De nieuwe

CUPRA Born

Bekijk 'm live

cupra born

Bekijk de CUPRA Born met eigen ogen

De CUPRA Born komt tijdelijk naar Nederland voor een preview. Kom langs, neem plaats in de kuipstoelen, voel het sportstuur en swipe over het 12" touchscreen scherm. Je kunt wel instappen maar rijden zal nog niet mogelijk zijn.

Plan een afspraak om de Born te bekijken in de CUPRA Garage Amsterdam, het proefritcentrum in Leusden of de CUPRA Pop-up store in Rotterdam. 


Bekijk in Amsterdam op 24 en 25 juli

Bekijk de CUPRA Born in de eerste CUPRA Garage in Nederland. Gevestigd in het MOVE Amsterdam gebouw aan het Stadionplein. Parkeren kan in P+R Olympisch Stadion, je krijgt een uitrijkaart van ons. Plan nu jouw bezoek aan de CUPRA Garage Amsterdam op 24 of 25 juli via de button hieronder.

cupra garage amsterdam stadionplein
cupra garage leusden

Bekijk in Leusden op 30 en 31 juli

Het proefritcentrum is gevestigd bij het hoofdkantoor van CUPRA Nederland in Leusden. Parkeren is kosteloos. Plan nu jouw bezoek aan het proefritcentrum in Leusden op 30 of 31 juli via de button hieronder.

Bekijk in Rotterdam op 7 en 8 augustus

De CUPRA Pop-up Store in Rotterdam is een voorbode op de grootste CUPRA Garage in Nederland. Gevestigd in het centrum van Rotterdam en makkelijk bereikbaar met het OV. Plan nu jouw bezoek aan de CUPRA Pop-up store in Rotterdam op 7 of 8 augustus via de button hieronder.
cupra garage rotterdam

Heb je vragen? Neem contact op met jouw CUPRA Specialist

Ook wanneer je niet kan op de nog beschikbare data

Bel

Bel je CUPRA Specialist op
0800-0900016.

 

Mail

Mail je CUPRA Specialist via 
info@cupraofficial.nl.