2020.0.1.0 NL/NL

CUPRA TCR

Laat de wedstrijd beginnen.

De sportiviteit en het ontwerp van de CUPRA krijgen vorm, samen met de geavanceerde techniek. De nieuwe DSG-versnellingsbak verbetert de prestaties en laat je ten volste genieten van de 350 pk. De verbeteringen ten opzichte van het vorige model zijn merkbaar in de elektronische stuurbekrachtiging, de verbeterde programmering van de ECU, de vergrootte stuurhoek en een stuur met nóg meer functies dan voorheen.

De CUPRA TCR is ook beschikbaar met een sequentiële versnellingsbak.

Klaar voor de uitdagingen die de racewereld van vandaag biedt. Dankzij de SADEV sequentiële versnellingsbak met 6 versnellingen die je kunt bedienen met flippers op het stuurwiel, een solide mechanisch differentieel en een AP Radical remsysteem met 6 zuigers.

De TCR heeft een complete evolutie doorstaan. Niet alleen de nieuwe logo’s maken het een CUPRA, ook de voorbumper, het stuurwiel, de motorkap en de kuipstoelen zijn herontwikkeld.

Meer informatie

Heb je interesse in de CUPRA TCR? Neem dan contact met ons op via customers@cupraofficial.com. (Engels-sprekende afdeling).

VOLKSWAGEN GROUP MOTORSPORT

Op dit online platform vind je merkcatalogi, plus technische- en marketinginformatie over alle competetieve modellen van de Volkswagen Groep. Wil je onze producten verkopen? Hier kun je ook alle informatie over partnerdistributie voor resellers vinden. Neem voor alle andere vragen per e-mail contact op met ons via customers@cupraofficial.com (engels-sprekende afdeling).