand aan de CUPRA DELIVERY EXPERIENCE zodat we je tijdens het event sneller kunnen helpen met volledige integratie. En jij vervolgens volledig connected op weg kunt.

Ontdek de My CUPRA App >

Dit neem je mee

Alleen met een geldig rijbewijs of paspoort kun je jouw gloednieuwe CUPRA Born in ontvangst nemen, zorg dus dat je deze bij je hebt!

We volgen de landelijke richtlijnen omtrent de COVID-19 maatregelen. Daarom is een mondkapje dragen verplicht en scannen we bij de ingang je coronatoegangsbewijs (QR-code). Zorg dus dat je de CoronaCheck-app bij de hand hebt. Daarnaast vragen we je om alleen te komen en géén gasten mee te nemen.

CUPRA Born Delivery experience
cupra delivery experience cupra born

Beleef de CUPRA DELIVERY EXPERIENCE

De CUPRA DELIVERY EXPERIENCE wordt georganiseerd in CLUB CUPRA op de PON Campus in Leusden. Hier wordt elke CUPRA rechtstreeks vanuit de fabriek afgeleverd en rijklaar gemaakt. De beste plek om jouw CUPRA Born zo snel als mogelijk in ontvangst te nemen en om optimaal CUPRA te leren kennen en ervaren.

Tijdens de CUPRA DELIVERY EXPERIENCE nemen we je in ongeveer 15 minuten mee in de wereld van CUPRA. En ontdek je alles over jouw CUPRA Born en de MY CUPRA App dankzij een persoonlijke uitleg en in-car instructie. Het precieze programma houden we graag een verrassing. Natuurlijk kun je al jouw vragen stellen aan een CUPRA Specialist. Maak je klaar voor onvergetelijk rijplezier. Want bij CUPRA draait het om meer dan alleen elektrisch rijden. Het gaat om passie. Prestatie. Kracht. De energie die we daaruit halen, hebben we gestopt in de CUPRA Born die jou precies hetzelfde zal laten voelen. 

 

Terug naar boven ↑

cupra delivery experience cupra born

Routebeschrijving naar CLUB CUPRA

Openbaar vervoer

Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je kosteloos meerijden met de DELIVERY EXPERIENCE Transport vanaf Amersfoort Centraal Station. Een CUPRA Specialist zal je voor de uitgang van het station opvangen. Een half uur vóór de aanvang van het event vertrekt de DELIVERY EXPERIENCE Transport vanaf het stationsplein (de voorzijde van het station). Zorg er dus voor dat je op tijd bent!

Plan je route met het OV >

 

Met de auto

Kom je met de auto of word je afgezet? Op de Pon Campus zal duidelijk worden aangegeven waar geparkeerd kan worden, of waar je afgezet kan worden. Er zijn voldoende medewerkers aanwezig om je te begeleiden.

Plan je route met de auto >

 

Terug naar boven ↑

Laden is het nieuwe tanken

CUPRA Born Delivery experience

Heb jij al een laadpas aangevraagd en een laadpaal of laadpunt aangeschaft? Zo niet, check dan onze website voor meer informatie over laadpassen en laadpalen en ontdek hoe je deze kunt bestellen. Laat je leasemaatschappij weten wanneer je jouw CUPRA Born in ontvangst neemt, zodat je van tevoren jouw laadpas krijgt. Jouw CUPRA Born wordt volgeladen aan je meegegeven, dus de eerste +/-400 kilometer krijg je van ons cadeau.

Meer over elektrisch rijden >

Levering op zomerbanden

Jouw CUPRA Born wordt afgeleverd op zomerbanden. Als winterbanden zijn opgenomen in je contract, kun je na de CUPRA DELIVERY EXPERIENCE thuis direct een afspraak maken voor een bandenwissel. Dit kan namelijk pas als het kenteken op jouw naam staat.

Check via de button hieronder vast hoe jij winterbanden kan krijgen voor jouw CUPRA Born.

Meer informatie >
cupra delivery experience

COVID-19 informatie

cupra born delivery experience covid informatie

We volgen de landelijke richtlijnen omtrent de COVID-19 maatregelen en doen er alles aan om een veilige omgeving te creëren.

- We vragen je alleen te komen en geen gasten mee te nemen. Vraag dus een familielid, collega of je partner om je af te zetten óf kom met het openbaar vervoer. Je wordt door ons opgehaald van Amersfoort Centraal Station.
- We scannen bij de ingang je coronatoegangsbewijs (QR-code). Zorg dus dat je de CoronaCheck-app bij de hand hebt.
- Houd anderhalve meter afstand
- Het dragen van een mondkapje is verplicht
- Het is niet mogelijk om de Pon Campus verder te verkennen en te wandelen over de overige gedeeltes van het terrein.

Geüpdatet op donderdag 30-11-2021.

 

Terug naar boven ↑

Heb je nog vragen?

Heb je alles aandachtig doorgelezen en heb je nog vragen? Check dan op de FAQ-pagina of je daar de informatie kan vinden waar je naar op zoek bent.
Veelgestelde vragen >